Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
Hálózati audio lejátszók
Én segitséget szeretnék kérni !
Nem régen hallottam a TIDALRÓL,letöltöttem az ingyenes probaverziot,gondolva arra hogy majd kiirom cd-re a nekem tetsző zenéket,és a már meglévő jo minőségű berendezésemen hallgatom.
Egy computerhez értő ismerősöm tájékoztatott hogy ezeket nem tudom letölteni és kiirni.
A kérdésem a következő van egy ipadom,és a lakásban van vi-fi hogyan tudom megoldani hogy a a rendszeremben tudjam hallgatni a tidalos zenéket?
Elöre is köszönöm a segitséget
Hálózati audio lejátszók
-Heed Obelisk Si3, Heed Obelisk X2, Heed Obelisk DA, Heed Obelisk DT, Heed Enigma 5
-TMP Triton, TMP DAC, SOL Kolibri
-TMP Triton, TMP DAC, SOL Kolibri
- melczeradam
- Fórumlakó
- Értékelés: 44
Hálózati audio lejátszók
Nyilván, ha tud fogadni bluetooth jelet, bármilyen bluetooth képes eszközről "átlőhetsz" vele bármilyen audio jelet.Csak a bt 200-as modul beszerezhetetlen.Kicsit elhamarkodtam a vásárlását.
A bt 200-as modullal tudná ugye?
Nyilván, ha tud fogadni bluetooth jelet, bármilyen bluetooth képes eszközről "átlőhetsz" vele bármilyen audio jelet.
Hálózati audio lejátszók
A bt 200-as modullal tudná ugye?
Nyilván, ha tud fogadni bluetooth jelet, bármilyen bluetooth képes eszközről "átlőhetsz" vele bármilyen audio jelet.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- melczeradam
- Fórumlakó
Hálózati audio lejátszók
N-50 vagy N-50A? Az előbbi nem tudja ezeket.A bt 200-as modullal tudná ugye?
- melczeradam
- Fórumlakó
Hálózati audio lejátszók
N-50 vagy N-50A? Az előbbi nem tudja ezeket.Sima N50..Köszi a válaszod.
Sziasztok!
Van egy Pio N50-es hálózati lejátszóm
,de nem tudom hogyan szólaltatható meg rajta a Spotify,Tidal.
Esetleg valaki tudna segíteni ebben?
Köszi.
N-50 vagy N-50A? Az előbbi nem tudja ezeket.
Hálózati audio lejátszók
Sziasztok!
Köszi.
N-50 vagy N-50A? Az előbbi nem tudja ezeket.
BARTIMEX AUDIO Honlap
- melczeradam
- Fórumlakó
Hálózati audio lejátszók
Sziasztok!
Köszi.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1684
Hálózati audio lejátszók
ja ja , ez Én volnék, és a feleségem persze
Tudom, csak személyiségi jogokra való tekintettel nem akartalak név szerint említeni
Hálózati audio lejátszók
Koszonom a segitseget, egy yamaha wxct beprobalok, ha hangilag bejon, ezzel par masik dolgot is ki tudok probalni, amit egy elofokkal mar regota szeretnek.
- Peger
- V.I.P.
- Értékelés: 133
Hálózati audio lejátszók
Én tudnám ajánlani a Linn Sneaky DS-t. Kell egy PC egy Jriverrel vagy Roon-al, egy mezei cat kábel és valamilyen bfa vagy z csatis hf kábel és csók. De használhatod a Linn apokkal is. 20-25 négyzetméterre egy normál érzékenységű hangfallal elég. Bombabiztos, atomstabil és a hangja sem okoz csalódást, ha azt vesszük, hogy kb. 250-ért (használtan) egy komplett rendszert kapsz. Azért kérdeztem a teljesítményt, mert 2*20W 4 Ohmon. Én a Heed Bee falaimat hajtottam vele, az új tulaj JPW Sonata mellett használja. Annyira tetszik nekik, hogy még a feleség is elkezdett zenét hallgatni. Subwoofert is lehet kötni rá, mert van rca kimenete.
ja ja , ez Én volnék, és a feleségem persze
"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee
Hálózati audio lejátszók
ez a kis yamaha erdekesen hangzik... ezzel lehet meg lehetne normalisan hajtani egy aktiv dobozt is. a hangeroszabalyzo digitalis, de 48 bites (288.99 dB dinamikatartomany).
Rated Output Level / Output Impedance
• PRE OUT (1 kHz) 2.0 V/470Ω
Maximum Output Level
• PRE OUT (0.9% THD, PRE AMP / PLAYER mode, Gain offset +6 dB) 4.0V
Nos ha van 4311-ed, próbáld ki egy csövessel ha még nem próbáltad, elég egy 2*15 wattos is már, tudom mert nekem is van mindkettő.
Ok ! Elnézést.
Hálózati audio lejátszók
Nos ha van 4311-ed, próbáld ki egy csövessel ha még nem próbáltad, elég egy 2*15 wattos is már, tudom mert nekem is van mindkettő.
Ok ! Elnézést.
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......
Hálózati audio lejátszók
itt nem egy csovesrol volt szo, hanem egy digitalis erositorol.
negy par dobozom is van (jbl 4311, sonata, sintra, meg egy masik jpw), de igy en is max a sonatara kotnem azt ra aktualisan a 4311 a favorit, ahhoz tuti keves lenne, foleg, hogy hallottam, hogy mit tud egy igazan combos pa erositovel.
amugy a megkozelites szimpatikus.
amit aktualisan hallgatsz - Pioneer SC2022 - milyen zenere?
