Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezjátszó

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1278

Re: Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

sutemenyx írta:
2023.05.21., vas. 21:48
Rock60 írta:
2023.05.21., vas. 21:27
Én meg azon gondolkodtam el, hogy milyen jó, hogy van a csapatban valaki, akinek kedve is, és lehetősége is van arra, hogy különböző kategóriájú és eltérő filozófia mentén épített lemezjátszókat hasonlítson össze. :smile53:

A manóba, még a végén felszáll a köd, és tisztán láthatunk ?

A Lurné, a Roxan és a VPI már nincs meg, úgy hogy nincs is olyan sok gép most Sütinél. :D
Hát azért a tisztánlátást nemhiszem, hogy az általam leírt dolgokból el lehetne érni. Már csak azért sem, mert szerintem kevesen tartják elsődleges prioritásnak, hogy az operának kelljen jól szólni.
Még az hozzátartozik a dologhoz, hogy a Garrard 401 az itt nagyon mostohán volt kezelve. Nem volt vízszintezve, csak le volt téve a földre. Habár akkor a többinek sem jutott jobb sors.
Egy kör idleres gép meghallgatást talán még érdemes volna majd megejtenem. Mondjuk akár valami L75 vagy L78 Lenco, akár Garrard 401-301, vagy mondjuk Thorens 124-125.
A kategória különbségek azért jól kijönnek. Nagy csodák meg azért ritkán lesznek. Az upgradek tesztelése más történet. Abba ezen a fázisban még nem érdemes belefogni. Pl mindegyik lemezjátszót a neki legjobban passzoló hangszedővel (is) meghallgatni.

frei34
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 152

Hozzászólás Szerző: frei34 »

Ez pedig a legutolsó változata a Godina István által tervezett lemezjátszónak.
20210926_104904.jpg
20210926_104904.jpg (1.44 MiB) Megtekintve 1671 alkalommal
20210926_104156.jpg
20210926_104156.jpg (1.46 MiB) Megtekintve 1671 alkalommal

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2909
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

Rock60 írta:
2023.05.21., vas. 22:03
A Thorens 124, 125, 126 nem szíjasok ?
Pont most olvastam Ken Kessler - nek egy visszatekintését vintage - ügyben, és nagyon dicséri a két utóbbit.
Zolinak volt itt a Fórumon, sokáig árulta ócsóért, sajnálom, hogy eladta.
A 124 az idleres is. A 125 helyett meg szerintem valami másra gondoltam, csak nem tudom mire. Mindenesetre a 124 tovább(vissza)fejlesztett utódjára.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1461

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

A Thorens 124, 125, 126 nem szíjasok ?
Pont most olvastam Ken Kessler - nek egy visszatekintését vintage - ügyben, és nagyon dicséri a két utóbbit.
Zolinak volt itt a Fórumon, sokáig árulta ócsóért, sajnálom, hogy eladta.

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

Komolyan elkészített szerkezet. :smile53:
Lehet, hogy lemaradtunk a sztori elejéről. Egy másik topicból pattintottak ide ?
Te készítetted a gépet, vagy a Tied ?

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

Rock60 írta:
2023.05.21., vas. 21:27
Én meg azon gondolkodtam el, hogy milyen jó, hogy van a csapatban valaki, akinek kedve is, és lehetősége is van arra, hogy különböző kategóriájú és eltérő filozófia mentén épített lemezjátszókat hasonlítson össze. :smile53:

A Lurné, a Roxan és a VPI már nincs meg, úgy hogy nincs is olyan sok gép most Sütinél. :D
Hát azért a tisztánlátást nemhiszem, hogy az általam leírt dolgokból el lehetne érni. Már csak azért sem, mert szerintem kevesen tartják elsődleges prioritásnak, hogy az operának kelljen jól szólni.
Még az hozzátartozik a dologhoz, hogy a Garrard 401 az itt nagyon mostohán volt kezelve. Nem volt vízszintezve, csak le volt téve a földre. Habár akkor a többinek sem jutott jobb sors.
Egy kör idleres gép meghallgatást talán még érdemes volna majd megejtenem. Mondjuk akár valami L75 vagy L78 Lenco, akár Garrard 401-301, vagy mondjuk Thorens 124-125.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

frei34
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 152

Hozzászólás Szerző: frei34 »

