Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
- gyurmaember
- V.I.P.
- Értékelés: 101
Sztereó erősitők
A QSP-vel kezdtem.Az eddigi tapasztalatok alapján részemről ajánlott vétel.Nyílván rendszerfüggő,de nálam jobb,mint pl a 3X drágább Rega Osiris volt.
Elviszem a dacomat is. Csak nehogy az derüljön ki, hogy mègis csak vennem kell előfokot is.
Valamikot sort keritek rá, hallgattad a laposat is? Vagy rögtön a qspt vetted?
A QSP-vel kezdtem.Az eddigi tapasztalatok alapján részemről ajánlott vétel.Nyílván rendszerfüggő,de nálam jobb,mint pl a 3X drágább Rega Osiris volt.
Sztereó erősitők
- gyurmaember
- V.I.P.
Sztereó erősitők
Nad s300 integraltat hallott mar valaki?
Alkudj belőle, mert nem règ ment el egy elő-vègfok páros 600èrt, mondjuk nem passzolt a szìnük. Ha megveszed èn is meghallgatnám.
- gyurmaember
- V.I.P.
Sztereó erősitők
Nekem van.Szivesen látlak.Gyere el és hallgasd meg nálam a Harbeth M30.1-el.
- komarfamily
- V.I.P.
- Értékelés: 1047
Sztereó erősitők
Nad s300 integraltat hallott mar valaki?
Sziasztok!
Quad QSP/Elite power amp/909 trioval kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Sztereó erősitők
Sziasztok!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Egy kis elkeseredettségell írok,mert valahol azt írták,vagy is valakinek (nem itt,bár lehet itt is) az volt a véleménye,hogy a régi Yamaha Ax570 erősítő a mai kapható sztereó erősítőknél már nem rúg labdába!
A lejátszó egy Marantz 5004cd és a hangfal MonitorAudio Br5.
Szerintetek igaz lehet?Adjak ilyen véleményekre?Sajnos másik erősítőt még nem hallgattam összehasonlítás képpen!
Aki ezt írta az vagy nem tudja mit írt, vagy elgèpelt valamit!Én megnyugtatnàlak hogy jó a vasad!
De igazán csak saját magad tudnád ezt tenni!
Jó lenne ha ki tudnál próbálni hasonló kategóriájú vasakat, és akkor részben kapnàl képet!
A mai készülékel olcsósodnak nagyon!
És talán a hangban is jelentkezik az hogy nem évrizedekre hanem csak évekre terveznek egy készüléket!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- gyurmaember
- V.I.P.
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Sztereó erősitők
Köszi muv.imi!Megnyugtatásra szolgált az infód!
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Egy kis elkeseredettségell írok,mert valahol azt írták,vagy is valakinek (nem itt,bár lehet itt is) az volt a véleménye,hogy a régi Yamaha Ax570 erősítő a mai kapható sztereó erősítőknél már nem rúg labdába!
Szerintetek igaz lehet?Adjak ilyen véleményekre?Sajnos másik erősítőt még nem hallgattam összehasonlítás képpen!
Aki ezt írta, annak gőze sincs erről az egészről. Az Ax570 igen jó minőségű alkatrészekből épített erősítő. Néz csak bele milyen kondik és ellenállások vannak benne, sok mai, nagyon drága, erősítő is megirigyelhetné. A hangján sokat lehet javítani a felesleges funkciók kiiktatásával.
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Sztereó erősitők
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hogy van-e lényeges különbség a HK6200 a PM635i és a HK620 között?Illetve, hogy ezeknek mennyire jó a phono része?Köszönöm.
A 620-ban szerintem nincs phono. A másik kettőben viszont van.
- ClintEastwood
- Újonc fórumos
- Értékelés: 3
Sztereó erősitők
Mekkora szobában hallgatnád a zenét?
Ha jól értem, akkor 100-120e-ből lenne meg a hangfal + erősítő. Annyiból meglehet, álló dobozzal is akár (Karácsonyra egy ismerősömnek 100e-ből sikerült egy ilyet összehozni, jól válogattunk sztem :-)
Egy kérdésem van még: Mi alapján válogattál erősítőt?
25-40nm között, most lesz költözés, úgyhogy még nem tudom, de ettől kisebb szobát nem szeretnék.
A másik kérdésedre pedig a válasz az, hogy japán 90-es évek fan vagyok, kocsitól kezdve szórakoztató elektronikán át elég sok mindenig. És annyira szar dolgokat még nem olvastam a fenti erőkről.
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Kezdő hifisként szeretnék összehozni valami 2.0 vagy 2.1 rendszert zenehallgatásra PC-ről (már írtam abba a csoportba a PC rész miatt).
Köszönöm a tanácsokat!
Mekkora szobában hallgatnád a zenét?
Ha jól értem, akkor 100-120e-ből lenne meg a hangfal + erősítő. Annyiból meglehet, álló dobozzal is akár (Karácsonyra egy ismerősömnek 100e-ből sikerült egy ilyet összehozni, jól válogattunk sztem :-)
Egy kérdésem van még: Mi alapján válogattál erősítőt?
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
- ClintEastwood
- Újonc fórumos
- Értékelés: 3
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Kezdő hifisként szeretnék összehozni valami 2.0 vagy 2.1 rendszert zenehallgatásra PC-ről (már írtam abba a csoportba a PC rész miatt).
A kérdésem az lenne, hogy az általam kinézett erősítők jók lesznek-e a célra, 40-60e Ft tartományban: Onkyo A 809 / A 8870 / A 9711 / A 9911 vagy Marantz PM 72 / PM 78
A szívem az Onkyo felé húz, a Marantzok bár talán jobbak, de elég nehezen beszerezhetőek.
