Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ezoterikus, misztikus és voodooba hajló HiFi eszközök

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5280

Re: Ezoterikus, misztikus és voodooba hajló HiFi eszközök

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Ez a szintetizátor szőnyeg alap számomra kiábrándító.
Magyar népdalt se szeretnék szintetizátor alappal hallgatni egy percig sem.
Ez a felvétel szerintem sokkal közelebb van az emberi lélek érintéshez:

youtu.be/H3v9unphfi0

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1316

Hozzászólás Szerző: kupecke »

Ha már szóba került :smile53:
Költői fordítása a tudatosság, személyiségfejlődés és az örök benső fény mantrájának: (bár a mantrákat tradicionális nézőpontból nem fordítjuk)
Meditáljunk az Isteni Teremtő Fényforráson, mely a Nap Istenségén, Fény Atyán keresztül árad, és aki az Univerzumot teremtette és táplálja az Égi, s Földi lényeket! Azon, aki minden nehézséget elhárít, bűnt és tudatlanságot megtisztít, és növeli az életerőt! Kérjük a Napkorongban megnyilvánuló Fény Világanyát, hogy világosítsa meg elménket és tisztítsa meg szívünket, hogy Isten megvilágosító fényében élhessünk! ( Bakos Attila fordítása)
Nincs rendszer, melyen rosszul szólna :napsut:
https://youtu.be/ZUoA6jfuuZc

rTom
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 93

Hozzászólás Szerző: rTom »

fülelek írta:
2023.12.17., vas. 19:42
Eszembe jutott minap az alábbi megtörtént eset.
A kilencvenes évek közepén a pince műhelyemben volt egy 8x4m bemutatóterem is, ahol egy ismerős unszolására az egyik hétvégére beraktam a cdjátszóba az általa ajánlott lemezt, amin valamilyen indiai meditatív zene volt, ismétlő állásba állítottam, azaz egész hétvégén szólt, kis hangerőn, hogy a panelházban ne zavarjon senkit. Hétfő reggel, amikor kinyitottam a terem ajtaját, szólt a zene, és olyan hangulata volt a a teremnek, hogy elképedtem. Hozzáteszem, nem vagyok egyáltalán kedvelője a végtelennek tűnő repetitív indiai zenének. Aztán nyitva maradt az ajtó, a zenét leállítottam, és egy fél óra alatt megszűnt az a hangulat, amin reggel elcsodálkoztam. Aztán a következő hétvégén beraktam egy Miles Davis lemezt és érdeklődve nyitottam ki az ajtót hétfő reggel... Semmi nem történt, semmilyen hangulata nem volt a teremnek..
Megpróbálhatod újra a Om Ma Ni Pad Me Hum vagy a GAYATRI MANTRÁval CDre kiírva mert a pörgettyű megsokszorozza a hatását.

Om bhur bhuvah svaha / Dicséret minden létező forrásának!

Tat savitur varenyam / Általad érjük el az igaz boldogságot minden síkon,

Bhargo devasya dhimahi / Áldjuk és szolgáljuk hatalmas lényedet,

Dhiyo yonah prachodayat / kérjük, itass át bennünket örökké égő fényeddel!

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5280

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Eszembe jutott minap az alábbi megtörtént eset.
A kilencvenes évek közepén a pince műhelyemben volt egy 8x4m bemutatóterem is, ahol egy ismerős unszolására az egyik hétvégére beraktam a cdjátszóba az általa ajánlott lemezt, amin valamilyen indiai meditatív zene volt, ismétlő állásba állítottam, azaz egész hétvégén szólt, kis hangerőn, hogy a panelházban ne zavarjon senkit. Hétfő reggel, amikor kinyitottam a terem ajtaját, szólt a zene, és olyan hangulata volt a a teremnek, hogy elképedtem. Hozzáteszem, nem vagyok egyáltalán kedvelője a végtelennek tűnő repetitív indiai zenének. Aztán nyitva maradt az ajtó, a zenét leállítottam, és egy fél óra alatt megszűnt az a hangulat, amin reggel elcsodálkoztam. Aztán a következő hétvégén beraktam egy Miles Davis lemezt és érdeklődve nyitottam ki az ajtót hétfő reggel... Semmi nem történt, semmilyen hangulata nem volt a teremnek..

