Alex_Aston írta: ↑2021.02.05., pén. 19:08
asebestyen írta: ↑2021.02.05., pén. 13:32
Alex_Aston írta: ↑2021.02.05., pén. 13:31
Írtam, hogy "hosszabb" szobában jobb volt a basszus. Ez miért változna?
Akkor jó általános iskolai folyosón a legjobb a basszus.
Ha egy panel szobában jó volt, akkor egy 25nm körüli nappaliban csak jóest megint.
De persze majd kiderül. Viszont nem hiszem, hogy a mostani 4x4m-es szoba után romlana a helyzet, ha valamivel nagyobb tere lesz.
Nos, én pont ugyanezt az utat jártam végig, az elmúlt bő egy évben. Én is úgy gondoltam, hogy a panellakás 16-17m2 szobája(amivel amúgy elégedett voltam) után, a kertes ház 24m2-es nappalija biztos még jobb lesz.
Hát nem lett az. Sok gondolkodás, informálódás, többször nekifutva a berendezésnek, hangsugárzó csere, akusztikai elemek bevetése után, stb. mára sikerült elérnem, hogy legalább ugyanolyan elégedetten hallgatok zenét, mint korábban, a lesajnált panelszobában. Tehát saját bőrömön tapasztaltam meg azt, ami még előtted áll, ezért is írtam azt, amit.
Sőt, elmondhatom, hogy hifis pályafutásom alatt, a jelenlegi a 7-dik szoba/nappali, amiben zenét hallgatok. Egyik sem volt tökéletes, mindegyikkel voltak kisebb-nagyobb problémák, de mind teljesen különbözők.
De amint látom, neked teljesen mindegy, hogy ha valaki saját tapasztalatai, mások a szaktudása alapján próbál neked segíteni, Te úgyis mindíg előjőssz a szkeptikus, " nem hinném, hogy", kezdetű mondatoddal.
Nem is tudom, valahogy azt látom, nagyon aktív vagy, kérdezel, érdeklődsz, de végül teljesen mindegy, ki mit mond, Te végül úgyis a sajátt fejed után mész, mert hát "nem hiszem, hogy"...
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech