Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3188

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: audioline »

Kerdésem volna. OPPO BDP 93, 95, 103 audio PCM (nem DSD) hangjáról mit lehet tudni? Van közülük ebben kiemelkedőbb? A tápegységük pl. nem egyforma. Futóműként és külső HDD-ről olvasva (wave) milyen kategóriájú hangra képesek mondjuk egy Primare CD31 CD játszóhoz viszonyítva, vagy attól lejjebb 100e körüli Marantz/Denon CD hangjához képest. A digit kijáratuk (koax, opto) milyen minőségű? Szokták ill. érdemes Dac elé kötni? Köszönöm a szubjektív értékeléseket, tapasztalatokat.

Az gondoltam néhányan ismerik ezeket a készülékeket, tapasztalatból hifis szemszögből nézve. Oly sokat eladtak belőlük, senki nem tette be próbára CD játszó helyett vagy Dac elé?
.

ZZZolika
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: ZZZolika »

Ami meg szoba johet az az Electrocompaniet EC Living RENA S-1 mert szinte ugyan annyi mint a Bluesound..
<p> Onkyo NS 6170 -> Anthem STR integrated-> Tellurium Q Black II -> Elac FS 267/B&W 603S2

ZZZolika
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hálózati audio lejátszók

Részletesen teszteltem itt.
Szerintem nagyszerű készülék, az egyik legjobb 200 ezer Ft. alatt.

Köszi, nekem csak a zenelejatszo resze erdekes mert pont van szabad coax-om a Hegel DAC-jan igy mindenkepp az dolgozna a jellel. Aries-t csak iphone-al lehet teljesertekuen hasznalni igy az azert esett ki. Oppo Sonica Dac van meg tarsolyban csak az tobbe kerul mint amit nekem megerne.
A bluesound meg jo aron most elérhető... Sonos Connectnel csak jobb..
<p> Onkyo NS 6170 -> Anthem STR integrated-> Tellurium Q Black II -> Elac FS 267/B&W 603S2

R_Andras
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 56

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: R_Andras »

Bluesound Node 2-rol mi a ti velemenyetek? Most jo aron hozza tudnek jutni es nekem a Tidal stream az elsodleges szempont.

Részletesen teszteltem itt.
Szerintem nagyszerű készülék, az egyik legjobb 200 ezer Ft. alatt.
Blogom

wwwolfman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 83

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: wwwolfman »

Egyebkent ugyanolyan jelszinttel szolalnak meg? Nem lehet, hogy az erosito vonalszintu bemenetet vezerled tul? Van esetleg a Pioneernel lehetoseg hangeroszabalyzasra? Ha igen, akkor meg kellene nezni, hogy ott visszaveve 10-15%ot, jelentkezik-e a problema. 
Vagy eddig is ilyen volt minden, csak most a nagy hallgatozasban felfigyeltel valamire, ami eddig elkerulte a figyelmed.

Nem lehet hangerőszabályozni sajnos, már néztem. Az N70-et lehet, de gyanítom, ott is csak a fejhallgató kimenetet.
Tegnap ment vagy két órát egyhuzamban, már langyon volt a készülékház. Sajnos késő volt, nem lehetett felhangosítani, hogy akkor hogy viselkedik, mert ha tompul, akkor csak hidegen visít a neki nem tetsző felvételeken.

Más forráson ezt nem tapasztaltam, sőt, párhuzamosan játszva az ominózus felvételt (Pio vs. A410 külön RCA bemeneteken) azt tapasztaltam, hogy az A410-en is éles, de nem annyira, cserébe viszont az A410 térleképezése nem olyan jó.

MÉg azt terveztem eljátszani, hogy műsoros CD a lejátszóról, vs. műsoros CD a Pio Dac-jából úgy, hogy a lejátszó csak futómű, de azzal kellett szembesülnöm, hogy a lejátszón nincs optikai, csak koax kimenet, nekem meg nincs digit kábelem.

Saughassy
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 175

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Saughassy »

Pont ezert (sem) hiszek a torzitasos elmeletben, mar amennyiben az erosito nem kotlott meg menetkozben.

Egyebkent ugyanolyan jelszinttel szolalnak meg? Nem lehet, hogy az erosito vonalszintu bemenetet vezerled tul? Van esetleg a Pioneernel lehetoseg hangeroszabalyzasra? Ha igen, akkor meg kellene nezni, hogy ott visszaveve 10-15%ot, jelentkezik-e a problema. 
Vagy eddig is ilyen volt minden, csak most a nagy hallgatozasban felfigyeltel valamire, ami eddig elkerulte a figyelmed.

Saughassy
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 175

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Saughassy »

Megjegyzem a dobozok nagyjából félhangerőig képesek lépést tartani az erősítővel, utána elkezdenek "kopogni" - pontosabban csak elkezdenének, mert nem akarom őket meggyilkolni. Szóval a Krellnél félhangerőn már jártam, följebb még nem.

Pont ezert (sem) hiszek a torzitasos elmeletben, mar amennyiben az erosito nem kotlott meg menetkozben.

wwwolfman
Fórumlakó
Fórumlakó

Hálózati audio lejátszók

ÍA Krell erősítő hajlamos a magasak torzítására, különösen nagyobb hangerőn hallatszik, -ez igen sok már nem belépő kategóriájú erősítőre is jellemző.
Én ahelyett próbálkoznék mással -de Dynohoz NEM csövessel. 

Mit hall olyankor az ember? Azt gondolom, ha a mély torzít, azt könnyebben meghalljuk...
Hajtottam már meg a Dynokat vele más forráson (CD-vel, Popcorn A410-zel), de eddig nem tapasztaltam ilyesmit. Megjegyzem a dobozok nagyjából félhangerőig képesek lépést tartani az erősítővel, utána elkezdenek "kopogni" - pontosabban csak elkezdenének, mert nem akarom őket meggyilkolni. Szóval a Krellnél félhangerőn már jártam, följebb még nem.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5134

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Gyors kérdés, lehet, hogy elméleti....

CD minőség feletti anyagok tudnak alapból élesen szólni, ha valamit elkottáztam a rendszerépítéskor? Nem nagyon tudom eldönteni, hogy a hiba nálam, vagy a forrásanyagban van-e...
Elkezdtem végre hallgatni egy-egy rövidebb szakaszban a Pioneer N50A lejátszót. Az eddig ismert, és eddig egy Popcorn A410-es lejátszón hallgatott anyagok szinte pontosan ugyanúgy szólalnak meg, ahogyan eddig is megismertem őket, fölül talán kicsit mintha nyitottabbak lennének, de erre még egyszer rá kell hallgatnom.

Érthetően azzal próbálkoztam, amiket nem ismerek, mert beszereztem, de az A410 nem boldogult velük. Ezek egy jó részénél azt vettem észre, hogy fölül időnként bántóak, főleg nagyobb hangerőn. Mondom, az ismert anyagok hasonlóan szólalnak meg, illetve a korábban említett összehasonlítás során használt zenei anyag is alapvetően hasonló kvalitásokkal szólal meg, bár tonya fórumtárs körülményeit azért nem éri el.

A rendszer részei:
- Pioneer N50A, tápkábele Lapp Ölflex 110-es Bals dugóval
- Krell KAV300r, gyári tápkábellel (jobbnak találtam, mint az Ölflex-szel)
- Dynaudio Contour 1 hangsugárzók
- Belden IC kábel Switchcraft dugókkal (opcionálisan próbálkoztam Kimber PBJ-vel, ezzel mintha kevésbé jelentkezne)
- Cordial CLS 225-651 hangsugárzókábel (nemigen ismert), ezt duplán kötöttem be (opcionálisan próbálkoztam egy DIY aszimmetrikus kábellel ezzel is némileg csökkent, de ez a kábel egyértelműen gyengébbnek bizonyult a Cordialnál; magasai színtelenebbek, mélyei ugyancsak tompábbak voltak kissé)

A szoba kb. 16 négyzetméter, hangsugárzók mögött basszuscsapdák, a hangsugárzók úgy 40-50 cm-re elhúzva a faltól, félig beforgatva (teljesen fej irányába forgatva nem kényelmes, fallal párhuzamosan pedig a színpadközép megvan, a többi hangsugárzóból szól).