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég

Az alábbi idézet az első nem európai irodalmi Nobel - díjas szerzőtől származik, írását olvasván e topic (is) felmerült bennem:
"Egy tekintetben a tudomány embere is tudja, hogy a világ nem az, aminek érzékeik útján mutatkozik, tudja, hogy a föld és víz alakjában mutatkozik meg nekünk, de hogy miképpen, csak részben tudjuk megérteni.Hasonlóképpen, akinek lelki szemei nyitva vannak, az tudja, hogy földre és a vízre vonatkozó végső igazság az örök akaratról való fölfogásban rejlik, mely akarat időben munkálkodik és alakot ölt amaz erőkben, melyeket eme külső erők alatt ismerünk föl. Ez nem puszta ismeret, mint a tudomány,, hanem a léleknek a lélek által való észrevétele. Ez nem juttat bennünket hatalomhoz, mint a tudomány, de örömmel tölt el, ami a rokon dolgoknak egyesüléséből keletkezik. Az az ember, akit a világ ismerete nem avat be mélyebben, mint a tudomány beavatja, sohasem fogja megérteni, hogy mi az, amit a lelki szemekkel megáldott ember ezekben a jelenségekben meglát." Rabindranath Tagore: Az élet megismerése

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég

Ezen világ színes és örömteli, még ha néha nem is annak érezzük. MINDEGYIK hifi eszköz is megtalálja "gazdáját", aki örömmel hallgatja, akkor és éppen abban a rendszerben. Semmi újdonság ezósok? Vagy csak hagyjátok a kételkedőket? Igazatok van, úgysem lesz meggyőzés, a saját tapasztalatot nem pótolja semmi.

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5212

Hozzászólás Szerző: pärt »

kupecke írta:
2023.07.02., vas. 17:00
A kis JBL control one professional -om hangján is sokat dob a vele szemben lévő mandala, igaz csak egy , de az 10x nagyobb, mint a hs :smile29: ( vakteszt nem volt, nem is lesz ;) )
Ez mindentől függetlenül jól néz ki. A tarkától kiég a retinám - függetlenül a hangra gyakorolt hatásától. Úgy látszik, menthetetlenül nyugati/északi vagyok.

denesdr
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1116

Hozzászólás Szerző: denesdr »

kupecke írta:
2023.07.02., vas. 17:00
A kis JBL control one professional -om hangján is sokat dob a vele szemben lévő mandala
Csak a JBL-re hat? Elég válogatós lehet a "kicsike"... :rolleyes: :D

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég

A kis JBL control one professional -om hangján is sokat dob a vele szemben lévő mandala, igaz csak egy , de az 10x nagyobb, mint a hs :smile29: ( vakteszt nem volt, nem is lesz ;) )
Csatolmányok
controlonetuning.jpeg
controlonetuning.jpeg (180.76 KiB) Megtekintve 3797 alkalommal

hollohazi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 314

Hozzászólás Szerző: hollohazi »

Színes mandala.
Csatolmányok
331953992_499803389034650_5421897562877144880_n színes zsimbólum.jpg
331953992_499803389034650_5421897562877144880_n színes zsimbólum.jpg (12.76 KiB) Megtekintve 3844 alkalommal
331770836_964815827821911_5938495875442449420_n színes zsimbólum.jpg
331770836_964815827821911_5938495875442449420_n színes zsimbólum.jpg (15.15 KiB) Megtekintve 3844 alkalommal
47 Lab Midnight Blue Cd játszó, 47 Lab Midnight Blue elő-és végerősítő, 47 Lab Lens Alnico széles sávú hangsugárzó , Funk Vector III lemezjátszó, Funk FX 3 kar, Hana SL MC hangszedő,  47 Lab Shigaraki MC phono, Tiglon, Shun Mook, Schallwand, Schnerzinger

chord_
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1086

Hozzászólás Szerző: chord_ »

hosszu írta:
2023.07.01., szomb. 22:49

Egyben kérem, hogy az avx itt homokozó tagjai a "7 jel" szimbólumot semmilyen módon ne próbálják ki, rendszerükben ne használják.

