Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DAC-olás
- study
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 47
DAC-olás
Nekem volt közel 2 évig. Szerintem az árának megfelelő hangminőséggel, szolgáltatásokkal. Jó játék a csöves funkció és a 3 különböző filter. Win alatt kell szórakozni a driverrel, ami néha elég bosszantó (pl. előfordult, hogy a legfrissebbel nem működött, csak 3-4 verzióval korábbi tudta megszólaltatni). Jó volt, de nem hiányzik.
http://audiocentrum.hu/Pro-Ject-Pre-Box-S2-Digital
Te nem erről a készülékről beszélsz.
BODOR AUDIO HTPC ,M2TECH HIFACE EVO TWO UNIVERSAL D-TO-D CONVERTER, C.E.C.CD 3800 , Audio Analogue Crescendo, Focal-JMLab Chorius 726, Sennheiser HD600,HIVOX CUPROPENIS
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF
HTPC, KINGREX UD 384 , YAMAHA CDR-HD 1000 , Mission 731i
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF
HTPC, KINGREX UD 384 , YAMAHA CDR-HD 1000 , Mission 731i
DAC-olás
A dac box rs-t nem próbálta valaki?
Nekem volt közel 2 évig. Szerintem az árának megfelelő hangminőséggel, szolgáltatásokkal. Jó játék a csöves funkció és a 3 különböző filter. Win alatt kell szórakozni a driverrel, ami néha elég bosszantó (pl. előfordult, hogy a legfrissebbel nem működött, csak 3-4 verzióval korábbi tudta megszólaltatni). Jó volt, de nem hiányzik.
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
Érdekes külföldön sokan megveszik ezt a DAC-ot, itthon vártam már, hogy ezen a fórumon bejelentkezik valaki, aki "halált megvető bátorsággal" vett már egy ilyet, de úgy tűnik nincs ilyen ember, pedig a tesztek, és pl. a Computer Audiphile fórumon leírtak alapján ez tényleg egy nagyon jó hangú készülék.
Hogy csak egy példát mondjak a HIFI News főleg drágább készülékeket tesztel, mégis a 2017-es év készülékei számban a kis Pro-Ject Pre Box S2-t betették az év legjobbjai közé.
Úgyhogy hajrá, ha valaki már hallotta, akkor írja meg a véleményét
Hallgattam, a saját árkategóriájában valóban jó vételnek tűnik, főleg azokhoz a borzalmakhoz képest, amit egyes gyártók művelnek ezen a belépő szinten. Kellemes, hallgatható készülék, kiugró hibák és kiemelkedő erények nélkül. A szaksajtó szuperlatívuszai szokás szerint erősen túlzóak, az audiofil hangzás messze nem itt kezdődik, egy Heed Abacushoz vagy egy Oppo Sonica DAC-hoz képest olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.
DAC-olás
Érdekes külföldön sokan megveszik ezt a DAC-ot, itthon vártam már, hogy ezen a fórumon bejelentkezik valaki, aki "halált megvető bátorsággal" vett már egy ilyet, de úgy tűnik nincs ilyen ember, pedig a tesztek, és pl. a Computer Audiphile fórumon leírtak alapján ez tényleg egy nagyon jó hangú készülék.
Hogy csak egy példát mondjak a HIFI News főleg drágább készülékeket tesztel, mégis a 2017-es év készülékei számban a kis Pro-Ject Pre Box S2-t betették az év legjobbjai közé.
Hallgattam, a saját árkategóriájában valóban jó vételnek tűnik, főleg azokhoz a borzalmakhoz képest, amit egyes gyártók művelnek ezen a belépő szinten. Kellemes, hallgatható készülék, kiugró hibák és kiemelkedő erények nélkül. A szaksajtó szuperlatívuszai szokás szerint erősen túlzóak, az audiofil hangzás messze nem itt kezdődik, egy Heed Abacushoz vagy egy Oppo Sonica DAC-hoz képest olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8872
DAC-olás
A dac box rs-t nem próbálta valaki?