Nem hiszem, hogy bárhol, bárkinél lenne hasonló felállás, vagy hallotta volna már pont ezt a felállást, de gondoltam, leírom, hátha. LP-lemezről digitalizált verzióknál határozottan mutatkozik a jelenség, CD minőségnél első hallásra csak a némileg nyitottabb megszólalás van. Az N50A természetesen Direct-ben szól.

Illetve ahol felfigyeltem erre, az egy Bon Jovi album (Keep the faith), ami egy nagy fájlként lett digitalizálva, ezt én daraboltam utólag számokra erre szolgáló programmal.

Szóval elkottáztam valamit a "tervezéskor" és kevésbé nyitott hanggal kellett volna próbálkoznom (lásd Cambridge Audio Stream Magic 6 V2), cserébe egy kis tétérzet feláldozásáért, vagy a forrásanyagokat kellene jobban megválogatnom? Ha a Pioneer ilyen, akkor sajnos cserélnem kell, nálam nemigen fog jól illeszkedni, de hátha nem ez a helyzet...

Köszönet, ha tud valaki valamit mondani.

ÍA Krell erősítő hajlamos a magasak torzítására, különösen nagyobb hangerőn hallatszik, -ez igen sok már nem belépő kategóriájú erősítőre is jellemző.
Én ahelyett próbálkoznék mással -de Dynohoz NEM csövessel. 

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Hálózati audio lejátszók

Kerdésem volna. OPPO BDP 93, 95, 103 audio PCM (nem DSD) hangjáról mit lehet tudni? Van közülük ebben kiemelkedőbb? A tápegységük pl. nem egyforma. Futóműként és külső HDD-ről olvasva (wave) milyen kategóriájú hangra képesek mondjuk egy Primare CD31 CD játszóhoz viszonyítva, vagy attól lejjebb 100e körüli Marantz/Denon CD hangjához képest. A digit kijáratuk (koax, opto) milyen minőségű? Szokták ill. érdemes Dac elé kötni? Köszönöm a szubjektív értékeléseket, tapasztalatokat.
.

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Hálózati audio lejátszók

Kabellel "hangolni" a rendszert, ebbol jo nem szokott kisulni.

Pedig tudnak jótékonyan hatni a hangzásra. Számtalanszor megéltem.
.

ZZZolika
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hálózati audio lejátszók

Bluesound Node 2-rol mi a ti velemenyetek? Most jo aron hozza tudnek jutni es nekem a Tidal stream az elsodleges szempont.

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1036

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: tonya »

Én is gondolkodtam ezen.... De az a helyzet, hogy eléggé elmosódott a határ a milyen-kábelt-válasszak-amivel-jól-szól és a kábellel hangolok között.

Konkrétan kábellel hangolunk végtére is, amikor egy eszközhöz tápkábelt keresünk. Hiszen semmire nincs "ráírva", hogy naöcsém, ez mindent átenged, ez meg nem... Ha lenne ilyen kábel, mindenki azt használná.

Most végre nyugalom van. Hallgatom a tesztfelvételeket, meg a mezeieket is. Nincs itt nagy baj. Igazából ha belenyúltak is a Pioneernál, azt a minél pontosabb térleképezés miatt tették.

Jól van alakul, jó lejátszó ez szerintem.
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......

wwwolfman
Fórumlakó
Fórumlakó

Hálózati audio lejátszók

Én is gondolkodtam ezen.... De az a helyzet, hogy eléggé elmosódott a határ a milyen-kábelt-válasszak-amivel-jól-szól és a kábellel hangolok között.

Konkrétan kábellel hangolunk végtére is, amikor egy eszközhöz tápkábelt keresünk. Hiszen semmire nincs "ráírva", hogy naöcsém, ez mindent átenged, ez meg nem... Ha lenne ilyen kábel, mindenki azt használná.

