Ilyen tapasztalatok után nem csoda hogy ez a vélenényed....mishow írta: ↑2023.12.16., szomb. 21:46Azt lehet, hogy tudja, csak épp nem tudja kitolni-behúzni a fiókot, elengednek a forrasztások, minden alkatrésze elfárad, hibás a kijelzője, lekopik minden felirata.
Nagyon akartam régen egy öreg Filipszet, mert azajó’ , vettem is sorozatban vagy tizet, de egyetlen egy nem működött rendesen. A legtöbb pár nap után egyáltalán sehogy se működött.
Megértem Kopaszkutya fórumtársat, hogy nem akarja ennek kitenni magát. Én feladtam, 1200 eredeti, többségében első kiadású (!) cd van itthon bedobozolva (köztük olyan ritkaságok is, amik semelyik streaming oldalon nincsenek fenn) szerintem örökre, mert amennyiért új pörgetőt adnak, annyiért nem kell, használtba belefáradtam, a stream minősége pedig naponta jobb és jobb.
A szívem szakad meg, a hifibogár néha befigyel, de szerintem ez már így veszett.
Bocsánat az ünneprontásért a cd topicban, de ez van sajnos :(
Nekem pedig épp az ellenkezöje amit én tapasztaltam..... Mai napig megy nálam egy CD104 ami nincs felujitva.... a haverom akinek 8 éve adtam el most hozta vissza hogy nézzem át mert nehezen olvass.... Valami szaki feltekerte a lézert 750mV-ra és azt a maradék 2 darabb kondit kellett cserélnem amit anno kihagytam... 1uF bi-polar ami volt vagy 60Ft.....
Az összes Revoxomban csak az lett kicserélve amit kellett és amit én akartam...Táp rész, jel utban lévök stb... nem került egy vagyonba hidd el
nem kopott, nem zörög.....kijelzö is hibátlan ...1 zöld izzo volt kiégve 35 év alatt.... leharcolt vackokat vettél vagy csak nem volt velük szerencséd.
Semmi bajom a CEC-el, legalább van hozzá olcso Sanyo futómü.... de itt mindenki a mérésekkel jön.... pláne ha egy NOS R2R dacrol van szo....... Na hát az a jel amit a CEC-nél SPDIF-nek csufolnak azon van mit javitani.....

Nálam évekig dolgozott CEC TL51X, Heed DAC-ba koax-szal kötve. Fantasztikus megépítés, tényleg leheletfinom kezelés/működés, bájosan lassú trackváltás: imádtam. De nem volt sima ügy a hangja: a bútor-alátét-bútoralátét:) vacakolás végére lett meg a súlya a hangjának. Egy időben kerestem hozzá a wellfloat boardot de normális árban évekig nem volt, elengedtem. Pazar gép, de ami váltotta merőben más.