Nemcsak megszokni kell, de pl. playlisteknél eltűntek a számcím melletti album képek. Csak a nyers lista van. Egy 80-100 számból álló lista esetében, mint amilyenből nekem több is van, elég nehéz így gyorsan keresni...gomolalaci írta: ↑2023.06.27., kedd 08:07Szerintem semmivel sem jobb, csak a grafikája. Újból meg kell szokni a kezelésétAlex_Aston írta: ↑2023.06.26., hétf. 20:48És tényleg. Újra telepítés esetén az új jön be.gomolalaci írta: ↑2023.06.26., hétf. 20:28
Ha frissíteni szeretnéd, na az nem megySzedd le a régit, utána töltsd le az újat és láss ,,csodát"
![]()
Lindáék azt is írták az új alkalmazásról, hogy jobb hangzása lesz a készüléknek. Hogy miért azt nem lehet tudni, mert ez csak a készüléket vezérlő alk. A Source- nál nem hallok különbséget...
Sajnos a Tidal-nél továbbra sem alapértelmezett a Linda. Telefonon szólal meg, át kell állítani a készülékre![]()
De, hogy ez mitől jobb? Nehezebben kezelhető, sokkal kuszább.
Mi az újdonság tulajdonképpen a kinézet és kezelésen felül?![]()
![]()
De fent, persze rögtön lehet szolgaltatót váltani, mintha ez olyan fontos lenne. Ki se lehet kapcsolni azt a sávot...
Beszélgettem ma a Stream audioval más témában ez is szóba került. Azt mondták, le ne töltsem az új appot! Na, már késő. És ugye a régit nem lehet visszatenni már...
Szerencsére a tableten még nem frissítettem. Azt hiszem azon marad a régi.