Most végre nyugalom van. Hallgatom a tesztfelvételeket, meg a mezeieket is. Nincs itt nagy baj. Igazából ha belenyúltak is a Pioneernál, azt a minél pontosabb térleképezés miatt tették.

arn
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 177

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: arn »

Ötlet. Lapp ölflex helyett próbálj ki 'melegebb' hangú tömör réz hálókábelt az N50-hez. (És akár a Krell-hez is.) Ha szeretsz Diyerkedni, tudok adni ötletet..., vagy vadássz az apróból. Első körben ezzel próbálkoznék.

wwwolfman
Fórumlakó
Fórumlakó

Hálózati audio lejátszók

Add el a Pio-t, megveszem
Azér ilyen könnyen nem adom fel... Tudod, mennyi időmbe telt, mire megszültem ezt a döntést...? Hogy mégsem xlr-es lejátszó legyen... A Stream Magic amiatt kellett volna, hogy ott van rajta a szimmetrikus kimenet.

...a nálam sokkal okosabbak azt mondták, hogy ilyen hosszon márpedig nincs különbség, de persze ki nem próbáltam...

wwwolfman
Fórumlakó
Fórumlakó

Hálózati audio lejátszók

Nálam a Pioneer nem volt túl éles egyáltalán, viszont a tere nagyon szép és a részletek is rendben voltak. Az erősítőm hibrid nyugodt hangú, a hangfal Phonar Veritas álló. Tápban Audioquestet használok, ic és hangfalkábel Crystal. Hf. kábelben ami nem horror árú nagyon jó volt még a Chord Odyssey, nem éles de igen jó részletező, dinamikus.  Érdemes lenne kipróbálnod  Patricia Barber Smash című 192/24 nagyfelbontású albumát, hogy avval mennyire hallgatható, mert ott már az s és sz hangok az élesség határán vannak, viszont nagyon jó anyag. És ne full hangerőn. (Szerintem)

Próbálom.
Nagyjából normál beszédhangerőn hallgatom. Amellett, hogy a tere nagyon jó, úgy, ahogy mondod, határeset.

Na most akkor jól nem lettem okosabb....

Lela
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Lela »

Milyen rendszerbe szánod, ahogy látod volt nálam a fórumtárs összehasonlítani a Pioneert és CA Stream Magicet, nálam a Pio tetszett Neki jobban, de otthon Nála ahogy olvasom mégse jön be a Pio. Én otthon a CA lejátszót a fejhallgatós rendszerembe használom a Pio-t pedig a hangszórósba, mindkettővel elégedett vagyok.
Az igazság az, hogy most egy CXA-80 erősítőm van és azt szeretném kiegészíteni egy olyan lejátszóval ami alkalmas hálózati zenék lejátszására és tudja a spotify-t, így zenehallgatáshoz nem lenne szükségem a pc-re.  A Pio a Tidalt is tudja, de azt a szolgáltatást még sosem próbáltam, nem tudom hogy megérné e kipróbálni. Lehet az N-70 egy még jobb választás lenne, de az már 100 ezerrel több lenne. Kérdés hogy kezelhetőségben szolgáltatásban melyik a jobb? A CXN mellett szól hogy designban illetve vezérlésben passzolna az erősítőmhöz, de önmagában ez nem lehet szempont, ráadásul most kicsit olcsóbban is meg lehet venni A hangon kívül a felhasználóbarátság/kezelhetőség is nagy súllyal esik latba.

G66
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 33

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: G66 »

Ha nem afféle "svájci bicskára" volna szükségem, akokr válogattam volna már a DAC-ok között, mert van fent most Benchmark, Audiolab, tuningolt S.M.S.L, meg még pár finomság. De nagyon jól jött a hálózati lejátszási funkció (a Popcorn Jukebox menüjét minden tekintetben el lehet felejteni). Nem kell a tévé. A ramaty vételi viszonyok miatt jól jött a netrádió, ennek a bévariációja a fal tövében tekergő (valójában nagyon is merev) koax antennakábel lett volna, amit különféle praktikákkal (keretfúrás, lapos átvezető stb) kellett volna az erkélyig kivezetni, és máris kidekorálhattam volna az erkélyt egy ruhaszárító/madárpihentető alakú antennával... A külső DAC már csak hab a tortán, azt még ki sem próbáltam, hogy milyen a CD-lejátszó ha csak futómű de ha jó, akkor ott is csak nyertem.