Ebben a lemezjátszóban az egyetlen "műanyag", a 10 centis tányér, ami egyébként egy német csecsemő inkubátor anyag.
A forgó alkatrészek, mint szubtányér, és tengely persely, mind kemény sárgaréz, a kartartó bak, ami festve van, bronz, a lábak sárgaréz.
A tengely áll, a persely belső támasztéka szinterbronz, maga a tányér és az egész hóbelevanc egy kerámia golyón és egy köszörült vídia lapkán forog.
A test tömör dió, ( Fakopáncs gyártmány ), és a nem látható rész, 30 mm akril, a tányér anyagából, és egy 30 mm-es fekete gránit.
A tengely alja egy 100 mm átmérőjű és 10 mm vastag rézlemezbe van beragasztva, amit egy ugyanilyen átmérőjű lemezzel át van fogatva az egész aljzaton. A gránit CNC vel megmunkált, hogy megfelelő legyen síkban ! A lemezjátszó forgó tömege olyan 16 - 17 kiló !
A motor egy amerikai Hurst, két szíjjal hajtott, a tápegysége kvarc pontos, 160 VA-es hálózati trafóval, ( TALEMA ) és 50 wattos saját kimenő trafóval, a motor számára hálózattól függően 5 állás, két voltos különbségekkel ! Maga a tápegység 14 kiló, a lemezjátszó 35 kiló körül mozog, ettől lehet hogy több, mert kétemberes, ha emelni kell. Nincs nyávogás, libegés, nincs ütés !!!
DSC02686m.jpg
DSC02686m.jpg (679.77 KiB) Megtekintve 1513 alkalommal
DSC02690m.jpg
DSC02690m.jpg (813 KiB) Megtekintve 1513 alkalommal
DSC02689m.jpg
DSC02689m.jpg (938.9 KiB) Megtekintve 1513 alkalommal

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

alfaati

Hozzászólás Szerző: alfaati »

sutemenyx írta:
2023.05.21., vas. 19:28
Szóval amit tapasztaltam:

- A Micro Seiki és a Dual hangképe is jóval sekélyebb, 2D-sebb a Lencohoz képest, tehát a térmélység nincs meg úgy. Akkor is ha a Lencoban a Milltek hangszedő van, és akkor is, ha a Yamaha MC-9.

- Operán a Dual elég szépen szól, élveztem. Nem tapasztaltam pl torzítást sem, amit mondjuk az idleres Garrardnál igen. Nem is csapkodták úgy a hangszereket, mint azon.
- Ezután a Micro Seiki lényegesen sterilebben szólt, a hangulatból meg úgy az alkotói szándékból azon semmi sem hallatszott. Csak szóltak egymás után a hangszerek anélkül, hogy összeálltak volna zenévé.
- Betéve a Lencot forrásnak egyértelművé vált, hogy ez utóbbi dolog, hogy mennyire van flow, mennyire van hangulat, mennyire hallani hogy mit akart a szerző és mennyire van meg a pillanat varázsa, abban agyonveri mindkét DD-t. Még tesztelgettem kicsit oda-vissza, és ha számszerűsíteni kéne ezt a dolgot, akkor azt mondanám, hogy ha a Lencoban ez 100%-osan van meg, akkor a Dualban 20%, a Micro Seikiben pedig maximum 2%. De ha a Lenco a 100%, akkor a Lurné J1 meg kb 1000%. :D
Ekkor még a Milltek Aurora volt a Lencoban.

