white-tiger írta: ↑2023.12.15., pén. 08:03
supravox írta: ↑2023.12.10., vas. 20:53
tutinet írta: ↑2023.12.10., vas. 19:32
Sziasztok ,
Egy kérdésem lenne. én PC-ről streamelek.
Milyen tipusu LAN kábelt használtok a PC és a router vagy a streamer és a router közé ?
A routertől a szolgáltató optikai modemig is LAN van. Oda milyen LAN kábel lenne a legjobb ?
Cat6 ill Cat7 S-FTP ?
PC és a router közé én Viablue-t tennék.
Ha lóvé nem számít akkor Verterét.
A kettő közt nehéz bármit is ajánlanom.
Miért ezeket és mást nem?
Becsípődés ...
Nálam a routertől a streamerig és az Apple TV-ig Supra CAT8 van, és
nekem nagyon bevállt, az Akusztikában (hifiboltonline.hu) olyan hosszút készítenek neked, gyári csatikkal és gyári minősítésnek megfelelő módon krimpelva, amilyet akarsz. A Suprát valaki vagy szereti, vagy utálja, szerintem LAN kábelnek nagyon jó.
De volt nálam teszeteni a Kácsában szerelt AQ Forest CAT7, az egy lágyabb, finomabb hang, ízlés- és rendszerfüggő.
Az Alzánál fillérekért kipróbáhatod a Vention CAT8 kábeleket, ezek hangja megosztó, van aki szereti, van aki szerint gagyi. Annyira olcsó, hogy ha kipróbálod, nem tetszik és utána elhasználod bárhová (mondjuk nyomtatóhoz) rendszerkábelnek, akkor se megy tönkre bele a háztartás. De rendelhetsz CAT7 Pangeát az audiophonics.fr oldalról, arról is jókat hallottam - szóval van ezernyi variáció -> ennél több már kábel topik, ha szeretnétek beszélni róla, átkéretem oda a modikkal