Szóval sok az egyben, és a tesztek/fényképek szerint ez elég tisztességesen meg is van építve. Kézbe fogva-kocogtatva is tompa, súlyos, és a képek alapján a főbb szekciók külön-külön le vannak szeparálva, pluszban ehhez jön egy rezgéscsillapító acéltalp, hozzá a jellemzően egy kategóriával fentebb megszokott három láb a négy helyett.

Jól ki van ez találva. A Stream Magic sem rossz, bár ott kicsit csalódást keltő, hogy a házat megbontva egy Dacmagic Plust és egy hálózati szekciót, meg némi lemezsivatagot látunk egy táppal. Ugyanakkor ettől még lehet jó (hiszen dacként bevált), meg hát nem a belsejét nézegeti az ember.

Arra saccolok, hogy a forrás anyaggal lehet valami, mert eddig senki nem sikított fel, hogy úristenúristen, mitkeres az az erősítő/kábel/hangsugárzó/tápkábel ebben az összeállításban... Én még bízom a tapasztalásomban, és abban, hogy ez nálam is lehet jó. Persze ha nem, ez nem (pontosabban ez sem) jelenti azt, hogy nem jó, csak azt, hogy nálam nem vált be...

Nálam a Pioneer nem volt túl éles egyáltalán, viszont a tere nagyon szép és a részletek is rendben voltak. Az erősítőm hibrid nyugodt hangú, a hangfal Phonar Veritas álló. Tápban Audioquestet használok, ic és hangfalkábel Crystal. Hf. kábelben ami nem horror árú nagyon jó volt még a Chord Odyssey, nem éles de igen jó részletező, dinamikus.  Érdemes lenne kipróbálnod  Patricia Barber Smash című 192/24 nagyfelbontású albumát, hogy avval mennyire hallgatható, mert ott már az s és sz hangok az élesség határán vannak, viszont nagyon jó anyag. És ne full hangerőn. (Szerintem)  

wwwolfman
Fórumlakó
Fórumlakó

Hálózati audio lejátszók

A lenti rendszerembe jó szokott lenni a Pio, néha szoktam variálni az összeállítást, mármint erősítő és hangszóró és jól szokott szólni, lehet rajta zenét hallgatni, (természetesen ez az én véleményem ), a helyedben megpróbálnák egy külső DAC-ot is, hátha....illetve én a kábelek cserélgetése helyett a csöveket szoktam néha variálni ha finomhangolom a rendszert nagy ritkán, bár ha csövesembe találok megfelelő cső összeállítást utána már nem igen piszkálom.

Ha nem afféle "svájci bicskára" volna szükségem, akokr válogattam volna már a DAC-ok között, mert van fent most Benchmark, Audiolab, tuningolt S.M.S.L, meg még pár finomság. De nagyon jól jött a hálózati lejátszási funkció (a Popcorn Jukebox menüjét minden tekintetben el lehet felejteni). Nem kell a tévé. A ramaty vételi viszonyok miatt jól jött a netrádió, ennek a bévariációja a fal tövében tekergő (valójában nagyon is merev) koax antennakábel lett volna, amit különféle praktikákkal (keretfúrás, lapos átvezető stb) kellett volna az erkélyig kivezetni, és máris kidekorálhattam volna az erkélyt egy ruhaszárító/madárpihentető alakú antennával... A külső DAC már csak hab a tortán, azt még ki sem próbáltam, hogy milyen a CD-lejátszó ha csak futómű de ha jó, akkor ott is csak nyertem.

Szóval sok az egyben, és a tesztek/fényképek szerint ez elég tisztességesen meg is van építve. Kézbe fogva-kocogtatva is tompa, súlyos, és a képek alapján a főbb szekciók külön-külön le vannak szeparálva, pluszban ehhez jön egy rezgéscsillapító acéltalp, hozzá a jellemzően egy kategóriával fentebb megszokott három láb a négy helyett.

