Aszpirin írta: ↑2022.08.27., szomb. 11:11Lehet esetleg az is a gebasz, hogy a MusicKit eleve nem teszi lehetővé az ioprendszer központi mixerének a megkerülését, ami kell egy audiofil lejátszóhoz (???). Nem mélyedtem el benne, úgyhogy bocs ha hülyeséget írok.vlaca írta: ↑2022.08.27., szomb. 10:58![]()
Meg külsős hardveren is pl:
https://9to5mac.com/2018/12/14/apple-mu ... cho-alexa/
Csak az “audiophile” izéken nincs valamiért. Én mondjuk Linn DS-re várom![]()
Ha lenne (ha van) bitperfekt, külső DAC-ok kiválasztását közvetlenül (nem a mixeren keresztül) lehetővé tevő lejátszó hozzá (az Audirvana 3.5-öt elsősorban ezen tulajdonságai miatt használom), gondolkodás nélkül váltanék (váltok) rá - bár a HRA-előfizetésemet épp ma újítottam meg 6 hónapra, az Apple Music-ot pedig épp a tegnap mondtam le, mert Tidal és HRA mellett nekem már fölösleges. Ugyanakkor óriási a választéka (SOKKAL nagyobb, mint a Tidal-é), és már HiRes-ben is adja annak igen komoly részét, ráadásul a zeneajánló algoritmusa zseniálisan jó szvsz.
A spotify HiRes-változatát még ennél is jobban várom...
Ja, passz. Én valahogy úgy képzelem hogy az “adatbázis kezelést” intézzük el az API-n keresztül, a végeredmény egy url a kiválasztott stream-re, aztán onnantól jöhet bármilyen saját lejátszó rutin.
Nekem is volt ingyenes 6 hónapig, valóban nagyobb a választék.