Hangsugárzóból fogalmam sincs milyen illik ezekhez hangzásban, amit hallgatok az hiphop, dubstep, nujazz, és egyre több klasszikus jazz, swing, bigband.
Mindössze annyit találtam külföldi oldalakon, hogy az Onkyo és a Heco szeretik egymást. Nem tudom méretben ezekhez az erőkhöz milyen hangsugárzó ajánlott, közepes-nagy méretű szobában lenne, viszont 30-50 körül szeretném őket megúszni használt árban, úgyhogy kisebb méretű állványos vagy polcsugárzókkal beérném.
Köszönöm a tanácsokat!
Sztereó erősitők
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hogy van-e lényeges különbség a HK6200 a PM635i és a HK620 között?Illetve, hogy ezeknek mennyire jó a phono része?Köszönöm.
Sztereó erősitők
Erről a finomságról van valakinek tapasztalata:
http://www.nubert.de/nucontrol-nupower/511/
Ez egy csatornánként uszkve 1000 wattos, D-osztályú erősítő, 4 ezer EUR feletti listaáron.
D-osztáyú (azaz digitális) erősítőt jól szólni én még nem hallottam, kivéve amikor autókban, mélyládák meghajtására használják. Mondjuk arra tökéletes.
Szóval csak annyit tudok javasolni, hogy meghallgatás nélkül nehogy pénzt adj ezért a finomságért... amit (mármint a meghallgatást) viszont nem egyszerű végrehajtani, mert a weblapon világosan leírják, hogy csak direkteladásban érdekeltek, azaz nincs viszonteladói hálózatuk. Vagy elmész hozzájuk Duisburgba, vagy nincs B-terv. Az mondjuk oké, hogy elküldik a terméket 30 nap tesztre, de azért ez is felvet kérdéseket.
Amúgy ha 4000 EUR-t akarsz erősítőre költeni, akkor van egy csomó jó ötletem :-)
Sztereó erősitők
Én is azt választanám.
Köszi a gyors tippeket!
Hangfalamról annyit tudok, mint ami az aláírásban is szerepel. Azt, hogy elég-e neki arról nincs sok fogalmam, de azt olvastam, álló hangfalakhoz ajánlják.
Marantz PM6005 - Marantz CD 6000 OSE LE
- Voyager
- V.I.P.
- Értékelés: 2104
Sztereó erősitők
Ha elég 60W a hangfalaidhoz akkor az X-i60.
Én is azt választanám.
„A világban a csodák a legapróbb rezdülésekben rejtik maguk táncát.”
No. Most, hogy úgy tűnik lemaradtam egy NAD C300-ról, ismét aktuális a kérdés. Mit ajánlanátok nekem az alábbi távirányítható gépek közül?
- Sony TA FA 3ES
- Advance Acoustic X-i60
- Harman Kardon HK980
Köszönettel veszem az építő javaslatokat!
Sztereó erősitők
No. Most, hogy úgy tűnik lemaradtam egy NAD C300-ról, ismét aktuális a kérdés. Mit ajánlanátok nekem az alábbi távirányítható gépek közül?
- Sony TA FA 3ES
- Advance Acoustic X-i60
- Harman Kardon HK980
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Sztereó erősitők
- Sony TA FA 3ES
- Advance Acoustic X-i60
- Harman Kardon HK980
Marantz PM6005 - Marantz CD 6000 OSE LE
- Voyager
- V.I.P.
- Értékelés: 2104
Sztereó erősitők
HK 970 ÉS 990 mind jóval 2000 után készult, boldog lennék bármelyikukkel. Nemvagyunk egyformák. A két említett modellben a spórolás semmiféle jelét nem lehet felfedezni, sot mindeketto tobbet kínál mint általában a versenytársak ennyiért.
Na! Pont ez a két típus az, amit szerelhettek volna különbül is. Mi nem spórolás ezen? A karcolás és ujjlenyomat vonzó ócska, de sajnos divatos fényes műanyag előlap? Az IC-s bemenet választó kapcsolás? Vagy, hogy a 990-nél inkább betettek kettő ventilátort, hogy spóroljanak a hűtőbordával. Sehol sincs már a régi HK és nem is lesz. Hol van már a pl: AP2500 vagy PA2200 vagy Signature 2.1 minőség? Tényleg nem vagyunk egyformák. Hála istennek!
„A világban a csodák a legapróbb rezdülésekben rejtik maguk táncát.”
- gyurmaember
- V.I.P.
Sztereó erősitők
Kedves urak!
Primare a31.2-vel esetleg van-e valakinek tapasztalata?
Senki?
Sztereó erősitők
Sziasztok,
le szeretném cserélni a JungSon erősítőmet valami erősebb, dinamikusabb darabra, maradva a sztereó vonalon.
Véleményetek szerint melyik, jelenleg a fórumon eladó sorban lévő erősítőt kellene meghallgatnom?
Keret 90.000,- Ft
Távirányító jó lenne...
Köszönettel - goran
Én most nem nagyon láttam ilyet.
Azt javaslom, köss kompromisszumot (no táv), és vedd meg ezt: Amcron
Amúgy ezekkel is együtt lehet élni, de hangban meg sem közelítik a fentit, ill. egy IEC-csati és normális táp járna nekik.
Sony1
Sony2
Marantz
(A hifipiacon van még pár régebbi erősítő, marantz, pioneer, kenwood - de azok sem távosak).
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
TÜŰ Bendegúz