Nem, nem volt meg a humán teszt. Az egy objektív, a pszichés hatásokat kizáró teszt kell legyen. Neked szubjektív benyomásod volt, amiben rengeteg a hibaforrás és nem tekinthető bizonyítéknak egy jelenség létezésére. Én most nem arról beszélek, neked mit esik jobban nézni/hallgatni, hanem arról, hogy mi a bizonyíték, és mi nem az. Az érzékelésed, vagy egy szűk kisebbség hasonló észlelése nagyon NEM az. Mondom, önigazolásnak remek, de ha valaki előállna "ő is ezt hallotta/látta"-sztorikkal egy normális szakmai plénumon bizonyíték gyanánt, körberöhögnék.prando írta: ↑2023.03.07., kedd 13:05Csakhogy én pont azt írtam, hogy láttam a különbséget.....innen indulj újra! Mert megvan a humán teszt és, ha a fejedre állsz sem fogod bebizonyítani, hogy nem láttam.
Megint nem írtál egy szót sem a 200 ève még mérhetetlen elektromosságról.....ami akkor még nem is volt.

De ezzel nem kell foglalkoznod, nem a szakmának, és nem tudományos céllal nézel tévét meg hallgatsz hifit.

Eszem ágában sincs bebizonyítani, hogy nem láttad..... Csak ha te is nyitott vagy rá. :)