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
DAC-olás
Tehát még nem hallottad? (akkor a "legjobb választás" elhamarkodottnak tűnik számomra)
Blogom
- karbantartó
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 17
DAC-olás
A gyártót kérdezd szerintem, hogy 16 v 24 bites é a Dac.
Ha 16-os, akkor a natív 24 bites felvétel nem fog általa megszólalni.
Akkor a kérdésem érhető csak a válasz a kérdéses.
DAC-olás
24/192 ? ??
A gyártót kérdezd szerintem, hogy 16 v 24 bites é a Dac.
Ha 16-os, akkor a natív 24 bites felvétel nem fog általa megszólalni.
.
- karbantartó
- Kezdő Fórumlakó
DAC-olás
24/192 ? ??
DAC-olás
Tehát még nem hallottad? (akkor a "legjobb választás" elhamarkodottnak tűnik számomra)
Ha egy külföldi fórumon leírták, akkó "biztos" nagyon jó!
.
- svan
- Fórumlakó
- Értékelés: 185
DAC-olás
A Pro-Ject valószínűleg egy osztállyal feljebb játszik, mint a DF Red.
Egyes külföldi fórum vélemény szerint kicsit jobban szól, mint a Bluesound Node 2, amit én használok, és az igazán kitűnő.
Tehát kérdésedre a Pro-Ject Pre Box S2 a legjobb választás.
Kis méretű, kvázi hordozható, és nagyon szépen zenél, hozzáteszem, hogy állítólag, mert tesztelni akartam a blogomon, de a hazai forgalmazó nem méltatott eddig válaszra...
Sztereó: TMP Ant LE Dac | Jadis DA 60 | JMlab Utopia Mini
Sztereó 2: TMP Quantic F50 | Dynaudio Confidence C1
DAC-olás
Köszönöm a kommenteket.
Utána nézek ezeknek a kütyüknek is.
A Pro-Ject valószínűleg egy osztállyal feljebb játszik, mint a DF Red.
Egyes külföldi fórum vélemény szerint kicsit jobban szól, mint a Bluesound Node 2, amit én használok, és az igazán kitűnő.
Tehát kérdésedre a Pro-Ject Pre Box S2 a legjobb választás.
Kis méretű, kvázi hordozható, és nagyon szépen zenél, hozzáteszem, hogy állítólag, mert tesztelni akartam a blogomon, de a hazai forgalmazó nem méltatott eddig válaszra...
Blogom
DAC-olás
Van egy lc power media lejátszóm. Ez lejátsza a 26/192 flac-t. Optikai kimeneten kötném össze az ethosz daccal, mert ennek a típusnak, csak ilyen bemenete van. Innen a dac kezeli ezt a formátumot?
26/192 ? ??
.
- karbantartó
- Kezdő Fórumlakó
DAC-olás
Szerintem ezt a kérdést senki nem érti.Van egy lc power media lejátszóm. Ez lejátsza a 26/192 flac-t. Optikai kimeneten kötném össze az ethosz daccal, mert ennek a típusnak, csak ilyen bemenete van. Innen a dac kezeli ezt a formátumot?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10966
- Kapcsolat:
DAC-olás
Ez a dac kezeli 24 bites flacet,pcm-et?Persze csak 16 bitben?
Szerintem ezt a kérdést senki nem érti.
- karbantartó
- Kezdő Fórumlakó
DAC-olás
Ez a dac kezeli 24 bites flacet,pcm-et?Persze csak 16 bitben??Kép korábbi hozzászólásban.
Mi bajotok a Meridian Explorer2-vel? Azt pont erre találták ki.
Személy szerint semmi bajom vele, csak épp még nem hallottam, viszont a Herus-szal egy jó ideje együtt élek és jó szívvel merem ajánlani! Gondolom, hasonlóan vagy Te is az Explorer2-vel!