Ezután kíváncsi voltam, hogy na jó, de azért populárisabb, ritmusos zenén biztosan fognak valamit mutatni, amiben a Lenco gyenge. Azért gondoltam, mert pl az idleres Garrard az bár szerintem túloz, de a könnyebb műfajt nagyon ügyesen csinálja. Pumpál, előtérbe hozza a dinamikát, ezért az ilyesmi zenék tudnak rajta jól szólni.

Mindkétt DD-t megpróbáltam, de egyik sem mutatott előnyt a Lencohoz képest. Sem ritmusban, sem dinamikában, sem hangszín balanszban.
Ennyi.
Mondjuk a MICRO-nak ez a legkisebb DD lemezjátszója! A nagyobbakban PLL motor van és Dinamikusan kiegyensúlyozott hangkar. Mondjuk érdemes ilyen tesztekhez tartani két ugyanolyan hangszedőt vagy akár hármat. Nálad annyira elszaporodtak a lemezjátszók, hogy el kell lassan ezen gondolkodnod.

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1278

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

sutemenyx írta:
2023.05.21., vas. 19:54
tamagaba írta:
2023.05.21., vas. 19:48
sutemenyx írta:
Dualban lévő MC-20 Super.
Húúbamm az elég komoly cucc volt anno. Lehet, hogy ez a teszt nem is a futóművekről szól gondolkodik.gif
Hát sokmindent rá lehetne fogni, de azért ez a mezőny leggyengébb szedője kb.
Na látom nem hallottam félre én sem a Dualt. MicroS-t nem ismertem, csak a "Tekát" ami megintcsak elég gyenge dolog. De ebből még mindig nem vonnék le következtetést, hogy az összes DD-t egy kalap alá vegyem. De szerintem egy Rega is jobb, a Dualnál 100%, csak mostanában elmet az ára. De egy Systemdek már mindet nagyon verné egy jó hangszedővel és a Rega Ania az nagyon jó hozzá erre!
És hiába csiszolod, foltozod, ezek nem lesznek már sokkal jobbak tőle. Bár ezeket nem neked, inkább a többi "kezdő" lemezjátszósnak szánnám, akik reménykednek, hogy 100ezerért kapnak mindennéljobb lemezjátszót újan.

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Hozzászólás Szerző: Indy »

sutemenyx írta:
2023.05.21., vas. 19:54
tamagaba írta:
sutemenyx írta:
Húúbamm az elég komoly cucc volt anno. Lehet, hogy ez a teszt nem is a futóművekről szól gondolkodik.gif
Szerencsés ember vagy. Barátnőt, feleséget, autót, hangszedőt és lemezjátszót nem adunk kölcsön. Legalább is én biztos. :D
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 370

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

alfaati írta:
2023.05.21., vas. 18:07
A MICRO SEIKI is megkapta a felújítást? Kilettek cserèlve abban is a kondik? Panel esetleg át lett forrasztva? Mert ha nem akkor eleve hátrányból indul. Ezek a régi DD cuccok felùjítás után hozzák a gyári specifikációs értéket. Ennek pedig 0.03 a gyári WOW értéke.

Kontrasztként berakom ide az én egyik volt LUXMAN lejátszómat főleg a belső miatt. PD 131-es 1975-ből.
Magnézium váz, dur aluminium fedlap, állítható rugós lábak, stb. Ez volt a kistesója a PD 121-nek, és a motoron kívűl szinte mindent megkapott a nagy testvértől.
Ilyen egy tökéletes mechanikai felépítés! Erős, merev váz, nagy nyomatékú motor (az átmérője miatt)
Tartós, mint a bőrsapka! :music1:
A gondolkodás nem megerőltető...

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

tamagaba írta:
sutemenyx írta:

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 610
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

sutemenyx írta:
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme - Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

Szóval amit tapasztaltam:

- A Micro Seiki és a Dual hangképe is jóval sekélyebb, 2D-sebb a Lencohoz képest, tehát a térmélység nincs meg úgy. Akkor is ha a Lencoban a Milltek hangszedő van, és akkor is, ha a Yamaha MC-9.

