Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
Pc alapú audio lejátszás
Én is így jártam a pendrive-al, de vissza tudtam hozni, este megírom melyik programmal sikerült.
Azt megköszönném!
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 880
Pc alapú audio lejátszás
Annyira megéri, hogy a frissen vásárolt Win10-et le is dobtam a gépről, mert zenelejátszást tekintve sehol sincs a Daphile-hoz képest. Win10 Fidelizerrel (ingyenes verzió) és egyéb ügyességekkel sem közelítette meg hangban. Eddig csak azon izgultam, hogy a Tidal menni fog-e, ott szoktam böngészni, új muzsikákat keresni. De most már az is megy, így minden adott ebből a szempontból. Még a YouTube-ot lehetne megoldani, de mivel annak is csak a hangja lenne, így sok értelmét nem látom.
Ezzel teljesen egyet ertek ez a win10-et filmekre gondoltam meg minden masra a zenere Daphile de azert meg tesztelem mert azert a jRiver nagyon tetszik nekem mint lejatszo bar eleinte viszont meg az a jRiver nem tetszett.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Kene egy linuxos topik es reszletesen leirni amolyan szajbaragosan hogyan kell feltelepiteni a merevlemezre mert szerintem 2 giga-t meger a hardisken.
Annyira megéri, hogy a frissen vásárolt Win10-et le is dobtam a gépről, mert zenelejátszást tekintve sehol sincs a Daphile-hoz képest. Win10 Fidelizerrel (ingyenes verzió) és egyéb ügyességekkel sem közelítette meg hangban. Eddig csak azon izgultam, hogy a Tidal menni fog-e, ott szoktam böngészni, új muzsikákat keresni. De most már az is megy, így minden adott ebből a szempontból. Még a YouTube-ot lehetne megoldani, de mivel annak is csak a hangja lenne, így sok értelmét nem látom.
Aki esetleg küzd még a Tidal telepítéssel:
A http://www.mysqueezebox.com/-on meg kell csinálni a reget. Ott bejelentkezni és felvenni a Tidalt a MyApps-ba. Ott beállítani a Tidal Accountot. Ha ez megvan, frissen telepíteni a Daphile-t. Ott miután minden megy szépen, a mysqueezebox accountot beállítani, mentés és restart. Ha minden oké, akkor a http://www.mysqueezebox.com/-on megjelennek a Daphile-ban beállított lejátszók. Innentől megjelenik a Daphile-ban a MyAppsok közt és megy minden, kedvencek, lejátszási listák, minden látható.
Fontos szerintem, hogy ha már próbálkoztunk és nem ment, akkor mindenképp rakjuk újra a Daphile-t tiszta partícióra és újra állítsuk be a squeezebox accountot benne, így fog csak elindulni. Legalábbis nálam így volt. Sok sikert mindenkinek!
- tottyi
- Hazajáró lélek

Pc alapú audio lejátszás
Kene egy linuxos topik es reszletesen leirni amolyan szajbaragosan hogyan kell feltelepiteni a merevlemezre mert szerintem 2 giga-t meger a hardisken.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- tottyi
- Hazajáró lélek

Pc alapú audio lejátszás
Na, tegnap sikerult egy kicsit zenelnem a Daphile-al es hat tenyleg jo meg hetvegen fogom probalgatni mert most azert voltak zehezsegek pl nem minden bootolasnal indult el a zene.
Egyenlore csak egy szamot hallgattam allandoan de aztan vegul hagytam a windowsot zenehallgatasra bar az is lehet hogy az a 8 pohar whisky is hozzajarult. Sajnos meg nem sikerult rabirni, hogy a belso SSD-rol lassa a zenet csak a pendrive-on levo zeneket latta.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Bocsánat! Én azt az esetet irom, mikor a dapile wifin kapcsolódik a routerre, de indulaskor manuálisan nem konfiguralod be. Vezetéken ez nem kell valóban.
- tottyi
- Hazajáró lélek

Pc alapú audio lejátszás
Akkor most egy wifis eszközzel kapcsolódj a daphile wifi hálózatra. Jelszó: secret1234 Utána ird be a böngésző cimsoraba azt az ip címet amit látsz a daphile logó alatt és indulhat a proba.
En csak siman a bongeszobe irtam be azt az IP cimet amit ki irt a kepernyore. A Wifi halozatot magatol megtalalta.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Akkor most egy wifis eszközzel kapcsolódj a daphile wifi hálózatra. Jelszó: secret1234 Utána ird be a böngésző cimsoraba azt az ip címet amit látsz a daphile logó alatt és indulhat a proba.
Pc alapú audio lejátszás
Én odáig jutottam vele,hogy boot pendrive-ot készítettem,elindult a bootolás ,a végén a Daphile logó alatt megjelent a ready felirat egy ip címmel és ennyi,innen sehová.
Plusz ajándékként a pendrive-ot sem formázni sem törölni nem lehet.
Én is így jártam a pendrive-al, de vissza tudtam hozni, este megírom melyik programmal sikerült.
Pc alapú audio lejátszás
Én odáig jutottam vele,hogy boot pendrive-ot készítettem,elindult a bootolás ,a végén a Daphile logó alatt megjelent a ready felirat egy ip címmel és ennyi,innen sehová.
Plusz ajándékként a pendrive-ot sem formázni sem törölni nem lehet.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Mire változtassuk meg és hogyan?
Azt írja, hogy kliens módban fake MAC cím van, hotspot mósban valós. A másik, hogy a hivatalos oldalon lévő képen a gép dróton csatlakozik a routerre és a gép wifi adaptere hotspot módban van. Így gondolom az csak a távvezérlésre van, minden más dróton megy.
No. Százötvenhatodjára újratelepítettem, mindent ugyanúgy, beírtam az accountot és van Tidal. Mindent ugyanúgy csináltam, eddig nem ment, most megy.
Pc alapú audio lejátszás
Akkor lehet, h 2giga particionálatlan terület kell neki, már nem emlèkszem rá.
A download fülön található a telepítési leírás. Benne van milyen partíciókat (2db) kell létrehozni. A második, data partíciónak javaslom több helyet hagyni, én megszívtam elsőre, hogy a 150 gigás / 5700 fájlos zene mappám nem fért el 4 gigás adatbázisban, kb 5 kellett neki. Ráment pár óra mire erre rájöttem, hibafelderítés elég nehézkes mivel nincs ssh hozzáférés. Másodszorra kapott 20-at biztos ami biztos alapon.
Ha több oprendszert akarsz a gépre és mondjuk a 2. windows, kell egy 3. oprendszert (linuxot) is felrakni a gépre (legalábbis most így látom) mivel a daphile saját grub boot menedzsere nem telepszik be az MBR-be és nem konfigurálható. A windowsé pedig nem is látja a linuxokat.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Megtaláltam, valòszìnű, hogy a MAC addresst meg kell valtoztatni ès látni fogja a mysqueezebox account, utâna mūködnie kell. Most nincs időm vele foglalkozni, valaki kipròbálhatná...
Mire változtassuk meg és hogyan?
Azt írja, hogy kliens módban fake MAC cím van, hotspot mósban valós. A másik, hogy a hivatalos oldalon lévő képen a gép dróton csatlakozik a routerre és a gép wifi adaptere hotspot módban van. Így gondolom az csak a távvezérlésre van, minden más dróton megy.
- gyurmaember
- V.I.P.