Kérésem oka nagyon egyszerű.

A hócipőm tele van azon igazi s@ggfejekkel, akik a csoportdinamikának, a csoportelvárásnak megfelelően "itt" és más fórumokon hosszasan rágják a gittet, köpködik a kötelezően köpködni valókat, otthon, a saját rendszerükben pedig elégedetten élvezik azon javaslatokat, melyekről a Long blogon olvastak. Némelyikük még arra sem ügyel, hogy a rendszerükről készült fotókon ne látszódjanak azon megoldások, vagy azon témakörbe tartozó tárgyak, melyeket éppen lejáratnak, melyek hatását bagatelizálják.
Nem kell úgy odalenni.
Ez a mai kor. Az avx-et rengeteg hifis bogarássza, ennyi ember között már akad mindenféle. Emlékezz arra, hogy egy buszos kiránduláson (50 fő) mindig akad legalább egy, akivel nem-annyira innál meg egy kávét.
Az ezo dolgokon mindig is lehet / lehetett vitázni. Az avx-en gyakorlatilag már minden konvencionális megoldás ki lett tárgyalva, kb. állnak a topic-ok, vagyis, a 'beszélhetnék-energia' most épp ide összpontosul, ahol valami újdonság vagy kedélyborzoló dolog jön elő.
A blog meg olyan, hogyha kirakod a dolgaidat, nyilvánosra, bizony, tartani kell a hátadat érte, és szerintem éppúgy nem kell várni érte hálálkodást, hogy micsoda finom dolgokat mutattál, mint ahogyan azt sem, hogy ne össze-vissza használják meg 'lopkodják' meg írjanak mindenfélét az ötletekről / alkalmazásokról, fél-, negyed-, vagy század tapasztalatokkal.

Gondolj Barabásira. Megmondta, hogy az igazi jó dolgok, az igazi minőség, ami nem csak hasba akasztás és jóindulatú hazudozás, az ki fog jönni, utat fog törni magának.
Blog: Komoly Zenei Ajánló
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek

Bácsika
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: Bácsika »

hosszu írta:

A hócipőm tele van azon igazi s@ggfejekkel, akik a csoportdinamikának, a csoportelvárásnak megfelelően "itt" és más fórumokon hosszasan rágják a gittet, köpködik a kötelezően köpködni valókat, otthon, a saját rendszerükben pedig elégedetten élvezik azon javaslatokat, melyekről a Long blogon olvastak. Némelyikük még arra sem ügyel, hogy a rendszerükről készült fotókon ne látszódjanak azon megoldások, vagy azon témakörbe tartozó tárgyak, melyeket éppen lejáratnak, melyek hatását bagatelizálják.
tessék már megmondani, hogy a s@ggfejezés az ezoterikus, misztikus vagy voodooba hajló?
csak mert elegánsnak igen elegáns.

hollohazi
Törzsvendég
Törzsvendég

konzumprodukt írta:
2023.07.02., vas. 08:21
Akkor végülis mi történt a bronz rezonátorokkal?
Pihennek.
47 Lab Midnight Blue Cd játszó, 47 Lab Midnight Blue elő-és végerősítő, 47 Lab Lens Alnico széles sávú hangsugárzó , Funk Vector III lemezjátszó, Funk FX 3 kar, Hana SL MC hangszedő,  47 Lab Shigaraki MC phono, Tiglon, Shun Mook, Schallwand, Schnerzinger

konzumprodukt
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: konzumprodukt »

Akkor végülis mi történt a bronz rezonátorokkal?

