Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
A lemezek teljesen újak a MM-ból. Elképzelhető,hogy ilyen szerencsétenül kaptam ki gyártási hibás lemezeket, és a csere megoldaná?
Az, hogy a PC-ben is lefagyott, jelzi, hogy valami (?) gond van a koronggal. Szerintem próbáld meg kicseréltetni.
.
Cd játszók
Mai tapasztalat:
...
Én biztosan letesztelném lemezhibákra (C1/C2/CU) akár mindhármat is.
Valószínűleg magas hibaszámot találnék, ami a feltehetően gyengébb lézerdiódával rendelkező Philipsnél gyakran olvasási problémát is okoz.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Cd játszók
Mai tapasztalat:
1. Queen I. - Philips - felpörög lejátssza
2. Aerosmith - Philips - ERROR
3. Queen I. - Philips - ERROR
4. Aerosmith - NAD - felpörög lejátssza
5. Queen I. - NAD - felpörög lejátssza
6. Queen II. - Philips - felpörög lejátssza
7. Queen I. - Philips - ERROR
Tedd be pár órára a hűtőszekrény fagyasztó részébe.
- bernatcsoki
- Újonc fórumos
- Értékelés: 1
Cd játszók
Mai tapasztalat:
1. Queen I. - Philips - felpörög lejátssza
2. Aerosmith - Philips - ERROR
3. Queen I. - Philips - ERROR
4. Aerosmith - NAD - felpörög lejátssza
5. Queen I. - NAD - felpörög lejátssza
6. Queen II. - Philips - felpörög lejátssza
7. Queen I. - Philips - ERROR
- bernatcsoki
- Újonc fórumos
Cd játszók
Ez hülyeség, akkor v.mit nagyon benéztél, már ne is haragudj...Esetleg nem volt párás az első cd, amikor betetted? Vagy teljesen tiszta volt?(attól függetlenül, hogy új...)
Nem haragszom! Egyébként a hülyeség, nem az ide illő szó. Inkább a hihetetlent akartad írni, nem?
Reggel hozta a postás, késő délután akartam meghallgatni, tehát párás biztosan nem volt; tekintve, hogy 22 fokban és 45-50%-os páratartalomban töltött 8-9 órát. És tisztának is tiszta volt.
Cd játszók
Kipróbáltam egy NAD lejátszóval is. Tökéletesen pörög mindegyik!?!?
Ez hülyeség, akkor v.mit nagyon benéztél, már ne is haragudj...Esetleg nem volt párás az első cd, amikor betetted? Vagy teljesen tiszta volt?(attól függetlenül, hogy új...)
- bernatcsoki
- Újonc fórumos
Cd játszók
Kipróbáltam egy NAD lejátszóval is. Tökéletesen pörög mindegyik!?!?
Cd játszók
A lemezek teljesen újak a MM-ból. Elképzelhető,hogy ilyen szerencsétenül kaptam ki gyártási hibás lemezeket, és a csere megoldaná?
Lehet szériahiba is, sajnos én is jártam így ajándékba kapott lemezzel, dvd-vel is...
- bernatcsoki
- Újonc fórumos
Cd játszók
Minél előbb jelezd az eladónak, cseréltesd ki!
Cd játszók
Üdv!
Műsoros cd lemezzel kapcsolatban kérnék Tőletek segítséget. Remélem jó topikba írok!
Az történt, hogy ma hozott a postás egy várva-várt Queen 3 lemezes válogatást és egy Aerosmith antológiát. Nagy örömmel raktam a Queen I. lemezt a Philips 614-be! Az meg fel sem pörgette. Próbáltam elindítani - "error". Gondoltam, elromlott a lejátszó? Cseréltem a II. lemezre, hátha... Ezt felpörgette, minden számot tökéletesen lejátszott. Nem igazán értettem a dolgot, ezért próba képen több régebbi lemezt is lejátszottam. Minden rendben volt azokkal is. Visszatettem az Queen I. lemezt - újra semmi - lejátszáskor "error". Betettem az Aerosmith I. majd II. lemezeket, amik szintén nem pörögtek fel. Kíváncsi voltam mi történhet bent, levettem a lejátszó tetejét. A problémás lemezeket bevette, de aztán meg sem mozdultak. PC-ben egy alap CD/DVD van, azzal is kipróbáltam - ez már felpörgette és a lejátszó program fel is ismerte a számokat, azok el is indultak; de kb. egy percnél lefagytak...