- Értékelés: 101
Pc alapú audio lejátszás
nekem akkor telepult tovabb az pendriverol, amikor egy win telepitovel toroltem az ssd particioit.
Akkor lehet, h 2giga particionálatlan terület kell neki, már nem emlèkszem rá.
Pc alapú audio lejátszás
nekem akkor telepult tovabb az pendriverol, amikor egy win telepitovel toroltem az ssd particioit.
Anthem AVM70 EarthquakeCinénovaGrande7BR LG77"CX3 Christie HD14K-M+Griffyn4K32RGB HC Cseneles Edition Pana PT-RQ13 SepiScreen3m HTPC MadVr PCszerver32TB Dynaudio Contour60i C25i ExciteX16 Ocos triple VdHBreeze,Thunderl. Siltech, WBT Audioquest Soundcare HarmonyOne
- gyurmaember
- V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás
Nagyon jó, ha valaki megszüli a megoldást legyen szíves ide beírni.
Megtaláltam, valòszìnű, hogy a MAC addresst meg kell valtoztatni ès látni fogja a mysqueezebox account, utâna mūködnie kell. Most nincs időm vele foglalkozni, valaki kipròbálhatná...
- gyurmaember
- V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás
Hat nemtudom de alig irnak valamit errol a Daphile-rol meg igazan egy instalacios manualt sem talaltam pl a particionalasrol. Vagy csak azert nincs mert mindenki USB kulcsrol inditja?
Egy cèlgèpre telepìtendő cèloperáciòs rendszer, nem egy űrrakèta. Nem particionál a telepìtője, kell neki egy min 2gigás partìciò.
- tottyi
- Hazajáró lélek

Pc alapú audio lejátszás
Hat nemtudom de alig irnak valamit errol a Daphile-rol meg igazan egy instalacios manualt sem talaltam pl a particionalasrol. Vagy csak azert nincs mert mindenki USB kulcsrol inditja?
- tottyi
- Hazajáró lélek

Pc alapú audio lejátszás
Ez felettèbb èrdekes, szerintem valamelyik egyszerű kèrdèsre rossz választ adtál! De ha már letörölte az ssd-det, mièrt nem sikerült kipróbálni?
Mert ez utan a windows instalacioval foglakoztam, hogy ha valami kell akkor tudjak vele mukodni.
- gyurmaember
- V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás
Meg ugy nem sikerult beuzemelnem mert letorolte az SSD-em szerencsere sajat tapasztalatbol instalalaskor mindig lekotom az adat HDD-et. Szoval meg nem sikerult hallanom de ugy latom hogy USB kulcsrol engedve ha ramasolom a zeneket akkor teoretikusan nem is kell HDD a gepbe. Ezt az utat jarva fogom kiprobalni.
Ez felettèbb èrdekes, szerintem valamelyik egyszerű kèrdèsre rossz választ adtál! De ha már letörölte az ssd-det, mièrt nem sikerült kipróbálni?
Pc alapú audio lejátszás
Pont ugyanez van nálam is.
Csináltam mysqueezebox account-ot, ott telepítettem a tidalt, beállítottam a tidal accountot. A Daphile-on beállítottam a mysqueezebox accountot, nah azóta már a myapps se látszik. Szinkronizál, de valami nem tetszik neki.
Nagyon jó, ha valaki megszüli a megoldást legyen szíves ide beírni.
- tottyi
- Hazajáró lélek

Pc alapú audio lejátszás
Csináltam mysqueezebox account-ot, ott telepítettem a tidalt, beállítottam a tidal accountot. A Daphile-on beállítottam a mysqueezebox accountot, nah azóta már a myapps se látszik. Szinkronizál, de valami nem tetszik neki.
Ne add fel probald jobb kezzel vakarni a bal fuled a windowsban bejon. Csak vicc, nem am valaki komolyra veszi.
- gyurmaember
- V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás
Pont ugyanez van nálam is.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Pc alapú audio lejátszás
Kipróbáláshoz nem is kell telepíteni, csak USB-ről elindul a live. Ahhoz még nem kell törölni se a lemezt. Csak hogy egyáltalán tetszik-e? Érdekes mennyivel finomabb a hangja. Nekem az a bajom csak vele, az appokat nem tudom telepíteni, mint youtube, tidal, stb.
Az appokat a mysqueezebox.com-on kell telepíteni/konfigurálni. A daphil-eon fenn vannak alapból.
A daphile-on csak a sb accountodba kell belépni, a többi az sb-n keresztül szinkronizál.
Én a Spotifyval küzdök: látom a listáimat és zenéimet, de nem játssza le, végiglépked rajtuk.