Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kazettás deckek

herstal
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 71

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: herstal »

!36_7_11.gif

Sziasztok!

Hát tudjátok, úgy alakult, hogy az elmúlt időszakban nagy nyeremény állt, azaz állt volna a házhoz. Amennyiben jól tudom ez 2 db TDK D/60, 90 és használt kazetta lett volna. Azért nyertem, mivel "Classic" fórumtársunk által feltöltött magnó mechanikáról sikerült kitalálnom, hogy milyen típusú készülékhez tartozik. Persze csak diliztem, de eltaláltam. Küldtem is neki a telefonszámomat, illteve tájékoztattam arról, hogy megyek Bp-re 21-én és, ha már úgy is ott járok, hát gondoltam, hogy átveszem a nyereményemet. Kértem, hogy csörgessen meg és majd én visszahívom az ügyben. Tudjátok, nehogy megterheljem a telefonszámláját a "nagyértékű" kazetta elnyerése miatt, de sajnos a kapcsolat nem jött össze!!!!
Félreértés ne essék, de talán nem halok éhen a két kazi miatt. Gondoltam klüldök neki én, de nálam csak új jöhetne szóba, pláne a "D"-ből, de sajnos a ritka magas ár miatt még el kell mennem sikkasztani, de ígérem, hogy meg lesz!!! Kérem Tisztelt Classic "kollegát", hogy értékesítse az ajánlott két kazettát és az árát szíveskedjen felajánlani jótékonysági célra. Én az összeget megduplázom és, ha szíves lesz a számlaszámot megküldeni - az alapítványét, de ne az övét -, akkor oda az ő átutalásának bizonyítását követően azonnal be fogom fizetni!!!!
Egyébként megjegyzem így vidéki parasztgyerek létemre, hogy a játékban is a korrektség a fontos. Aki meg nem az, az ne a fórumtársaival, hanem mással játsszon!!!

Lacipeti
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 255

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: Lacipeti »

Sziasztok!

Hát tudjátok, úgy alakult, hogy az elmúlt időszakban nagy nyeremény állt, azaz állt volna a házhoz. Amennyiben jól tudom ez 2 db TDK D/60, 90 és használt kazetta lett volna. Azért nyertem, mivel "Classic" fórumtársunk által feltöltött magnó mechanikáról sikerült kitalálnom, hogy milyen típusú készülékhez tartozik. Persze csak diliztem, de eltaláltam. Küldtem is neki a telefonszámomat, illteve tájékoztattam arról, hogy megyek Bp-re 21-én és, ha már úgy is ott járok, hát gondoltam, hogy átveszem a nyereményemet. Kértem, hogy csörgessen meg és majd én visszahívom az ügyben. Tudjátok, nehogy megterheljem a telefonszámláját a "nagyértékű" kazetta elnyerése miatt, de sajnos a kapcsolat nem jött össze!!!!
Félreértés ne essék, de talán nem halok éhen a két kazi miatt. Gondoltam klüldök neki én, de nálam csak új jöhetne szóba, pláne a "D"-ből, de sajnos a ritka magas ár miatt még el kell mennem sikkasztani, de ígérem, hogy meg lesz!!! Kérem Tisztelt Classic "kollegát", hogy értékesítse az ajánlott két kazettát és az árát szíveskedjen felajánlani jótékonysági célra. Én az összeget megduplázom és, ha szíves lesz a számlaszámot megküldeni - az alapítványét, de ne az övét -, akkor oda az ő átutalásának bizonyítását követően azonnal be fogom fizetni!!!!
Egyébként megjegyzem így vidéki parasztgyerek létemre, hogy a játékban is a korrektség a fontos. Aki meg nem az, az ne a fórumtársaival, hanem mással játsszon!!!

TAPE DECK
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 9

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: TAPE DECK »

Sokáig ez az Akai GX 95 illetve 75 MK2 Reference Master volt az álmom annó! Neked meg ketto is van

Gratula! Persze a tobbi is nagyon komoly.

Ez AKAI GX-95, 95MKII

alfaati

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: alfaati »

TEAC T-5000

Sokáig ez az Akai GX 95 illetve 75 MK2 Reference Master volt az álmom annó! Neked meg ketto is van

Gratula! Persze a tobbi is nagyon komoly.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: AVX »

Csak kíváncsi voltam, hogy valaki olvassa-e ezt az oldalt, mert töltök fel képet és írok, de kevés a reakció!
Úgy látom, azért nézegetik..

Csak ámulunk és bámulunk,ezért nem tudunk írni.
Tőlem kapsz egy VIP rangot a szép gyüjteményedért.

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 96

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

TEAC T-5000

Csodálatosak ezek a készülékek, de próbáld meg vaku nélkül, állványról (vagy egyéb, stabil felületről)fényképezni őket! Sokkal jobbak lesznek a képek!
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

590227
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: 590227 »

Nézegetjük a képeidet,de mivel nem szoktál választ adni,minek koptassuk a billenytyűket??

590227
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: 590227 »

Csak kíváncsi voltam, hogy valaki olvassa-e ezt az oldalt, mert töltök fel képet és írok, de kevés a reakció!
Úgy látom, azért nézegetik.. Nézegetjük a képeidet,de mivel nem szoktál választ adni,minek koptassuk a billenytyűket??

TAPE DECK
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

Úgy látom, azért nézegetik..

gabocza54
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: gabocza54 »

"Szemüveget a bírónak"...

herstal
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 71

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: herstal »

TEAC T-5000

TAPE DECK
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

TEAC T-5000

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Az nagyon gáz, ha a deck egy CD játékossal van összekombinálva?

TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

TAPE DECK
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

alfaati

Kazettás deckek

Volt Pécsett a 90-es évek kozepe felé egy hozzád hasonló kazettás deck gyujto illetve ketto is. Az egyikuk a Kiraly utcában lakott neki is volt rengeteg. Ha nem is annyi mint neked de tényleg sok. Aztán egy másik akinek szintén mindíg volt egy 50-60 darab otthon. Ez utóbbi szep lassan leépítette, kiárulta a gyujteményt.

Nála vettem nosztalgiából az utolsó deck-em 2004 kornyékén amikor kiárusított mindent.

YAMAHA KX-R700 (eléggé ritka darab). Helyhiány miatt nemrég eladtam az Ebayen. Kemény 15.- Fontot kaptam érte !36_7_11.gif

TAPE DECK
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

Ezek jobbak,mint az 1250-es?

Hát ez nehéz dolog de a kalibrálásuk jobb ez által a felvétel is
de a kék varázs - az sem az utolsó szempont
kinek mi

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

PIONEER CT 9AX,93,95,

Ezek jobbak,mint az 1250-es?

TAPE DECK
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

Esküszöm pont ezt akartam kérdezni.

TOSHIBA PC-G90AD
MARANTZ SD 930 M.A.A.C.
JVC DD-9
JVC D-99
JVC DD-R9
TEAC Z-7000 , V-9000GOLD
HITACHI 909-2200M,1100,5500M
SONY KA 7ES,EL-7
PIONEER CT 9AX,93,95,
TECHNICS B-100 ,280--AKAI F-95,SANSUI-970,REVOX B-215S ,ONKYO 2080,2900 MÉG SOK VAN!!!!

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

Melyikre vagy a legbuszkébb? Melyik a legritkább darab a mostani piacot tekintve?

Esküszöm pont ezt akartam kérdezni.

alfaati

Kazettás deckek

-

Elég komoly gyujteményed van. Lassan te is nyithatsz egy múzeumot!

Melyikre vagy a legbuszkébb? Melyik a legritkább darab a mostani piacot tekintve?

TAPE DECK
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

-

stromfeusz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 57

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: stromfeusz »

Megtaláltam a régi kaziaimat s beüzemeltem a JVC decket , nem is szól ez olyan rosszul, könnyűzenén semmiféle hiányérzetem nincs...

TAPE DECK
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

a képeid beszédesek... nem ismerem a z-7000 decket, látványos de nekem nem tetszik. valószinüleg saját cuccok lehetnek és ha így van gratulálok hozzá, sokat költöttél rá komolyan gondolod a magnózást sok egészséget kívánok neked hozzá és örülök, hogy megismerhetlek és beszéltünk is, bár ott egy pici szálka maradt és nem azért mert nem vetted meg hanem nem szóltál azóta sem semmit arra a témára. sebaj már nincs meg én túlléptem rajta. kazetták ide-magnók oda de van-e olyan felvételed amitöl a hajam égnek áll? nekem bizony van és éppen ma-xg90 kazin. de,,, xlr-en lett átvéve ezért ezt a minőséget szerintem semmilyen rca-s összekötéssel nem lehet elérni. meghallgattam, egyformán szól a cd játszóval a deck ezzel a kazival még picit cincogóbban is pedíg a cd játszó sem akármi. az ma-xg röl még annyit, hogy szerintem a kazettaház szalagvezető betétjén a széleken lehet érdesség gyárilag és vagy túl erősen nyomja a lapka a -vastag- szalagot a fejre, továbbá túl merev lehet az alapszalag vagy mi a szösz. éles vágások mintha késsel lenne végigszántva úgy néznek ki már akár egy lejátszás után is, többféle magnóban használva is ezt tapasztaltam.

MEGTALÁLTAM!!!

opel123
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 421

Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: opel123 »

Tényleg csinálj listát és képsorozatot, mert egy ilyen gyűjtemény rendkívüli kincs, oszd meg velünk is. Ha nincs visszajelzés és inspiráció. úgy járhatsz, mint én. Sokáig gyűjtöttem a fényképezőgépeket és a fotós holmikat, de 5-6 év után beleuntam. Néha egy-egy vendégnek feltűnik a vitrinben a sok gép meg a 60-80 éves filmek, fénymérők és üvegnegatívok, de ha nincs visszajelzés és megerősítés lehet, hogy egyszer kifullad.
Hajrá! Nem kell egyszerre, hetente 5-6 gép elég.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kazettás deckek

IGEN!! DE SAJÁT CÉLRA

Szép gyüjtemény lehet.
Felrakhatnál egy listát a gyüjteményről,ha nem titok.
Több képet is szívesen megnéznénk.
Nekem is van pár komolyabb gépem,de ez nem akkora gyüjtemény.
Pioneer CTF1250 és a Nakamichi Dragon a legjobbak ezek közül.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”