Szép estét mindenkinek!
Mivel alig tudtam használható(nem szponzorált teszt) infót szerezni róla, így saját kezembe kellett vegyem a megoldást.
Ha nem is a linken találhatóra, de az elődjére, egy Firewall 64X-re sikerült szert tennem.
Mivel a gyártó információi szerint, nincs terhelhetőségi limitje, így a redszert tápláló hálózati kábel, és elosztó közé iktattam be.
Meghallgattam néhány albumot, és ezek alapján a benyomásaim egyértelműen pozitívak.
Ami azzonnal feltűnik, hogy árnyaltabb, tagoltabb a hangzás, a hangszerek jobban elkülönülnek, artikuláltabb, életszerűbbek a hangszerhanggok, mélyebben "belelátni a zenébe", tökéletesen pozicionálhatók a Jazzbanda zenészei. Elevenebb, folyékonyabb, stabilabb, mint korábban.
Súlyosabb, teltebb, feszesebb a megszólalás, a mélyhangok határozottan "harapósabbak", elevenebbek, mint nélküle. A lábdob, a basszusgitár, a bőgő, a tuba még sosem volt ilyen határozott, ilyen intenzív.
Valószínüleg visszapróbát is végzek, a pontosabb megítélés végett, de így elsőre meggyőzött.
Persze az árnyaltabb képhez hosszabb idő kell, együtt kell élni vele. A korábban próbált, használt hálózati szűrők elsőre mind tetszettek, de volt ami már a visszapróbán, volt ami 1-2 hét után "bukott meg", tehát elhamarkodottan nem akarok nyilatkozni. Bár az azoknál szerzett tapasztalataim alapján, már tudtam mire kell figyeljek, de 64X ugyanazokat a hibákat nem követi el. Úgy érzem kell még némi idő a teljes kiismeréséhez, meg talán járódnia is kell, mert az előző gazdája elmondása szerint, már hónapok óta használaton kívül van. Neki további 4 db van belőle, ez rendszer egyszerűsítés, leépítés miatt vált eladóvá.
Köszönöm a figyelmet!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech