Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1648
Kábelezzünk
Sziasztok!
Az Arzachel IC. gondolom árnyékolatlan . Lemezjátszó ( beépített phonos ) és erősítő közé jó lehet ? Nem szed össze semmilyen zajt ?
Köszi.
Nálam nem szedett.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
Kábelezzünk
A bi, wagy triamplifikálást wixont ajánlom!
Perxe aktiw wáltowal és hangxoronkénti külön erösitöwel.
--------------------------------
Xerintem meg az is okozhat fázis eltolást. Mert ahogy írtad, a fül arra baromira érzékeny. Az egyszerűbb jobb, nemcsak olcsóbb. De az egy kábel jó legyen!
Kábelezzünk
Ebben nem is kételkedem
Csak gondoltam, hátha még hezitálsz...
Ki tudja, hogy mikor jelenik meg jobb alternatíva. Minden nap van új a nap alatt.
Kábelezzünk
Kösz, de nem érdekel.
ValhallA kábelt hallotam a múltkor egyik barátomnál és az nagyon teccett.
Ebben nem is kételkedem
Csak gondoltam, hátha még hezitálsz...
Kábelezzünk
Fapaci Luxor kábele is színezüst volt eddig, néha van eladó... Szerintem nagyon jó kábel!
Vagy hasonló árban van már ezüst/arany kábele is, szerintem kérdezz tőle...
Kösz, de nem érdekel.
ValhallA kábelt hallotam a múltkor egyik barátomnál és az nagyon teccett.
Sziasztok!
Az Arzachel IC. gondolom árnyékolatlan . Lemezjátszó ( beépített phonos ) és erősítő közé jó lehet ? Nem szed össze semmilyen zajt ?
Köszi.
Kábelezzünk
Sziasztok!
Köszi.
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Audiolab 7000N, DAC: RIF DAC, Erősítö: Musical Fidelity A1; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Nordost Red Dawn, Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid., Chord clearway.
Kábelezzünk
Egyébb alternatívák még? Audioquest? Cardas?
Fapaci Luxor kábele is színezüst volt eddig, néha van eladó... Szerintem nagyon jó kábel!
Vagy hasonló árban van már ezüst/arany kábele is, szerintem kérdezz tőle...
-
Vendég
Kábelezzünk
http://labkable.com/pages/Products.html
diy ezust kabel ha ram hallgatsz!!
Kábelezzünk
en ha tehetnem biztosan rendelnek walhallatol itt a forumon.De semmi draga csicsa es egyeb latvanytuning.
Kábelezzünk
Asszem tudom, melyik üzlet:) A " kedves úriember" jól mondta, szegénység van, és hát ugye neki abból kell kitermelni a hasznot, amiből lehet :lol!: Veled nem volt szerencséje. Mifelénk komoly hifisták se nagyon akadnak, nem hogy szaküzlet...
Mindegy. Azóta már Zozi fórumtárstól megvettem az általa kínált QED XT Evolution Reference kábelt, és nagyon bejött a hangja, szerintem passzol is a rendszerembe.
Eddig azt hittem van terem, kiderült, rosszul hittem. Gyakorlatilag jópár zenész nem fér be a szobába.
Tartottam tőle, hogy sok, vagy tolakodó lesz majd a magastartomány és elfogynak a mélyek, de ez sem így lett, hanem még több részletet kaptam. Chris Jones - Long After You're Gone felvételén mintha itt pengetne az öreg a szobában. Már csak valami jó IC kellene...
Sensing The Progressive Feeling...
-
Vendég
Kábelezzünk
Kösz! Mely gyártó és mely szériáját ajálod?
en ha tehetnem biztosan rendelnek walhallatol itt a forumon.De semmi draga csicsa es egyeb latvanytuning.
-
Vendég
Kábelezzünk
Asszem tudom, melyik üzlet:) A " kedves úriember" jól mondta, szegénység van, és hát ugye neki abból kell kitermelni a hasznot, amiből lehet :lol!: Veled nem volt szerencséje. Mifelénk komoly hifisták se nagyon akadnak, nem hogy szaküzlet...
gondoltam, körülnézek Kaposváron, miféle kábeleket tudnék újat venni hozzá...
Ez a kedves kereskedő nagyon próbálta arra terelni a dolgokat, hogy milyen szegénység van, és hogy hogy meg kell szenvedni minden egyes forintért
Kábelezzünk
nagy tisztasagu ezust vezeto,polirozhatod is,arnyekolhatod is,de nem feltetlen kell.Es soha nem akarod majd cserelni!
Kösz! Mely gyártó és mely szériáját ajálod?
-
Vendég
Kábelezzünk
AES/EBU kábelek terén milyent ajálanátok?
Nagyon tiszta és valósághű hangzás, ne legyen válogatós zenei téren, továbbá megfizethető ár.
Max 1m-es hossz, de inkább csak kb. 75cm-es.
Megfizethetőség alatt értem, hogy nem 6 vagy több számjegyű forintban.
Genelec és Ethosz Audio rendszerhez kell.
nagy tisztasagu ezust vezeto,polirozhatod is,arnyekolhatod is,de nem feltetlen kell.Es soha nem akarod majd cserelni!
Kábelezzünk
AES/EBU kábelek terén milyent ajálanátok?
Nagyon tiszta és valósághű hangzás, ne legyen válogatós zenei téren, továbbá megfizethető ár.
Max 1m-es hossz, de inkább csak kb. 75cm-es.
Megfizethetőség alatt értem, hogy nem 6 vagy több számjegyű forintban.
Genelec és Ethosz Audio rendszerhez kell.
Kábelezzünk
Sziasztok!
Ismeri valaki közületek a Wireworld Solstice 7 IC-t? Vélemény?