Jól ki van ez találva. A Stream Magic sem rossz, bár ott kicsit csalódást keltő, hogy a házat megbontva egy Dacmagic Plust és egy hálózati szekciót, meg némi lemezsivatagot látunk egy táppal. Ugyanakkor ettől még lehet jó (hiszen dacként bevált), meg hát nem a belsejét nézegeti az ember.

Arra saccolok, hogy a forrás anyaggal lehet valami, mert eddig senki nem sikított fel, hogy úristenúristen, mitkeres az az erősítő/kábel/hangsugárzó/tápkábel ebben az összeállításban... Én még bízom a tapasztalásomban, és abban, hogy ez nálam is lehet jó. Persze ha nem, ez nem (pontosabban ez sem) jelenti azt, hogy nem jó, csak azt, hogy nálam nem vált be...

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég

Hálózati audio lejátszók

Még nem tudom, bejött-é. Lehet, hogy tényleg csak a lejátszott anyag a sárkányos. Ott és akkor Nálad tényleg jobb volt.

Ha a Pioneer problémás, akkor a rendszered is az, de pont azt veszi el, amit kell, hogy jó legyen. Ezt mondjuk nem hiszem, inkább azt gondolom, hogy nincs azért akkora nagy baj a Pioneerral. Ugyanezt mondják a tesztek itthon és külföldön is.

A CXN mondjuk más tészta, nem egy ligában játszanak, az egy négyszázezres eszköz. Ha csak olyan jó, mint a Pioneer, akkor máris minden ok megvan a csalódásra...

A lenti rendszerembe jó szokott lenni a Pio, néha szoktam variálni az összeállítást, mármint erősítő és hangszóró és jól szokott szólni, lehet rajta zenét hallgatni, (természetesen ez az én véleményem ), a helyedben megpróbálnák egy külső DAC-ot is, hátha....illetve én a kábelek cserélgetése helyett a csöveket szoktam néha variálni ha finomhangolom a rendszert nagy ritkán, bár ha csövesembe találok megfelelő cső összeállítást utána már nem igen piszkálom.
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.

wwwolfman
Fórumlakó
Fórumlakó

Hálózati audio lejátszók

Még nem tudom, bejött-é. Lehet, hogy tényleg csak a lejátszott anyag a sárkányos. Ott és akkor Nálad tényleg jobb volt.

Ha a Pioneer problémás, akkor a rendszered is az, de pont azt veszi el, amit kell, hogy jó legyen. Ezt mondjuk nem hiszem, inkább azt gondolom, hogy nincs azért akkora nagy baj a Pioneerral. Ugyanezt mondják a tesztek itthon és külföldön is.

A CXN mondjuk más tészta, nem egy ligában játszanak, az egy négyszázezres eszköz. Ha csak olyan jó, mint a Pioneer, akkor máris minden ok megvan a csalódásra...

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég

Hálózati audio lejátszók

Van esetleg valakinek Cambridge Audio CXN hálózati lejátszója?
Vagy esetleg valaki próbált már ilyen készüléket?
Vajon a Pioneer lejátszójával összevetve milyen eredményt mutatna...

Milyen rendszerbe szánod, ahogy látod volt nálam a fórumtárs összehasonlítani a Pioneert és CA Stream Magicet, nálam a Pio tetszett Neki jobban, de otthon Nála ahogy olvasom mégse jön be a Pio. Én otthon a CA lejátszót a fejhallgatós rendszerembe használom a Pio-t pedig a hangszórósba, mindkettővel elégedett vagyok.

Lela
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Lela »

Van esetleg valakinek Cambridge Audio CXN hálózati lejátszója?
Vagy esetleg valaki próbált már ilyen készüléket?
Vajon a Pioneer lejátszójával összevetve milyen eredményt mutatna...

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Hálózati audio lejátszók

Én dugtam bele egy Kondo-t. Azzal klassz.

Igen, azt el tudom képzelni.
.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”