Mi a csuda lehet ez? Azt gondolom, hogy a lemezek a hibásak, de lehet-e velük tenni valamit?
Minél előbb jelezd az eladónak, cseréltesd ki!
- bernatcsoki
- Újonc fórumos
Cd játszók
Üdv!
Műsoros cd lemezzel kapcsolatban kérnék Tőletek segítséget. Remélem jó topikba írok!
Az történt, hogy ma hozott a postás egy várva-várt Queen 3 lemezes válogatást és egy Aerosmith antológiát. Nagy örömmel raktam a Queen I. lemezt a Philips 614-be! Az meg fel sem pörgette. Próbáltam elindítani - "error". Gondoltam, elromlott a lejátszó? Cseréltem a II. lemezre, hátha... Ezt felpörgette, minden számot tökéletesen lejátszott. Nem igazán értettem a dolgot, ezért próba képen több régebbi lemezt is lejátszottam. Minden rendben volt azokkal is. Visszatettem az Queen I. lemezt - újra semmi - lejátszáskor "error". Betettem az Aerosmith I. majd II. lemezeket, amik szintén nem pörögtek fel. Kíváncsi voltam mi történhet bent, levettem a lejátszó tetejét. A problémás lemezeket bevette, de aztán meg sem mozdultak. PC-ben egy alap CD/DVD van, azzal is kipróbáltam - ez már felpörgette és a lejátszó program fel is ismerte a számokat, azok el is indultak; de kb. egy percnél lefagytak...
Mi a csuda lehet ez? Azt gondolom, hogy a lemezek a hibásak, de lehet-e velük tenni valamit?
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Cd játszók
Nekem egy viszonylag alap rendszerem van, Nad C352+Mission 760i, meg persze a CD910, nem tudom érdemes lenne egy komolyabb lejátszót beraknom a láncba, kijönnének e rajta a különbségek, vagy a lánc többi tagja nem indokolja a kategória váltást.... Persze tisztában vagyok vele, hogy ezt senki nem tudja nagyon megmondani nekem.
Ha hajt a kíváncsiság akkor érdemes módolni a 910-est... ami egyébként alapból sem rossz készülék (hiába szólják le páran)!Érdemes figyelmet fordítani a tápszűrésre, jelutakra...
A forrás nagyon fontos egy láncban!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
Köszi szépen! Utána járok.
Itt megnézheted a modifikált 930-as remekművet: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... %C3%B3dra/
Cd játszók
Nem osztom soundmania véleményét. A forrás minőségének javítása nagyon is hallható a lánc többi tagján is, bizony! De a 910-esből a Bodor Audio is remek készüléket tud varázsolni, egy üzenet váltást megér...
Köszi szépen! Utána járok.
Cd játszók
Nekem egy viszonylag alap rendszerem van, Nad C352+Mission 760i, meg persze a CD910, nem tudom érdemes lenne egy komolyabb lejátszót beraknom a láncba, kijönnének e rajta a különbségek, vagy a lánc többi tagja nem indokolja a kategória váltást.... Persze tisztában vagyok vele, hogy ezt senki nem tudja nagyon megmondani nekem.
Nem osztom soundmania véleményét. A forrás minőségének javítása nagyon is hallható a lánc többi tagján is, bizony! De a 910-esből a Bodor Audio is remek készüléket tud varázsolni, egy üzenet váltást megér...
- SoundMania
- V.I.P.
- Értékelés: 1262
Cd játszók
Ha elégedett vagy hagyd így. Ha váltani akarsz töltsd fel a bankkártyaegyenleged.