hollohazi
Törzsvendég
Törzsvendég

A hit/nem hit kérdéskörhöz egy adalék. Mennyire fontos az , amiben hiszel, hogy azt megérte megvenni? A frissen beszerzett Hungrál életharmozizáló esete nálam. Még tavalyi történet, hogy az étel, ital kezelési eredményeket megtapasztalva forduljunk vele a hifi felé, hátha működik ott is. Nagy számban használok a rendszeremben bronz rezonátorokat, épp frissen készültek, tegyük rá a készülékre azt is, hátha megsokszorozza a hangi hatásukat. Vagy 20 db sorban, egymás után, az eredményt nem kontrolláltam, majd később. A kezelés, amiben hittem, sajnos nem sikerült. Szomorúan tapasztaltam, hogy nemhogy javított volna, hanem tönkretette azokat. Inkább nem írnám le, hogy mekkora az anyagi veszteség ért ekkor, a szörnyűlködések elkerülése miatt. Az, hogy mennyire nem működik a Hungrál, talán az is egy bizonyíték rá, hogy ezeket a rezonátorokat megpróbáltam kiégetni, úgy hittem, majd a kemence el fogja ezt végezni a helyretételt és elmúlik a Hungrál hatás. Sajnos a hat óra kevés volt rá, szinte n em t ö r t é n t s e m m i. Hát akkor várok vele egy évet, állítólag az majd segít. Az eredményen felbuzdulva jöjjenek a CD-k, LP-k, majd jöjjenek a kábelek. A 4000 €-s Schnerzinger kábellel kezdve jöhet a többi Schnerzinger, majd egyesével a készülékek, alátétek, hangdobozok. Az eredmény nagyon jó, hozza szokásos Hungrál jellemzőket: Csökken a torzítás, ezzel együtt nő a dinamika, nő a hangtömeg érzet, kiterjedés, a jelenlét érzet, de hifis szakzsargont használva a rendszer felbontása, zeneisége az, ami nagyon fontos tényező ebben az alkalmazásban. Érdekes adalék, hogy a Hungrál kúpok jól együtt dolgozinak a 7 karakterrel, de az életharmonizálóra nem merem őket rátenni/megpróbáltam/.
Többek között nagyon komoly high end/kereskedő/ múlttal rendelkező emberek mondták, hogy ilyen hangot még nem hallottak, mint ami nálam van. Ez nem jelent semmit, nem is melldöngetésnek szántam, inkább annak, hogy ezekkel az ezo tárgyakkal, alkalmazásokkal hova lehet eljutni(!). Az irány tehát jó, ezen ne változtassunk.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7799

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

gyongyhalas írta:
2023.07.01., szomb. 19:14
Talán ezo ez is vagy nem....?
Magyarországon is van, bermuda háromszög ...Hol is ? Szár ,Bokod ,Székesfehérvár között ??? Vagy csak kétreg...?
Ezo topic lenni, vagy nem lenni ? Megoldjuk. ! Mi is kell hozzá,? Érdekes ,három vagy kettő?
Mindegy csak elmélkedem gondolkozom ...aki érti , az tudja.Én meg csak olvasgatok...gondolkozom félálomban a Wc én ülvén...Lájkolnám is de mosolygok is rajta- rajtuk...Na én is szükségszerűen írom ,miért pont most,,, :D
Na ez egy Sz.v.sz
Nem, ez még csak nem is ezo, ez nettó marhaság.
Ne gondolkozz, hallgass zenét inkább, szükségszerűen jót fog tenni.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2790

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

hosszu írta:
.......
Igen, az említett szimbólum hatására Long jött rá, szimplán empirikus úton egy nem hifista szimbólumkutatóval való hosszas, közös elmélkedés és célirányos próbák segítségével.
A közös tapasztalatszerzés legerőteljesebb "eredménye" azonban, nem a Laci által említett "7 jel", hanem egy másik, színes szimbólum, amit megtartok magamnak.

Pusztán , mint érdekességet említem kizárólag Lacinak - mert a többieket úgysem érdekli -, hogy az ominózus szimbólumot sporteszközökre téve, szignifikánsan jobb eredményeket mértek, aminek következtében a szimbólum véglegesen rajtamaradt kerékpáron, íjon.

