Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Üdv mindenkinek.
Vettem egy alap hangszedőt egy alap lemezjátszóra, a régi helyett. De, azt helyesen fel is kell tudni szerelni. Le tudná írni valaki röviden, de mégis érthetően, hogy hogyan állítsam be a hangszedőt minden máshoz képest? (idegen nyelven találtam szakirodalmat, de nem a legjobb az angolom) A tűnyomás megy, de a többi nem. Gondolom kell egy ilyen vagy hasonló.
A régi és a mostani hangszedő magassága is eltér.
Előre is kösz.
Lemezjátszó
Félreértés ne essék, nem akarom rontani senki üzletét, de nehogy már szakember kelljen egy tányércsapágy tisztításhoz is.
Szakembereket veszünk igénybe olyan banális feladatokra is, hogy légtelenítsék ősszel a radiátorokat, olajozzák meg a zárakat, tegyék bele az új SIM kártyát a telefonunkba. Mert nincs időnk, rossz a szemünk, remeg a kezünk, lusták vagyunk. Vagy nincs csavarhúzónk, de ha mégis van, félünk, hogy elrontjuk. Semmi baj nincsen ezzel.
Lemezjátszó
Tudnak emberek még sok hülyeséget összehordani. Ez a csaj nem tudom, hogyan kezelhette a lemezeit....
http://blog.nj.com/njv_kathleen_obrien/ ... st_43.html
Meg is kapta a magáét a hozzászólásokban.... :-)
Lemezjátszó
Tudnak emberek még sok hülyeséget összehordani. Ez a csaj nem tudom, hogyan kezelhette a lemezeit....
http://blog.nj.com/njv_kathleen_obrien/ ... st_43.html
Lemezjátszó
Zoltán Erikától megjelent egyáltalán LP?
Szerintem csak fonográfon rögzítették a hangját...
Micsodaaaaa? Szó szerint vadásztam egy nem leharcolt példányra! Ment fel a gyerekkori emlékek polcára
Lemezjátszó
Nem inkább Zoltán Erikát pörgetnéd meg, a rendszert hallgatva?
Kicsit öreg ő már nekem Talán anno....
Lemezjátszó
a "Zoltán Erika"-val máris bekerültél a "PERSONA NOn GRATA" kategóriába. :-)
A Francba
És ha mondjuk ezt szeretném meghallgatni rajta?
Lemezjátszó
Hali!
Szokott közületek valaki tányércsapágy tisztításával foglalkozni?
Félreértés ne essék, nem akarom rontani senki üzletét, de nehogy már szakember kelljen egy tányércsapágy tisztításhoz is.
.
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 747
Lemezjátszó
Hali!
Igen.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Lemezjátszó
Hali!
- spendorman
- Nincs visszaút
- Értékelés: 81
Lemezjátszó
Thanx :-)
- elektrorudi
- V.I.P.
- Értékelés: 150
Lemezjátszó
A kimenet tényleg analóg (oscilloszkóppal mértem, az 1kHz mérőlemezről olyan tökéletes színusz, hogy rajzolni sem lehet jobbat - tehát Chiba úr nem hazudott). nem mondom hogy qrva olcsó volt, de a minősége fenomenális és összehasonlítható az eddigi lemezjátszóimmal 5-10 ezer € árkategóriában
Ritkán szoktam irigykedni valaki készülékére, de most...
Használd egészséggel!
Egyébként a jelalak oszcilloszkópos vizsgálata ebben az esetben nem sokat mond. Szkóppal a 10% torzítású színuszt sem tudod megkülönböztetni a torzítás nélküli (értsd: igen kis torzítású) színusztól. Torzítást csakis spektrumanalizátorral lehet / érdemes mérni.
- elektrorudi
- V.I.P.
- Értékelés: 150
Lemezjátszó
Zoltán Erikától megjelent egyáltalán LP?
Szerintem csak fonográfon rögzítették a hangját...
- spendorman
- Nincs visszaút
Lemezjátszó
:-) az én szobámban nem fogja senki Zolt@n Erik@t du@ni :-)
Lemezjátszó
EU-s cég,amely EU-n kivüli terméket forgalmaz...ez van ezekkel a dolgokkal ilyenkor....
rendben, nem értek hozzá és nem akartam hülyeséget mondani, csak kicsit furcsa volt, hogy dupla annyiért lehet megvenni itt,mintha kintről rendelném
What is an Audiophile?
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2674
Lemezjátszó
edit: viszont számomra még mindig kérdéses,hogy miért árulják ennyire drágán ugyanazokat a tűket az említett boltban
EU-s cég,amely EU-n kivüli terméket forgalmaz...ez van ezekkel a dolgokkal ilyenkor....
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Lemezjátszó
sasold meg hogy amit vásárolni akarsz,van-e az LP Gear-nél..szállitásnál,a számlán "ki vannak vágva a számlaértékek",és a dobozon sincs semmilyen "jelzés" ..minőségi reklamációt is elfogadnak,ha van esetleg..a JICO nagyon korrekt,de "hivatalos"
köszi, ezt nem is tudtam, mindjárt meg is nézem az ottani kínálatot.
egyébként írtam neked privátot az audioland-en ezzel kapcsolatban, csak láttam nem jártál arra mostanában.
edit: viszont számomra még mindig kérdéses,hogy miért árulják ennyire drágán ugyanazokat a tűket az említett boltban
What is an Audiophile?
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2674
Lemezjátszó
hűha, elég nagy haszonnal dolgoznak,közel dupla annyiért adnak egy SAS tűt, mintha japánból rendelném, amire még rájön az áfa is...
sasold meg hogy amit vásárolni akarsz,van-e az LP Gear-nél..szállitásnál,a számlán "ki vannak vágva a számlaértékek",és a dobozon sincs semmilyen "jelzés" ..minőségi reklamációt is elfogadnak,ha van esetleg..a JICO nagyon korrekt,de "hivatalos"
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
Lemezjátszó
köszönöm, közben már írtam nekik egy email-t.
hűha, elég nagy haszonnal dolgoznak,közel dupla annyiért adnak egy SAS tűt, mintha japánból rendelném, amire még rájön az áfa is...
What is an Audiophile?
Lemezjátszó
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Lemezjátszó
Remélem lesz lehetőségem egyszer meghallgatni, roppant kiváncsi vagyok. Megpörgetnénk egy jó kis Zoltán Erikával
Lemezjátszó
valaki rendelt már innen?
http://www.zum-shop.de/
mennyire megbízható bolt?
illetve érdekelne még más EU-n belüli bolt is, amelyik (utángyártott) tűket forgalmaz és szállít hozzánk is.
What is an Audiophile?
- spendorman
- Nincs visszaút
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Elektrorudi... neked volt igazad. zavarja a por. De mosott lemez lejátszása BRUTÁLIS (Hannl mosóm van, jó minőségű). A kimenet tényleg analóg (oscilloszkóppal mértem, az 1kHz mérőlemezről olyan tökéletes színusz, hogy rajzolni sem lehet jobbat - tehát Chiba úr nem hazudott). nem mondom hogy qrva olcsó volt, de a minősége fenomenális és összehasonlítható az eddigi lemezjátszóimmal 5-10 ezer € árkategóriában
Remélem lesz lehetőségem egyszer meghallgatni, roppant kiváncsi vagyok. Megpörgetnénk egy jó kis Zoltán Erikával