- Operán a Dual elég szépen szól, élveztem. Nem tapasztaltam pl torzítást sem, amit mondjuk az idleres Garrardnál igen. Nem is csapkodták úgy a hangszereket, mint azon.
- Ezután a Micro Seiki lényegesen sterilebben szólt, a hangulatból meg úgy az alkotói szándékból azon semmi sem hallatszott. Csak szóltak egymás után a hangszerek anélkül, hogy összeálltak volna zenévé.
- Betéve a Lencot forrásnak egyértelművé vált, hogy ez utóbbi dolog, hogy mennyire van flow, mennyire van hangulat, mennyire hallani hogy mit akart a szerző és mennyire van meg a pillanat varázsa, abban agyonveri mindkét DD-t. Még tesztelgettem kicsit oda-vissza, és ha számszerűsíteni kéne ezt a dolgot, akkor azt mondanám, hogy ha a Lencoban ez 100%-osan van meg, akkor a Dualban 20%, a Micro Seikiben pedig maximum 2%. De ha a Lenco a 100%, akkor a Lurné J1 meg kb 1000%. :D
Ekkor még a Milltek Aurora volt a Lencoban.

Ezután kíváncsi voltam, hogy na jó, de azért populárisabb, ritmusos zenén biztosan fognak valamit mutatni, amiben a Lenco gyenge. Azért gondoltam, mert pl az idleres Garrard az bár szerintem túloz, de a könnyebb műfajt nagyon ügyesen csinálja. Pumpál, előtérbe hozza a dinamikát, ezért az ilyesmi zenék tudnak rajta jól szólni.

Mindkétt DD-t megpróbáltam, de egyik sem mutatott előnyt a Lencohoz képest. Sem ritmusban, sem dinamikában, sem hangszín balanszban. A Dualnál kevésbé, a Micro Seikinél nagyon érezhető volt, hogy ízekre szedi a zenét, és a darabkáit külön-külön szólaltatja meg. Kb olyasmi ez, mint egy közepes digitális lánc, hogy úgy minden technikailag korrektül megszólal, de valahogy a művészi tartalom az nem annyira jön át.

Na és akkor ma felújítottam a Dualt. A hangja valamit változott, de inkább hangszínben egy kicsit. Más tekintetben ugyanazok az arányok maradtak a Lencohoz képest. Aztán gondoltam, hogy na jó, kiszedem az ultra zenei hangú Millteket és beteszem a Yamaha MC-9-et. Az ugyebár Natural Sound cucc. Hát semmi komoly dolog nem változott.

Szóval hát ez van, ez az amit én hallok ezekből, és ennyiből nyilván nem is érdemes általánosítani nagyon messzemenően, de azon azért keményen meglepődtem, hogy az AC motoros MicroSeiki sokkal zeneietlenebb az hallgenerátoros Dualnál. Erre semennyire sem számítottam.
Persze a MicroSeiki-ben lévő HMC-30 hangszedő jobb, és ebből kifolyólag kevésbé toleráns is a gép hibáival szemben, mint a Dualban lévő MC-20 Super. Ez is lehet egy faktor a hallható rosszabbságában, ahogy a valószínűsíthető felújítatlanság is szerepet játszhat.

Ennyi.

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

tamagaba írta:
2023.05.21., vas. 18:43
Egy 20 éves lelakott Rolls nem lesz jobb egy új Skodánál
Ez nem csökkenti a Rolls hírnevét és nem emeli piedesztára a Skodrit
Egyébként nagyra értékelem a Dual-nak a munkásságát a lemezjátszóiparban :smile53:
Titokban szeretnék még egy 505-3-ast csak úgy napi nyúzósnak egy jó hangszedővel

