Pont ilyen.suminator968 írta: ↑2019.08.08., csüt. 17:00Aszpirin írta: ↑2019.08.08., csüt. 16:50Na várj, "picit több mint 600€" és 1750 font (+Oppo ára) között van egy icike-picike különbség...suminator968 írta: ↑2019.08.08., csüt. 16:33Az előd audio pc-s rendszerem front-end része volt használt áron cirka 6e €, az oppo picit több mint 600€-ért érkezett használtan.
Az én rendszeremben, az én fülem szerint most jobb a hang, 10-ed áron. :)Előbbiért talán én is bevállalnám, én is keresek épp egy rendesebb futóművet...
Semmi alapom nincs azt mondani, hogy nem szól jól, sőt, meg vagyok győződve, hogy eszméletlen jó.
De akkor is, aki ezt 1750 fontért csinálja, ha ő szedte ki az analóg szekciót a tuning részeként - végezhetett volna szemnek kevésbé gányul kinéző munkát is. A Tiéd is így néz ki?
Az Oppo-val ugye a jövőbeli szoftver-támogatás nem kérdés![]()
Dobozolva nem látszik! :)
Egy mezei oppo árán vettem, hetekig dilemmáztam , biztos csak bebeszélem magamnak, hogy ilyen durván jól szól, de hál istennek nem . Ráadásul a digit kábel is fixre be van építve ebbe az árba....
Mondjuk azt eddig nem említettem, szigorúan futóműként használom, ahogy a tuning cég is ajánlja.