Nagyon sok dedikált AudioPC működik Windows OS-sel, nem kizáró ok. A "herélés" sem. Viszont egy alap Windows és egy herélt között van hangbéli különbség. Persze lehet élni ezzel is, csak lehetőség. A lejátszó program is lehet WMP vagy dedikált lejátszók, mindenki vérmérséklete alapján megy bele jobban, vagy kevésbé.fererencz írta: ↑2023.04.03., hétf. 11:24Végül egy nagyon kompakt, passzív hűtéses mini PC-t vettem. Windows alapon működik, nem kellett varázslat, herélés, dedikált lejátszó OS, bővítő, DDC, vagy spéci táp, működik megfelelően és zajtalanul. Először túlgondoltam, de felhasználói vélemények, tesztek alapján arra jutottam, hogy felesleges.![]()
A DDC egy döntés, vagy használod a gép után kötve, vagy nem. Ahogy tetszik (megjegyzem sokaknak tetszik).
Spéci táp is egy döntés, ezzel vagy enélkül is működik megfelelően és zajtalanul ugyanúgy.
Amit írtál, az egyel előbbi hsz-edben, azaz a Spotify Connect megléte fontos, szerencsére a Win10-es Spotify app támogatja ezt mindenféle probléma nélkül, úgyhogy egy alap W10 + Spotify megadja amit szerettél volna.
Hogy ennél egy passzív hűtésű házba szerelt gép, lineáris táppal, herélt Win10 esetén "jobban" szól-e... számomra mindenképpen. Elfogadom, ha valakinek ezek nélkül is süt a nap.