A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ha meghallanátok igen zebracsíkos lenne gyönyörötökben a gatya... Újra a jóindulat... Éljenek a "magyarok"...
Aha
Nekem már attól zebracsíkos lett,hogy megláttam.Azt hiszem be kellene szijazni a fotelbe,hogy egy ilyet meghallgassak.
Egyébként pont letojom hol gyártodott ez a rettenet.
Egy Teka pörgetőre akasztott Denon hangszedővel nem verném a nyálam, mert ezek szerint elég "kiscsikó" a hallásod...
Úgy van
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Nos.
Illet volna Kodály Zoltánról megemlékezni, hisz Ő ösztönözte az MHV létrehozását.
(A bevezető képen pont egy "limonádé" zenét játszó zenekar - M7 - két tagja látható: Rusznák Iván gitár és Környei Attila basszer.)
Sajnos nem, de láttam, hallgattam - nem "talált" kép.
Láttam én is már jó pár Godina készülékről képet (sajnos hallani nem volt szerencsém...).
Minőségi készülékek, nem spórol az anyagon, ennek megfelelő az áruk is.
Aztán a kinézet, szerintem igazán "godinás", abszolut szerethető, de hát izlések és pofonok ugye...
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)
Palotás féle végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC phono, Shure M44-7/SC35C
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Ha meghallanátok igen zebracsíkos lenne gyönyörötökben a gatya... Újra a jóindulat... Éljenek a "magyarok"...
Aha
Nekem már attól zebracsíkos lett,hogy megláttam.Azt hiszem be kellene szijazni a fotelbe,hogy egy ilyet meghallgassak.
Egy Teka pörgetőre akasztott Denon hangszedővel nem verném a nyálam, mert ezek szerint elég "kiscsikó" a hallásod...
Egy Godina lemezjátszó, amin egy nem olyan rég elkészült 12 collos kar figyel.
Khmm..
Nekem kicsit Győzikés..
Aha
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok