Magyar népdalt se szeretnék szintetizátor alappal hallgatni egy percig sem.
Ez a felvétel szerintem sokkal közelebb van az emberi lélek érintéshez:
youtu.be/H3v9unphfi0

Megpróbálhatod újra a Om Ma Ni Pad Me Hum vagy a GAYATRI MANTRÁval CDre kiírva mert a pörgettyű megsokszorozza a hatását.fülelek írta: ↑2023.12.17., vas. 19:42Eszembe jutott minap az alábbi megtörtént eset.
A kilencvenes évek közepén a pince műhelyemben volt egy 8x4m bemutatóterem is, ahol egy ismerős unszolására az egyik hétvégére beraktam a cdjátszóba az általa ajánlott lemezt, amin valamilyen indiai meditatív zene volt, ismétlő állásba állítottam, azaz egész hétvégén szólt, kis hangerőn, hogy a panelházban ne zavarjon senkit. Hétfő reggel, amikor kinyitottam a terem ajtaját, szólt a zene, és olyan hangulata volt a a teremnek, hogy elképedtem. Hozzáteszem, nem vagyok egyáltalán kedvelője a végtelennek tűnő repetitív indiai zenének. Aztán nyitva maradt az ajtó, a zenét leállítottam, és egy fél óra alatt megszűnt az a hangulat, amin reggel elcsodálkoztam. Aztán a következő hétvégén beraktam egy Miles Davis lemezt és érdeklődve nyitottam ki az ajtót hétfő reggel... Semmi nem történt, semmilyen hangulata nem volt a teremnek..

Ez mindentől függetlenül jól néz ki. A tarkától kiég a retinám - függetlenül a hangra gyakorolt hatásától. Úgy látszik, menthetetlenül nyugati/északi vagyok.

Nem kell úgy odalenni.hosszu írta: ↑2023.07.01., szomb. 22:49
Egyben kérem, hogy az avx itt homokozó tagjai a "7 jel" szimbólumot semmilyen módon ne próbálják ki, rendszerükben ne használják.
Kérésem oka nagyon egyszerű.
A hócipőm tele van azon igazi s@ggfejekkel, akik a csoportdinamikának, a csoportelvárásnak megfelelően "itt" és más fórumokon hosszasan rágják a gittet, köpködik a kötelezően köpködni valókat, otthon, a saját rendszerükben pedig elégedetten élvezik azon javaslatokat, melyekről a Long blogon olvastak. Némelyikük még arra sem ügyel, hogy a rendszerükről készült fotókon ne látszódjanak azon megoldások, vagy azon témakörbe tartozó tárgyak, melyeket éppen lejáratnak, melyek hatását bagatelizálják.
tessék már megmondani, hogy a s@ggfejezés az ezoterikus, misztikus vagy voodooba hajló?hosszu írta: ↑2023.07.01., szomb. 22:49
A hócipőm tele van azon igazi s@ggfejekkel, akik a csoportdinamikának, a csoportelvárásnak megfelelően "itt" és más fórumokon hosszasan rágják a gittet, köpködik a kötelezően köpködni valókat, otthon, a saját rendszerükben pedig elégedetten élvezik azon javaslatokat, melyekről a Long blogon olvastak. Némelyikük még arra sem ügyel, hogy a rendszerükről készült fotókon ne látszódjanak azon megoldások, vagy azon témakörbe tartozó tárgyak, melyeket éppen lejáratnak, melyek hatását bagatelizálják.

Pihennek.

Nem, ez még csak nem is ezo, ez nettó marhaság.gyongyhalas írta: ↑2023.07.01., szomb. 19:14Talán ezo ez is vagy nem....?
Magyarországon is van, bermuda háromszög ...Hol is ? Szár ,Bokod ,Székesfehérvár között ??? Vagy csak kétreg...?
Ezo topic lenni, vagy nem lenni ? Megoldjuk. ! Mi is kell hozzá,? Érdekes ,három vagy kettő?
Mindegy csak elmélkedem gondolkozom ...aki érti , az tudja.Én meg csak olvasgatok...gondolkozom félálomban a Wc én ülvén...Lájkolnám is de mosolygok is rajta- rajtuk...Na én is szükségszerűen írom ,miért pont most,,,![]()
Na ez egy Sz.v.sz

Na. Gratulálok! Ügyes vagy. Ja nem a 7jel szimbólum miatt, hanem a köré felépített remek marketing rizsa miatt amit itt (is) előadsz. Az utolsó bekezdésedben említett s@ggfejezést csak azért nem veszem magamra mert eddig se használtam , meg ezután sem fogom.hosszu írta: ↑2023.07.01., szomb. 22:49.......
Igen, az említett szimbólum hatására Long jött rá, szimplán empirikus úton egy nem hifista szimbólumkutatóval való hosszas, közös elmélkedés és célirányos próbák segítségével.
A közös tapasztalatszerzés legerőteljesebb "eredménye" azonban, nem a Laci által említett "7 jel", hanem egy másik, színes szimbólum, amit megtartok magamnak.
Pusztán , mint érdekességet említem kizárólag Lacinak - mert a többieket úgysem érdekli -, hogy az ominózus szimbólumot sporteszközökre téve, szignifikánsan jobb eredményeket mértek, aminek következtében a szimbólum véglegesen rajtamaradt kerékpáron, íjon.
Egyben kérem, hogy az avx itt homokozó tagjai a "7 jel" szimbólumot semmilyen módon ne próbálják ki, rendszerükben ne használják.
Kérésem oka nagyon egyszerű.