Hálózati audio lejátszók
negy par dobozom is van (jbl 4311, sonata, sintra, meg egy masik jpw), de igy en is max a sonatara kotnem azt ra aktualisan a 4311 a favorit, ahhoz tuti keves lenne, foleg, hogy hallottam, hogy mit tud egy igazan combos pa erositovel.
amugy a megkozelites szimpatikus.
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
- -KP-
- V.I.P.
Hálózati audio lejátszók
a preamp resze franko (bar gondolom digitalis, es nem analog) - van mas streamer is preouttal?
Cocktail audio n15 talán? Lehet csak a fejhallgató szabályzott, nem vok 100% biztos.
http://www.hifipiac.hu/hirek/1383-cockt ... es-usb-dac
Vess egy pillantást még erre:
https://www.paradigm.com/products-curre ... e=overview
2*100W, Anthem ARC szobakorrekció, asszem 180 körül van.
Hálózati audio lejátszók
a preamp resze franko (bar gondolom digitalis, es nem analog) - van mas streamer is preouttal?
Hálózati audio lejátszók
Audio PC + MZPX USB + UpTone LPS-2.1, AudioQuest Diamond Ethernet
Chord Qutest DAC, Tellurium Q Black Diamond USB kábel
Primaluna HP, PMC twenty:26, Tellurium Q Silver kábel
Chord Qutest DAC, Tellurium Q Black Diamond USB kábel
Primaluna HP, PMC twenty:26, Tellurium Q Silver kábel
Hálózati audio lejátszók
szerintem beprobalkozok egy n50aval egyelore, aztan meglatjuk milyen a mostani gepes-dacos felallashoz kepest. van ennek vmi normalisabb alternativaja hasonlo arban?
- -KP-
- V.I.P.
Hálózati audio lejátszók
alapvetoen nekem sincs mar tul sok elvarasom - eleg ha fileszinten tudok bongeszni, rabokni egy albumra, es abbol csinal playlistet. de van nehany app, amelyik erre sem kepes normalisan
egy dlna képes hálózati lejátszóhoz nem kell feltétlenül a gyári appokat használni. jriver akármilyen dlna képes cuccal együtt tud működni és akkor mehet a jriver/jremote vagy jriver/gizmo kombó. de gondolom a roon-ra is igaz ez.
Hálózati audio lejátszók
alapvetoen nekem sincs mar tul sok elvarasom - eleg ha fileszinten tudok bongeszni, rabokni egy albumra, es abbol csinal playlistet. de van nehany app, amelyik erre sem kepes normalisan
Hálózati audio lejátszók
A yamaha távirányító appja nekem pozitív élmény. Egy Spotify, vagy Tidal kezelőfelületet 100%-nak tekintve a többi andriodos app nálam szubjektíve max 50 %, a yamaha 30%. Erre mondhatjuk, hogy fapados, dE amit tud, azt jól, stabilan teszi. Nekem ennél nincs fontosabb. Az a helyzet, hogy a csilivili kezelőfelületekre kezdek immunis lenni.
Nem a bajlodassal van a gondom (kb 20+ eve van gepre kotve a hifi) hanem a kapott konstans eredmennyel. Az ember minel feljebb megy, annal tobb problema jon elo, es ha elcsuszik vmi az elejen, nincs az a rakotott rendszer, ami azt utana osszerakja. Szeretnek egy rezetet nyomni.
Koszonom az osszevetest a raspberryvel, kb igy mar el tudom helyezni. A yamaha taviranyito appja mennyire hasznalhato egy mpds apphez kepest?
- -KP-
- V.I.P.
Hálózati audio lejátszók
Én is szkeptikus voltam, aztán meggyőzött. Viszont 40nm kérdéses. Az SC 2022 mozierősítő. Egyébként egész korrekt ahhoz képest. Ahhoz képest és pont, ezzel elmondtam mindent. De egy jobb sztereó cuccot nem lehet kiváltani vele nyilván. Persze zenét hallgatni lehet rajta. De most épp minimál koncepció van nálam. Igyekszem a lehető legkevesebb pénzt hifiben/moziban tartani és majd valamikor ezek is eladók lesznek. Amúgy van Lan bemenete is, de egyelőre hdmi-n keresztül hallgatom, ha már úgyis össze van kötve a pc-vel a kép miatt.
Hálózati audio lejátszók
hat kicsit szkeptikus vagyok inkabb azert maradtam a naitnel, mert osszessegeben jobban passzolt a nappalis zenehallgatashoz (tav, dinamikaszint nyugodtabb zenehallgatashoz), de ha az "ereszd el a hajamat" lett volna a szempont, nem lett volna meccs. hangerovel tuti nincs problema, de azert a nagy magneseket etetni kell, hogy lekovesse azokat a dinamikavalotozasokat, amik a zeneben ott vannak, es ehhez tenyleg kell a kraft. az mas kerdes, hogy ritkan szeretek igy zenet hallgatni. a sintra is ellustul, egyedul a sonatara mondanam, hogy barmire rakotnem.
a szoba kb 40nm.
persze egy probat megerne... de azert gondolkodom olyan elerhetobb konzumtermekekben, amit vissza tudok kuldeni, ha nem ugy mukodik.
Hát én ismerek sneaky tulajt aki épp 4311-el használja. Lehet meglepődnél. Persze kérdés mekkora szobába mekkora hangerővel a cél.
Pont ezt akartam írni!
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8934
Hálózati audio lejátszók
Hát én ismerek sneaky tulajt aki épp 4311-el használja. Lehet meglepődnél. Persze kérdés mekkora szobába mekkora hangerővel a cél.
Pont ezt akartam írni!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos