Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
atx psu 200w a legnagyobb barmely audio htpc hez eleg,kb 4-5 ezer ft,A linear egyseg kb 2ezer ft.ha valaki szeretne es nem tud rendelni tudok segiteni ha nagyon kell.egyebkent nem szivesen!!!!A posta es egyeb macera miatt.Ha talaltok a neten az a legjobb!!!
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Nagyon sok pénzt spóroltál, pl. nekem is, meg még egy csomó embernek akik htpc építés előtt állnak, és ragadt rájuk valami a szavaidból!
A celom ez volt,ne koltsetek feleslegesen ,ha nem muszaly!!!eleg ha en megfizetem a tanulopenzt!!!De probaltam olyat mutatni ami a legjobb arban es hangban!!!
Jelenleg ez a legjobb magasan,nagyon olcso!!!Ha talalok jobbat azonnal mondom!!A fejlesztes e teren soha nem all meg!!!orulok ha segithettem!!!!!!!!!!!!
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
sok kis apro dolog ami fontos,es ha nem is mereg draga osszessegeben ad egy nagyon jo hangot.lasd kepen zold tapkabel.mcintosh tapkabel,biztos hamis,mert asszem nincs is ilyen.megis 10meter feletti hosszban egyszeruen lenyugozo!!!!
- gyurmaember
- V.I.P.

- Értékelés: 101
Pc alapú audio lejátszás
szinte minden cuccom mielott megvettem kiprobaltam,vagy olvastam rola.haza vive nem volt az a hang.Mar mindent megcsinaltam amit lehetett,egyedul pc rol jatszottam zenet,nem cd rol.Tehat?Szar a pc!!Van 2 millaert is htpc ami biztosan szuperul szol.na miert annyi?mert nagyon szep,es mert okos emberek terveztek,akik ebbol szeretnenek penzt csinalni.De en ezeknek nem szeretnek adni.A reference cd k is szinte csak a tapban kulonboznek.Es sokkal szebbek.csillognak,villognak.
Nem vagyok szarka,vagy madar hogy rarepuljek a csillogo villogo targyakra!!!ezert olvasgattam picit a neten,rendeltem par forintos dolgot,kiprobaltam,mukodik,bevallt.
Boldog vagyok,aki akarja kiprobalja,nem kotelezo!!!!!ha nem jon be buksz egy pici trafo,egy aramkor arat,talan mast nem is.En tobbet buktam,van 3 akkum,egy csomo mas dolgom.De mivel itt az okosok lustak voltak,vagy nem tudom mi,ezert egymagamnak kellett megcsinalni,pedig semi kedvem nem volt hozza!!!
Nagyon sok pénzt spóroltál, pl. nekem is, meg még egy csomó embernek akik htpc építés előtt állnak, és ragadt rájuk valami a szavaidból!
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Rajtad kívül -(kisjano)- érti ezt valaki?
szinte minden cuccom mielott megvettem kiprobaltam,vagy olvastam rola.haza vive nem volt az a hang.Mar mindent megcsinaltam amit lehetett,egyedul pc rol jatszottam zenet,nem cd rol.Tehat?Szar a pc!!Van 2 millaert is htpc ami biztosan szuperul szol.na miert annyi?mert nagyon szep,es mert okos emberek terveztek,akik ebbol szeretnenek penzt csinalni.De en ezeknek nem szeretnek adni.A reference cd k is szinte csak a tapban kulonboznek.Es sokkal szebbek.csillognak,villognak.
Nem vagyok szarka,vagy madar hogy rarepuljek a csillogo villogo targyakra!!!ezert olvasgattam picit a neten,rendeltem par forintos dolgot,kiprobaltam,mukodik,bevallt.
Boldog vagyok,aki akarja kiprobalja,nem kotelezo!!!!!ha nem jon be buksz egy pici trafo,egy aramkor arat,talan mast nem is.En tobbet buktam,van 3 akkum,egy csomo mas dolgom.De mivel itt az okosok lustak voltak,vagy nem tudom mi,ezert egymagamnak kellett megcsinalni,pedig semi kedvem nem volt hozza!!!
- gabo01
- V.I.P.

- Értékelés: 435
Pc alapú audio lejátszás
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800, Siltech Ruby Hill G5, HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Nem kicsit merültél bele ebbe a táp dologba ha jól gondolom!
Amikor kb 100 ora utan 2db elna megvarazsolta az atx es tap hangjat,akkor dontottem ugy,hogy ezt a dolgot nagyon nagyon komolyan kell venni!!!!
- fenyő
- V.I.P.