Mert a zene hallgatása nálam szubjektív igen, igen és igen.denesdr írta: ↑2023.07.01., szomb. 21:42Mert a "jobb" az gyakran elég szubjektív, nem mindenkinek ugyanaz a jó vagy a jobb vagy egyáltalán a másmilyen, több változat közül.gyongyhalas írta: ↑2023.07.01., szomb. 19:32de miért is van az ,hogy nem minden működött nálam és volt ami nem hozta a hallható különbséget sőt talán rosszabb volt de annyira akartam ,hogy jobbnak halljam és mégsem.....így hagytam és nem használtam tovább .
Igen, az említett szimbólum hatására Long jött rá, szimplán empirikus úton egy nem hifista szimbólumkutatóval való hosszas, közös elmélkedés és célirányos próbák segítségével.Tctronic írta: ↑2023.06.30., pén. 19:33Ok. Tfh. működik. De ki volt a legelső ember aki erre rájött? Gondolom nem Long, de ha mégis ő, akkor hogyan jött rá? Valaki kipróbált millió meg egy formát és pont ennél volt heuréka? Erre céloztam volna.hollohazi írta: ↑2023.06.30., pén. 19:28Long osztotta meg ezt a formát, én az eltérő színmintákkal tettem kísérletet.Tctronic írta: ↑2023.06.30., pén. 19:09
Uhh. Nehéz erre bármit is írni, először gondoltam beillesztek egy vicces gif-t, de inkább megőrzöm a komolyságomat. E helyett inkább csak arra lennék kíváncsi, hogy a fenébe jött rá valaki hogy pont egy ilyen forma hozza el a pozitív eredményt? Elég sokat kellett próbálkozni, vagy jobban illik a témához, gondolom álmában látta.
Én számolás közben nem tudok mással foglalkozni. Te az új Pataki lehetsz...
Mert a "jobb" az gyakran elég szubjektív, nem mindenkinek ugyanaz a jó vagy a jobb vagy egyáltalán a másmilyen, több változat közül.gyongyhalas írta: ↑2023.07.01., szomb. 19:32de miért is van az ,hogy nem minden működött nálam és volt ami nem hozta a hallható különbséget sőt talán rosszabb volt de annyira akartam ,hogy jobbnak halljam és mégsem.....így hagytam és nem használtam tovább .

Ez pont igaz is lehetne, minkettőtök esete igaz ......a két véglet is mondhatnánk.....de miért is van az ,hogy nem minden működött nálam és volt ami nem hozta a hallható különbséget sőt talán rosszabb volt de annyira akartam ,hogy jobbnak halljam és mégsem.....így hagytam és nem használtam tovább . Talán nem vagyunk egyformák és a két véglet között is vannak emberek.

Talán ezo ez is vagy nem....?konzumprodukt írta: ↑2023.07.01., szomb. 10:18Mert akkor olvasol minket.Aszpirin írta: ↑2023.07.01., szomb. 08:59Nekem sz..ás közben jönnek meg a legjobb ötletek, megoldások. Tényleg ezo, hogy mé' pont akko'.konzumprodukt írta: ↑2023.06.30., pén. 23:30A legnagyobb ezo amikor egy problémára jön az ihlet félálomban amikor jól lehet pakolászni az adatokat a két agyfélteke között.
Rejtély hogy áll össze a felismerés és az is, hogy miért pont az a megoldás működik.
A végeredmény meg csak úgy van, teljesen fizikai alapokon. Aki csak ezt látja, nem is sejti hogy hogyan jött létre. Nem logikus következtetés útján, nem szükségszerűségből, nem kényszerből.
![]()
![]()

Mert akkor olvasol minket.Aszpirin írta: ↑2023.07.01., szomb. 08:59Nekem sz..ás közben jönnek meg a legjobb ötletek, megoldások. Tényleg ezo, hogy mé' pont akko'.konzumprodukt írta: ↑2023.06.30., pén. 23:30A legnagyobb ezo amikor egy problémára jön az ihlet félálomban amikor jól lehet pakolászni az adatokat a két agyfélteke között.
Rejtély hogy áll össze a felismerés és az is, hogy miért pont az a megoldás működik.
A végeredmény meg csak úgy van, teljesen fizikai alapokon. Aki csak ezt látja, nem is sejti hogy hogyan jött létre. Nem logikus következtetés útján, nem szükségszerűségből, nem kényszerből.
![]()