Én csak emaileztem eddig. Pár órán belül mindig elrendezték.Aszpirin írta: ↑2023.04.03., hétf. 23:41Hátha valakinek ég hasznos, nekem az volt:
ha törölni szeretnéd az Audirvana 3.5 licenc-regisztrációidat, ezt megteheted az alábbi linken.
Kell hozzá a licenckulcs és annak a neve, aki eredetileg regisztrálta, pontosan úgy, ahogyan a regisztrációban megadta (beleértve az ékezeteket is, ha használta, pl. "János Gipsz").
Ha a licenc már két gépre használva volt, akkor mindkét gépről törlődik. Így akár tovább is lehet adni az Audirvana 3.5 "lifetime" licencet, csak az eredeti vásárló nevét is adni kell hozzá).
Ez a licenc-eladás mellett akkor is nagyon jól jön, ha valamiért át kell vinni a második licencet egy új gépre, de már nem lehet az Audirvanából lemondani azt, mert pl. tönkrement a HDD/SSD a gépben, vagy - mint az én esetemben - egy teljes újratelepítés előtt elfelejtetted kiregisztrálni Audirvanából a gépet.
szóval ez a link: https://audirvana.com/account/ és a "Legacy versions" részben kell a gombra kattintani.
Ezt a linket szerintem mindenki jegyezze fel, akinek van Audirvana 3.5-öse. Így vagy úgy, de egyszer nagyon jól jön majd.
Ez újabb opció lehet, sosem emlitették a válaszokban.
Köszi.