@Voyager: Köszönöm, és ha már, akkor már ... lenne még egy kérdésem
Ethernet kábelre lenne esetleg valami hasonlóan jó "titkos" ajánlatod neked vagy bárkinek?
Szintén a router és az Apple TV, valamint a router és a streamer közé kellene.
Korábban az Auralic Mini és ugyanezen router között Supra CAT8 volt, ami sokat javított a hangon, minden paramétert tekintve - de az ára az egekbe szállt sajnos
Kipróbáltam a Vention-vonalat, eleinte tetszett, de szép lassan kiszerettem belőle. Ahogy az gyakran lenni szokott, az elsőre attraktív hang hosszú távon fárasztani kezdett, ráadásul a TV-be kötve olyan földhurkot csinált, hogy nem lehetett LP-t hallgatni, annyira brummos lett az erősítő belső MM kártyája.
(Megjegyzem, ez is tanulságos: router -> cat8 ethernet kábel -> tv -> optikai kábel -> külső DA -> rca kábel -> erősítő bemenet körben keletkezett a földhurok; ami egyértelműen megszűnt, amikor a Vention cat8-at kivettem a rendszerből, és egy noname cat6 ment a helyére

de ez egy mások sztori).
Tehát:
Érdemes-e a Vention helyett másik, hasonlóan jóárasított kábellel kísérletezni (Baseus, Ugreen és társai), vagy a nevesebb márkák belépő cat6 darabjait nézzem inkább (pl: Inakustik Prémium, AQ Pearl)?
Árban itt sem szeretnék elszállni, és egy 0,75-1m meg egy 1,5m darab kellene.
Ha erre is jönne tipp, akkor itt meg is állnék, köszönettel
Kiegészítés: kérdezem mindenkitől, akinek van ilyen tapasztalata, hogy a cat6/7/8 közt hangban van-e hallható különbség, vagy az esetlegesen hallható különbség a kábel minőségéből, felépítéséből, stb. adódik?
Ez általában érdekelne, ha már kábel topic ...