Egyben kérem, hogy az avx itt homokozó tagjai a "7 jel" szimbólumot semmilyen módon ne próbálják ki, rendszerükben ne használják.

Na. Gratulálok! Ügyes vagy. Ja nem a 7jel szimbólum miatt, hanem a köré felépített remek marketing rizsa miatt amit itt (is) előadsz. Az utolsó bekezdésedben említett s@ggfejezést csak azért nem veszem magamra mert eddig se használtam , meg ezután sem fogom.
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

gyongyhalas
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 326

Hozzászólás Szerző: gyongyhalas »

denesdr írta:
2023.07.01., szomb. 21:42
gyongyhalas írta:
2023.07.01., szomb. 19:32
de miért is van az ,hogy nem minden működött nálam és volt ami nem hozta a hallható különbséget sőt talán rosszabb volt de annyira akartam ,hogy jobbnak halljam és mégsem.....így hagytam és nem használtam tovább .
Mert a "jobb" az gyakran elég szubjektív, nem mindenkinek ugyanaz a jó vagy a jobb vagy egyáltalán a másmilyen, több változat közül.
Mert a zene hallgatása nálam szubjektív igen, igen és igen.
Mond te kinek is akarsz megfelelni zene hallgatása közben? Kíváncsivá tettél, ha neked rossz de valakinek jó, azt te elfogadod és azontúl csak úgy hallagatod? Ez nekem új ,mesélj róla.....
A végén a hozzászólásomban értelmezted az utolsó mondatot? Rendszereim , lakásom és fülemülém is az oka is lehet bárminemű másságnak. :smile53: :napsut:

hosszu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1278

Hozzászólás Szerző: hosszu »

Tctronic írta:
2023.06.30., pén. 19:33
hollohazi írta:
2023.06.30., pén. 19:28
Tctronic írta:
2023.06.30., pén. 19:09

Uhh. Nehéz erre bármit is írni, először gondoltam beillesztek egy vicces gif-t, de inkább megőrzöm a komolyságomat. E helyett inkább csak arra lennék kíváncsi, hogy a fenébe jött rá valaki hogy pont egy ilyen forma hozza el a pozitív eredményt? Elég sokat kellett próbálkozni, vagy jobban illik a témához, gondolom álmában látta.
Long osztotta meg ezt a formát, én az eltérő színmintákkal tettem kísérletet.
Ok. Tfh. működik. De ki volt a legelső ember aki erre rájött? Gondolom nem Long, de ha mégis ő, akkor hogyan jött rá? Valaki kipróbált millió meg egy formát és pont ennél volt heuréka? Erre céloztam volna.
Igen, az említett szimbólum hatására Long jött rá, szimplán empirikus úton egy nem hifista szimbólumkutatóval való hosszas, közös elmélkedés és célirányos próbák segítségével.
A közös tapasztalatszerzés legerőteljesebb "eredménye" azonban, nem a Laci által említett "7 jel", hanem egy másik, színes szimbólum, amit megtartok magamnak.

Pusztán , mint érdekességet említem kizárólag Lacinak - mert a többieket úgysem érdekli -, hogy az ominózus szimbólumot sporteszközökre téve, szignifikánsan jobb eredményeket mértek, aminek következtében a szimbólum véglegesen rajtamaradt kerékpáron, íjon.

longkft.hu/audioblog/

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2379

Hozzászólás Szerző: cables »

Aszpirin írta:
2023.07.01., szomb. 08:59

Nekem sz..ás közben jönnek meg a legjobb ötletek, megoldások. Tényleg ezo, hogy mé' pont akko'.
:smile29:
Én számolás közben nem tudok mással foglalkozni. Te az új Pataki lehetsz...