DAC-olás
Személy szerint semmi bajom vele, csak épp még nem hallottam, viszont a Herus-szal egy jó ideje együtt élek és jó szívvel merem ajánlani! Gondolom, hasonlóan vagy Te is az Explorer2-vel!
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
- bitrograde
- Beköltözött
- Értékelés: 1817
DAC-olás
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
DAC-olás
Gyula
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 665
DAC-olás
Kicsit átfogalmazom a korábbi DAC-os kérdést:
Laptop mellé USB-s DAC-ot keresek, ami nem túl nagy méretű. Esetenként vinném magammal, hogy fülessel is használjam.
Tidal-t hallgatnék vele főleg és flacokat. Szívesen kipróbálnám a Tidal MQA anyagait.
Ha nem fülessel menne, akkor vagy direkbe menne végfokra vagy egy másik integrált line in-jére.
Dragonfly Red, illetve Pro-Ject Pre Box S2 Digital, amit eddig találtam, kis méretűek és MQA képesek.
A kettő közül melyiket ajánlanátok és miért? Milyen hasonló másik termék lenne amit ebben az árkategóriában megnézhetnék még?
Köszönöm!
érdemes erre is ránézni,igaz nem tudja a bűvös mqa-t...
https://www.av-online.hu/hifi/nuprime-u ... teszt_1590
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
DAC-olás
Laptop mellé USB-s DAC-ot keresek, ami nem túl nagy méretű. Esetenként vinném magammal, hogy fülessel is használjam.
Tidal-t hallgatnék vele főleg és flacokat. Szívesen kipróbálnám a Tidal MQA anyagait.
Ha nem fülessel menne, akkor vagy direkbe menne végfokra vagy egy másik integrált line in-jére.
Dragonfly Red, illetve Pro-Ject Pre Box S2 Digital, amit eddig találtam, kis méretűek és MQA képesek.
A kettő közül melyiket ajánlanátok és miért? Milyen hasonló másik termék lenne amit ebben az árkategóriában megnézhetnék még?
Köszönöm!
Szia!
Ez a téma engem is foglalkoztat. Sajnos a Pro-Ject kb. egy hónapja készlethiányos a régióban (fekete színben), más alternatívát pedig ebben az árkategóriában és tudásban nem találtam. Várunk...
Plinius Tiki • Audirvāna - Qobuz • NAT Magnetic • GAUSS Optheron • Ascendo C8 Renaissance
- BLX
- Törzsvendég
- Értékelés: 1018
DAC-olás
Köszönöm!
- svan
- Fórumlakó
- Értékelés: 185
DAC-olás
Bladelius USB DAC, akár külső táppal is, aztán most is van az apróban Dactilus, és persze vannak az ifi-termékek, valamint a Fostex HP-A3 és A4, melyek újonnan is beleférnek a keretbe. Aztán ott vannak a Korg és a Focusrite termékei. Csak győzd őket meghallgatni.
Dactilus szerintem is remek mindenes.
Sztereó: TMP Ant LE Dac | Jadis DA 60 | JMlab Utopia Mini
- bitrograde
- Beköltözött
- Értékelés: 1817
DAC-olás
Engem is érdekelne, hogy milyen az a DAC aminek már lenne értelme kb 100e Ft alatt, egyszerű, van rajta USB, akár használt, akár magyar termét is. Ha van ilyen 30e és 100e Ft között
Bladelius USB DAC, akár külső táppal is, aztán most is van az apróban Dactilus, és persze vannak az ifi-termékek, valamint a Fostex HP-A3 és A4, melyek újonnan is beleférnek a keretbe. Aztán ott vannak a Korg és a Focusrite termékei. Csak győzd őket meghallgatni.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
- BLX
- Törzsvendég
- Értékelés: 1018
DAC-olás
összegtől függ. így nehéz ennyiért.
Engem is érdekelne, hogy milyen az a DAC aminek már lenne értelme kb 100e Ft alatt, egyszerű, van rajta USB, akár használt, akár magyar termét is. Ha van ilyen 30e és 100e Ft között