- Értékelés: 96
Pc alapú audio lejátszás
- gabo01
- V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás
Ez a mai upgrade,atx es tapbol kiforrasztva a sallang kabelek,kapcsolo beepitve,10 db 15ezer mikros nover kondi bejaratas celjabol rakotve,pico psu modifikalva,beepitve .3,3 volt linear bekabelezve a gepen belul.egy napra eppen eleg ennyi.Lehet elvezni a zenet!!!!!!!
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800, Siltech Ruby Hill G5, HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air,
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Ez a mai upgrade,atx es tapbol kiforrasztva a sallang kabelek,kapcsolo beepitve,10 db 15ezer mikros nover kondi bejaratas celjabol rakotve,pico psu modifikalva,beepitve .3,3 volt linear bekabelezve a gepen belul.egy napra eppen eleg ennyi.Lehet elvezni a zenet!!!!!!!
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
szepen le van irva ama honlapon hogy a 3,3 volt a legfontosabb ,mert az latja el a bus okat.ha ennek normalis linearis tapot adsz,akkor azt fogod hallani amit kell.nagy kulonbseget.Lehet hogy van tovabbi dc dc konverzio a 3,3volt utan(minek???)De maga az hogy egy teljesen szeparalt tiszta aramot kap az alaplap eme fontos resze,nekem ez teljesen vilagos es magatol erthetodo.Az 1db akkus megoldas pedig csak egy koztes megoldas,mondhatnam nagyon gyenge mind asztali pc mind laptop eseteben.Ha meghallgatsz egy laptopot meg egy asztali pc-t pico psu val,atx es 12voltos kapcsolos tappal,tapkabellel,tapszurovel,ugyan ugy fog szolni a ketto.A lenyeg ezutan jon
Csak a fulednek........!!!es senkinek!!!!
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Én ezt nem támasztom alá...
Más téma egy kicsit: Dell E4310 laptop. A saját gyári tápja egy Shunyata Hydrába van bekötve. Így alig hallok különbséget, ha akkuról megy vagy ha tápról úgy, hogy az akksi nincs is benne.
akkurol-pico psu val 20 orat ment a htpc ,utana pico psu-modifikalt atx tap elna kondikkal amik egy honap jarodas utan eszmeletlen javulast hoztak.ez a konfig nagyon olcso,es jobban szol mint mondjuk az asus i7 es laptopom.Az atx es tap egy cow king tapszuroben landol,kozte egy ezustozott rez paliccs 16mm kulso atmeroju tapkabel,rodiumos sonar dugokkal vertezve.A tapszuro egy occ rez tapkabellel van a falban,ez naguon fontos.Most az atx tap sima zsinorral a falban,errol megy a 12voltos psu,kikotve a 3,3 volt.A tapszurorol megy a torroid trafo,arrol a linearis tap a 3,3 volt az alaplapnak.Ha agyon utnek sem vagyok hajlando laptopot hallgatni.De mindenki abban hisz amiben akar,csak meg kell kukkantani a core audio technology honlapjat,es mindjart vilagossa valik a dolog.A szemelyes tapasztalat pedig perdonto!!!!
Pc alapú audio lejátszás
Hali!
Éppen az baj hogy hallom, nagyságrenddel szarabbul szól mint a normál mp3-as változat. Vannak flac frekvencia hangmintáim, és összehasonlitva a spektrumot azt mutatja hogy a 24 bites anyagokból (tegnap még kerestem másik kettőt,) úgy 12KHz-től felfele hiányzik a hang.
Nekem is bizonygattak már olyat, hogy a 15kHz feletti hang tartomány mennyire fontos, sőt még a szupermagas tartományok is.
Mindezt egy olyan hangfelvétellel bizonygatták, amit később spektrumanalizátorral megnézve kiderült hogy nem is igazán van rajta hang 12-13kHz felett.
- Pacsek
- Újonc fórumos

- Értékelés: 3
Pc alapú audio lejátszás
Ha nálad nincs különbség akkor valszeg a rendszered nem elég hozzá, vagy (nem megsértődni ) még te nem hallod.
Hali!
Éppen az baj hogy hallom, nagyságrenddel szarabbul szól mint a normál mp3-as változat. Vannak flac frekvencia hangmintáim, és összehasonlitva a spektrumot azt mutatja hogy a 24 bites anyagokból (tegnap még kerestem másik kettőt,) úgy 12KHz-től felfele hiányzik a hang.
- gabo01
- V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás
Palkó mondja jól, zsákbamacska sajnos. Másrészt meg sztem nem feltétlenül a felbontáson van a hangsúly, sztem én folyamatosan 16-44-et hallgatok és simán szétesek 1-1 jó nótától ebben a felbontásban is.
Kezd összeállni a rendszer!
- viri
- V.I.P.