Cd játszók
Gondolom mindenki a saját kedvenceit ajánlaná. Nekem ez a Teac vrds 7. Persze jócskán tuningolva. Eléggé más hang mint a Philips futómüvesek. Nekem sokkal jobban bejön. A philips " hang" nekem túlságosan "analógos".
De ehhez a vrds hanghoz azért kell jó rendszer is már hogy kifussa magát. Ezt se felejtsd el.
- SoundMania
- V.I.P.
Cd játszók
Mi lenne nagy előrelépés például? Miket érdemes keresgélni?
Gondolom mindenki a saját kedvenceit ajánlaná. Nekem ez a Teac vrds 7. Persze jócskán tuningolva. Eléggé más hang mint a Philips futómüvesek. Nekem sokkal jobban bejön. A philips " hang" nekem túlságosan "analógos".
De ehhez a vrds hanghoz azért kell jó rendszer is már hogy kifussa magát. Ezt se felejtsd el.
Cd játszók
Szerintem amíg elégedett vagy, ne foglalkozz ezzel. Ha elmúlik az elégedettség akkor viszont lépj nagyot!
Mi lenne nagy előrelépés például? Miket érdemes keresgélni?
- SoundMania
- V.I.P.
Cd játszók
Sziasztok! Van egy Philips CD910 es lejátszóm, abszolút meg vagyok vele elégedve. Viszont semmilyen összehasonlítási alapom nincs más lejátszókkal szemben. Régóta foglalkoztat az a kérdés mennyivel lehet más, jobb, rosszabb egy CD473 vagy 614, legendás dac van mindkettőben. Érdemes lenne esetleg váltani, mert kettőt nem szeretnék megtartani. Egyiket mindenképpen kipróbálnám, ti melyiket javasolnátok?
Szerintem amíg elégedett vagy, ne foglalkozz ezzel. Ha elmúlik az elégedettség akkor viszont lépj nagyot!
Cd játszók
Sziasztok! Van egy Philips CD910 es lejátszóm, abszolút meg vagyok vele elégedve. Viszont semmilyen összehasonlítási alapom nincs más lejátszókkal szemben. Régóta foglalkoztat az a kérdés mennyivel lehet más, jobb, rosszabb egy CD473 vagy 614, legendás dac van mindkettőben. Érdemes lenne esetleg váltani, mert kettőt nem szeretnék megtartani. Egyiket mindenképpen kipróbálnám, ti melyiket javasolnátok?
Cd játszók
Szuper lenne, ha valaki tudna nekem ilyet készíteni
Jelenleg alukasírozott butillappal van szinte minden négyzetcentimétere csillapítva. A fedlap után a teljes alaplapot bevonatam vele
Viszont ez csak csillapít, de nem merevít. Nem foglalkoztatna ennyire a dolog, ha nem lenne valóban klasszis a hang, amit kaptam
De ha nem akarsz sokat költeni asztalosra, csak nyúld le a kenyérvágó deszkát
Akár variálhatod is és meglesz az egész hifi állvány....
- kaboca36
- Fórumlakó
- Értékelés: 223
Cd játszók
De ha nem akarsz sokat költeni asztalosra, csak nyúld le a kenyérvágó deszkát
Akár variálhatod is és meglesz az egész hifi állvány....
Revox B750MkII, B225, B77, B795 (Shure V15 Type IV, Type II).
DacEnd2 (AD1865NK,CSF 5687 WA),WaveIO Xmos usb,
KEF Chorale (1970), Infinity Qa (1978).
DacEnd2 (AD1865NK,CSF 5687 WA),WaveIO Xmos usb,
KEF Chorale (1970), Infinity Qa (1978).
Cd játszók
Vágass gránitlapot. az biztos merev lesz.Vagy inkább ne...
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
Cd játszók
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy ti mit javasoltok merevítés gyanánt a lejátszó alá?
Vágass gránitlapot. az biztos merev lesz.