Elkók: elterjedt felújítási mód, hogy csak a jelútban cseréljük, merhogy ott halljuk a hangját
Jó példa ez a eset a lemezjátszó vezérlésében: ha nem jó, nem vihet hibát a ford szabályzásban?
Pontos funkciója lehet az áramkörben, itt is cserés gondolni merem átfutva vasárnap délutáni pörkölt főzős elmélkedésemben :)
Aztán ilyen, hogy motor tekercs ellenállás mérés a póluspárokon, hogy egyező-e. Lehet, hogy gatya a motor
.. húú megkeverem a pörit :)
A probléma az az, hogy minden kondi jelútnak számít. Mert az egyes fokozatok között csatolókondenzátorként funkcionàl minden táp puffer kondenzátor is. Akkor is, ha a fokozatok DC csatoltak.

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Kapcsolat:

Egy 20 éves lelakott Rolls nem lesz jobb egy új Skodánál
Ez nem csökkenti a Rolls hírnevét és nem emeli piedesztára a Skodrit
Egyébként nagyra értékelem a Dual-nak a munkásságát a lemezjátszóiparban :smile53:
Titokban szeretnék még egy 505-3-ast csak úgy napi nyúzósnak egy jó hangszedővel

Elkók: elterjedt felújítási mód, hogy csak a jelútban cseréljük, merhogy ott halljuk a hangját
Jó példa ez a eset a lemezjátszó vezérlésében: ha nem jó, nem vihet hibát a ford szabályzásban?
Pontos funkciója lehet az áramkörben, itt is cserés gondolni merem átfutva vasárnap délutáni pörkölt főzős elmélkedésemben :)
Aztán ilyen, hogy motor tekercs ellenállás mérés a póluspárokon, hogy egyező-e. Lehet, hogy gatya a motor
.. húú megkeverem a pörit :)
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme - Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

tamagaba írta:
2023.05.21., vas. 16:04
sutemenyx írta:
2023.05.21., vas. 12:53
Volt két hibája. Az egyik, hogy a strobószkóp magában is villogott összevissza, erről kiderült, hogy csak kontakthiba. A másik, hogy az ábra is előre-hátra remegett a 0.04% WOW ellenére is jól láthatóan. A régi elkók meg voltak rendesen fáradva, kor és helyazonos tipusok kerültek bele, de újak. Egy pozícióra peddig tettem be Audio Note Kaiseit.
A remegés is megjavult, ezután már csak a sebességeket kellet beállítani.
990377F6-B6C2-477D-AD2F-0353323668B8.jpeg54A4FEC9-8658-4455-92A5-465CF7DD25A3.jpeg
Ahogy néztem a Revox-omba ezeket a trimmereket, azok is lehetnek fáradtak és ha ingadozó ellenállás jeleket állítanak be, ott is lehet baj. Helitrimekre kéne cserélni.
Cserére nincs szükség, komoly baj nincs velük. Kaptak egy kis kontaktspray-t és a pitch control középállásához újraállítottam a 33 és a 45 fordulatot is.

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

alfaati írta:
A MICRO SEIKI is megkapta a felújítást? Kilettek cserèlve abban is a kondik? Panel esetleg át lett forrasztva? Mert ha nem akkor eleve hátrányból indul. Ezek a régi DD cuccok felùjítás után hozzák a gyári specifikációs értéket. Ennek pedig 0.03 a gyári WOW értéke.

Kontrasztként berakom ide az én egyik volt LUXMAN lejátszómat főleg a belső miatt. PD 131-es 1975-ből.
Magnézium váz, dur aluminium fedlap, állítható rugós lábak, stb. Ez volt a kistesója a PD 121-nek, és a motoron kívűl szinte mindent megkapott a nagy testvértől.
Részben igazad van, a Seiki nem kapott semmit. Egyébként a dinamikus WOW nincs annyi, amennyit mért a telefon. Látszik, hogy az egész görbe zuhan, magyarul nem tartotta a fordulatot a gép. Ez valóban igy van, hiába állítod meg az ábrát a tányéron, 2perc múlva megint vándorol valamerre.
Viszont az általam betett mérés a Dual-ról még felújítás előttről való, tehát az is romjaiban volt. Az összehallgatást is megcsináltam tegnap este is még gyári állapotban. És most az előbbi 1-2órában megint újrahallgattam, sőt átraktam a Lencoba egy bénább hangszedőt, és mégegyszer újrahallgattam, csak hogy a fejemben a statisztika kicsit alaposabb legyen. Ma már viszont a Seiki nem játszott, mert ő tegnap kiesett a játékból, mint leggyengébb láncszem. Hamarosan leírom melyikkel mit tapasztaltam.