- Értékelés: 1653
Pc alapú audio lejátszás
Palkó mondja jól, zsákbamacska sajnos. Másrészt meg sztem nem feltétlenül a felbontáson van a hangsúly, sztem én folyamatosan 16-44-et hallgatok és simán szétesek 1-1 jó nótától ebben a felbontásban is.
Így van, szerintem a legjobban az számít, hogy milyenre sikerült az eredeti felvétel. Mármint maga a lemez. Stúdió, hangmérnöki munka, zenészek, stb... Ha az jó, akkor az 44-ben is elesés...
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Convergent Audio Technology SL1 sign.- PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature
Pc alapú audio lejátszás
Ma keresek vagy két másik 24 bites anyagot próbaképpen. (Egyszerűen hihetetlennek tűnik, hogy egy 12.5GB-os queen diszkográfia hibásan van fennt.)
Pc alapú audio lejátszás
Ma keresek vagy két másik 24 bites anyagot próbaképpen. (Egyszerűen hihetetlennek tűnik, hogy egy 12.5GB-os queen diszkográfia hibásan van fennt.)
Rengeteg gagyi rip van a neten. De, ha jól tudom Queen albumok csak japán SHM-SACD-n jelentek meg, ezek nekem is megvannak, és sajnos a legtöbb közüle semmivel sem jobb frekiátvitel szempontjából mint a sima cd változata. Tehát szerintem a tied sem hibás, egyszerűen ilyen az eredeti master. Egyébként, ha javasolhatom ne nézegess ilyen anyagoknál spektrum képeket, mert azok alapján csalódni fogsz elég hamar Rengeteg SACD kiadványnak egy az egyben ugyanaz a frekiátvitele mint a cd változatának. Ettől függetlenül szerintem sokkal jobban szólnak. Ha nálad nincs különbség akkor valszeg a rendszered nem elég hozzá, vagy (nem megsértődni ) még te nem hallod. Nekem most 2 rendszer van a PC-men, netezéshez, skypehoz, youtubehoz stb. nem kapcsolom be a "nagy" rendszeremet, hanem az alaplapi hangkarira rákötöttem egy erősítős dvd lejátszót amin 1 pár Orion HS-282 figyel. Ezen az ótvaron is hallom a különbséget(nem csak én) cd és sacd között, tehát szerintem nincs nálad sem baj a rendszerrel. Hallgass minél több nagy felbontású zenét és idővel megjön a különbség.
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
- Pacsek
- Újonc fórumos

Pc alapú audio lejátszás
Szerintem is nagyon valószínű, hogy a letöltött file nem jó. Simán lehet, hogy valami nem stimmelt a rippelésnél. Ne emészd Magad, ilyesmibe bármikor belefuthatsz, sajnos.
Pc alapú audio lejátszás
Hát megmodnom őszintén ez megfordult a fejemben, hogy nagyon bénán csinálták és az anyag hibás. De a letöltésnél nem volt egyetlen hozzászólás sem erre vonatkozólag csak a köszönet gombok.
Szerintem is nagyon valószínű, hogy a letöltött file nem jó. Simán lehet, hogy valami nem stimmelt a rippelésnél. Ne emészd Magad, ilyesmibe bármikor belefuthatsz, sajnos.
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5262
Pc alapú audio lejátszás
Mit gondolsz: van értelme toroidos tápot építeni a laptopnak?
Szerintem nem. Azt a pénzt, amit erre fordítanál, a zenei élmény növelése érdekében másutt jobban lehetne hasznosítani. Hogy hogyan, ahhoz ismerni kellene egy csomó paramétert a cuccaidról, elvárásaidról, ízlésedről.
Pc alapú audio lejátszás
Hát megmodnom őszintén ez megfordult a fejemben, hogy nagyon bénán csinálták és az anyag hibás. De a letöltésnél nem volt egyetlen hozzászólás sem erre vonatkozólag csak a köszönet gombok.
Honnan töltötted és milyen anyag ez pontosan?
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
- adamthebrave
- V.I.P.

- Értékelés: 550
Pc alapú audio lejátszás
Mit gondolsz: van értelme toroidos tápot építeni a laptopnak?
A pécékben (laptopokban is!) mindenütt kapcsolóüzemű tápok vannak, hiába az eleje akku, nagy különbségre nem érdemes számítani, de egy jó elosztó, amilyen pl. a Sunyata (no meg az Alces:D) más jellegű zavarokat szüntet meg, érdemes kipróbálni...
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
- Pacsek
- Újonc fórumos

Pc alapú audio lejátszás
Vagy hamisított a flac(mp3-ból konvertálva) vagy nincsenek a hanganyagban magasabb hangok. A spektrum analizátorok magát az anyagot vizsgálják ezért mindegy, hogy milyen a hangkártya vagy a lejátszó program minősége vagy tudása.
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5262
Pc alapú audio lejátszás
A pécékben (laptopokban is!) mindenütt kapcsolóüzemű tápok vannak, hiába az eleje akku, nagy különbségre nem érdemes számítani, de egy jó elosztó, amilyen pl. a Sunyata (no meg az Alces:D) más jellegű zavarokat szüntet meg, érdemes kipróbálni...