Köszi
-
Vendég
Kábelezzünk
Tud esetleg valaki egy Nordost hierarchia-táblázatot mutatni? Sajnos a Nordost honlapon csak az aktuális széria van feltüntetve, de engem a régebbi szériák érdekelnének.
Mire gondolsz?
Nekem megvan 2006 óta a teljes kínálat. De nagyon sok excel tábla.
Ha privátban küldesz egy email címet, átküldöm a teljes táblázatokat.
Kábelezzünk
Mivel ugyebár nem rég szereztem be életem első komolyabb hangfalpárosát és erősítőjét, (B&W DM603 S3 és Rotel RA-02), gondoltam, körülnézek Kaposváron, miféle kábeleket tudnék újat venni hozzá, hogy kipróbálhassam a bi-wire nyújtotta előnyöket. Mivel "rendes" Hi-Fi kereskedés nincs ebben a városkában, ezért gondoltam, beugrom egy régi, autóhifi szaküzletbe, ott is vannak hangszórók, amiket komolyabb kábellel akarnak gazdáik bekötni. Az igényeimet vázolva a végletekig kedves kereskedő úr elém tolt 3 tekercs kábelt, két 2*1,5 és egy 2*2,5 csomagot. Az első kettő csak abban különbözött, hogy az egyik tekercsen 10, a másikon 20 méter "drót" volt. Ez a kedves kereskedő nagyon próbálta arra terelni a dolgokat, hogy milyen szegénység van, és hogy hogy meg kell szenvedni minden egyes forintért, majd utána mondta a kábelre, a 10 méteres tekercs 16-ért van kint a boltban, de ha nekem csak 2*3m kell, akkor szívesen levág belőle 4 métert, azt megtartja a szubokhoz, amiket elad, és majd azokhoz ajándékba odaadja a kábelt, a maradékot pedig megkapom 14-ért, és még így is milyen rendes velem, mert náluk nem szokás megbontani a tekercset. Aztán mikor látta, hogy nem fekszem le a dumájának, akkor már "csak" 3m-t vág le belőle, de akkor már majdnem veszteséggel adja oda, mert ez egy nagyon jó kábel, és akik eddig megvették nála, mind nagyon szeretik.
Na. Én nem tudom, hogy a hififutár milyen árakkal dolgozik, de erről a kábelről van szó konkrétan. Szerintem egy kissé pofátlanul le akartak húzni. Egy biztos, erről a boltról a továbbiakban mindenkit lebeszélek, mert átverés és lehúzás zajlik, nagyüzemben.
És ha már itt tartunk, az említett berendezésekhez milyen "rézdrótot" ajánlanátok Bi-Wire célra? A válaszokat előre is köszi!
Kábelezzünk
Tud esetleg valaki egy Nordost hierarchia-táblázatot mutatni? Sajnos a Nordost honlapon csak az aktuális széria van feltüntetve, de engem a régebbi szériák érdekelnének.
Kábelezzünk
Köszi,
Egyébként tegnap megérkezett nekem is ez a kábel, szintén egy noname helyett. Számomra is előrelépés a hangzást illetőleg...mindenképpen!!!
Hallhatóan van különbség. Kifinomultabb mélyek, erőteljesebb közép-magas és ezáltal a színpadkép is nyíltabbá vált. (Wharfedale evo 30)
Valami ilyesmi szerintem is
- Irvine
- Nincs visszaút

- Értékelés: 10
Kábelezzünk
Ezúton is köszönöm Fülelek kollégának a belső tápkábelt az erősítőmhöz!
Üdv!
- Sedwick
- Nincs visszaút

- Értékelés: 29
Kábelezzünk
Én kb. másfél éve vettem 2x5,5m ilyet postával 10eFt-ért...
Szerintem nem rossz kábel, ennyiért mindenképp jó! Lassan a noname kábelek is ilyen árban vannak...
Épp egy ilyen noname helyett cseréltem anno, bőven volt különbség a 1034 javára!
Köszi,
Egyébként tegnap megérkezett nekem is ez a kábel, szintén egy noname helyett. Számomra is előrelépés a hangzást illetőleg...mindenképpen!!!
Hallhatóan van különbség. Kifinomultabb mélyek, erőteljesebb közép-magas és ezáltal a színpadkép is nyíltabbá vált. (Wharfedale evo 30)
Kábelezzünk
Értem....akkor ebben az árkategóriában van, ami jobbnak vélt? (2. kéz 1000/m)
Én kb. másfél éve vettem 2x5,5m ilyet postával 10eFt-ért...
Szerintem nem rossz kábel, ennyiért mindenképp jó! Lassan a noname kábelek is ilyen árban vannak...
Épp egy ilyen noname helyett cseréltem anno, bőven volt különbség a 1034 javára!
Kábelezzünk
Szia B.A.T.!
Miért nem veszel egy olyan hangkártyát amin van RCA kimenet, szerintem használtan ennyi pénzért már kapsz egy ilyet.
Nem kell átalakítgatni semmit (én mindig is kerültem az ilyen megoldásokat) és talán még az SB-t is el tudod adni.
Hali!
Szia kakaox!
Végülis sikerül hozzá gyárttatnom egy jack-RCA kábelt, így probléma megoldva.
Üdv.: B.A.T.
"A vízipipa bölcsességet húz ki a filozófus ajkai közül, és befogja a száját a bolondnak."
Urak!
A hozzáértőktől kérdezném,hogy a van den Hul digi-coupler kábelnél a 3 árnyékolás közül csak a legbelső vagy mindhárom be van kötve gyárilag?
Köszi!
Kábelezzünk
Urak!
A hozzáértőktől kérdezném,hogy a van den Hul digi-coupler kábelnél a 3 árnyékolás közül csak a legbelső vagy mindhárom be van kötve gyárilag?
Köszi!