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

A Seiki viszonylagos egyenfutási gyengeségétől függetlenűl még természetesen szólhat jobban a Dual-nal, nem vitatom.
/ Illene neki, az árát figyelembe véve./
Majd Süti megmondja.

Jól néz ki az a Luxman.

frenki485
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 613

Hozzászólás Szerző: frenki485 »

alfaati írta:

Szép masina!
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)  
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.

alfaati

Hozzászólás Szerző: alfaati »

Csatolmányok
Screenshot_20230521-174804_Photos.jpg
Screenshot_20230521-174804_Photos.jpg (1.72 MiB) Megtekintve 878 alkalommal
Screenshot_20230521-174825_Photos.jpg
Screenshot_20230521-174825_Photos.jpg (1.85 MiB) Megtekintve 878 alkalommal
Screenshot_20230521-175035_Photos.jpg
Screenshot_20230521-175035_Photos.jpg (1.15 MiB) Megtekintve 878 alkalommal
Screenshot_20230521-175106_Photos.jpg
Screenshot_20230521-175106_Photos.jpg (975.5 KiB) Megtekintve 878 alkalommal
Screenshot_20230521-175149_Photos.jpg
Screenshot_20230521-175149_Photos.jpg (1.71 MiB) Megtekintve 878 alkalommal

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Kapcsolat:

sutemenyx írta:
2023.05.21., vas. 12:53
Volt két hibája. Az egyik, hogy a strobószkóp magában is villogott összevissza, erről kiderült, hogy csak kontakthiba. A másik, hogy az ábra is előre-hátra remegett a 0.04% WOW ellenére is jól láthatóan. A régi elkók meg voltak rendesen fáradva, kor és helyazonos tipusok kerültek bele, de újak. Egy pozícióra peddig tettem be Audio Note Kaiseit.
A remegés is megjavult, ezután már csak a sebességeket kellet beállítani.
990377F6-B6C2-477D-AD2F-0353323668B8.jpeg54A4FEC9-8658-4455-92A5-465CF7DD25A3.jpeg
Ahogy néztem a Revox-omba ezeket a trimmereket, azok is lehetnek fáradtak és ha ingadozó ellenállás jeleket állítanak be, ott is lehet baj. Helitrimekre kéne cserélni.

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2615

Hozzászólás Szerző: supravox »

Rock60 írta:
2023.05.21., vas. 14:42
Ezek szerint szerinted - Supravox - egy számodra is elfogadható hiteles műszer ellentétes eredményt hozna ?
Nem tűnik valószínűnek.
Viszont más fontos paraméterében a high - tech Mikro lehet, hogy pengébb.
Pl., nagyon szép, vagy lehet, hogy jobb a karja.
Vagy esetleg jobban szól?
Ami lehet,hogy már nem is szempont.
Te sem rohantál el DD lemezjátszót venni mert a "mérési eredmények" jobbat mutattak mint a szíjasok...
Az én szememben semmit nem nőttek a DD-k mert olyan pengék lettek a grafikonok meg a számok.
Csak és kizárólag a TAPASZTALAT számít.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

Ezek szerint szerinted - Supravox - egy számodra is elfogadható hiteles műszer ellentétes eredményt hozna ?
Nem tűnik valószínűnek.
Viszont más fontos paraméterében a high - tech Mikro lehet, hogy pengébb.
Pl., nagyon szép, vagy lehet, hogy jobb a karja.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”