denesdr
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1116

Hozzászólás Szerző: denesdr »

gyongyhalas írta:
2023.07.01., szomb. 19:32
de miért is van az ,hogy nem minden működött nálam és volt ami nem hozta a hallható különbséget sőt talán rosszabb volt de annyira akartam ,hogy jobbnak halljam és mégsem.....így hagytam és nem használtam tovább .
Mert a "jobb" az gyakran elég szubjektív, nem mindenkinek ugyanaz a jó vagy a jobb vagy egyáltalán a másmilyen, több változat közül.

gyongyhalas
Fórumlakó
Fórumlakó

Aszpirin írta:
2023.07.01., szomb. 09:06
hollohazi írta:
2023.06.30., pén. 19:59
Ha fejben eldöntöd, hogy valami nem működhet, akkor számodra nem fog működni, bárki , bárhogy erőlködik ezért. Nem fog jobban ízleni a Grander víz, nem fog működni a Hungrál, a karakterek, stb.
Ha fejben eldöntöd, hogy valaminek működnie kell, akkor számodra működni fog, bárhogy erőlködik bárki meggyőzni az ellenkezőjéről. Jobban fog ízleni a Grander víz, működni fog a Hungrál, a karakterek, stb.
Ez pont igaz is lehetne, minkettőtök esete igaz ......a két véglet is mondhatnánk.....de miért is van az ,hogy nem minden működött nálam és volt ami nem hozta a hallható különbséget sőt talán rosszabb volt de annyira akartam ,hogy jobbnak halljam és mégsem.....így hagytam és nem használtam tovább . Talán nem vagyunk egyformák és a két véglet között is vannak emberek.
Ezért csak annyit tennék hozzá ,hogy lehet a rendszereim vagy az "1 szoba" akusztika vagy a fülem hibája is ..... :smile53: :D

gyongyhalas
Fórumlakó
Fórumlakó

konzumprodukt írta:
2023.07.01., szomb. 10:18
Aszpirin írta:
konzumprodukt írta:
2023.06.30., pén. 23:30
A legnagyobb ezo amikor egy problémára jön az ihlet félálomban amikor jól lehet pakolászni az adatokat a két agyfélteke között.

Rejtély hogy áll össze a felismerés és az is, hogy miért pont az a megoldás működik.

A végeredmény meg csak úgy van, teljesen fizikai alapokon. Aki csak ezt látja, nem is sejti hogy hogyan jött létre. Nem logikus következtetés útján, nem szükségszerűségből, nem kényszerből.
Nekem sz..ás közben jönnek meg a legjobb ötletek, megoldások. Tényleg ezo, hogy mé' pont akko'.
Mert akkor olvasol minket. :P
Talán ezo ez is vagy nem....?
Magyarországon is van, bermuda háromszög ...Hol is ? Szár ,Bokod ,Székesfehérvár között ??? Vagy csak kétreg...?
Ezo topic lenni, vagy nem lenni ? Megoldjuk. ! Mi is kell hozzá,? Érdekes ,három vagy kettő?
Mindegy csak elmélkedem gondolkozom ...aki érti , az tudja.Én meg csak olvasgatok...gondolkozom félálomban a Wc én ülvén...Lájkolnám is de mosolygok is rajta- rajtuk...Na én is szükségszerűen írom ,miért pont most,,, :D
Na ez egy Sz.v.sz

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5212

Hozzászólás Szerző: pärt »

A topik természetrajza:
Screenshot_2023-06-27-12-17-36-74_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
Screenshot_2023-06-27-12-17-36-74_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg (216.62 KiB) Megtekintve 3342 alkalommal

konzumprodukt
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: konzumprodukt »

Aszpirin írta:
konzumprodukt írta:
2023.06.30., pén. 23:30
A legnagyobb ezo amikor egy problémára jön az ihlet félálomban amikor jól lehet pakolászni az adatokat a két agyfélteke között.

Rejtély hogy áll össze a felismerés és az is, hogy miért pont az a megoldás működik.

A végeredmény meg csak úgy van, teljesen fizikai alapokon. Aki csak ezt látja, nem is sejti hogy hogyan jött létre. Nem logikus következtetés útján, nem szükségszerűségből, nem kényszerből.
Mert akkor olvasol minket. :P

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”