Olyan minőségű hang amit üzletekben, kiállítótermekben, high end showkon nem nagyon hall az ember. A hangszerhangok nagyon természetesen definiáltak, elkülönülnek egymástól és nagyon jól követhetőek, különösen a pengetős hangszerek - amíg nem hall egy ilyen rendszert a zenerajongó, nem is gondolná milyen nehéz ezeknek a gyors hangoknak a pontos megjelenítése. Az énekhang is tiszta, artikulált, remek a mikrodinamika, még egy Hungaroton lemezről is. (Muzsikás - Nem arról hajnallik) Szintén kiemelendő a hangkép semlegessége, egyrészt nagyon jól megmutatta a rendszer a két lemezjátszó közti különbséget (nekem a Rega ellenében a szlovén Holbo jobban tetszett a természetesebb, kevésbé forszírozott hangjával), másrészt - ez érzésem szerint nagyrészt a hangsugárzóknak köszönhető - a hangzásbalansz/frekvenciamenet linearitása. Itt aztán nehéz felfedezni színezettséget a hangban (Wittao, ilyesmiről beszéltem nálatok amikor a színezetlen hangról példálóztam, ha ezt meghallgatod, na ez színezetlen!
Ami nem egészen az én ízlésem, zenei reprodukcióról alkotott elképzelésemnemnek megfelelő volt, hogy kicsit keveseltem a zeneiséget, nekem nagyon hangyányit steril és száraz volt a hangkép, és kicsit könnyűsúlyú, nem annyira telített tartalmas mint ami az igazán jó csöves rendszerek velejárója, de ez egy abszolút vállalható kompromisszum ahhoz képest amit összességében kapunk. Még volt egy érdekesség, az egyik dalban van néhány erőteljesebb dob beütés, ami elég markáns jellemzője a felvételnek, ezt itt ezen a rendszeren csak nagy odafigyeléssel lehetett felfedezni, érdekes módon. Hogy ezt épp mi okozta nincs ötletem.
De ezzel együtt is minden zenerajongónak ajánlom a meghallgatást aki tud ebben az árkategóriában gondolkodni.
Köszönöm Bélának a lehetőséget, várom a folytatást a Soltanussal.

, csak legyen aki eteti GEVT4C végcsövekkel,és ma pénzmagilag ezt a mutatványt