Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd modifikáció Bodoraudio módra
Moderátor: Bodoraudio
Órajel generátorral kapcsolatban kérdezném, hogy a hangkártyámnak van órajel generátor kimenete és bemenete, tehát külső jelgenerátor csatlakoztatható hozzá.A ti általatok gyártott órajel generátor felhasználható ilyen célra?
Előre is köszönöm a választ.
Igen jól használható,erre a célra is.
Kell hozzá csinálni külső tápot? Milyen mintavételi frekvenciákat támogat 44khz 96 khz?
- Bodoraudio
- V.I.P.
- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Órajel generátorral kapcsolatban kérdezném, hogy a hangkártyámnak van órajel generátor kimenete és bemenete, tehát külső jelgenerátor csatlakoztatható hozzá.A ti általatok gyártott órajel generátor felhasználható ilyen célra?
Igen jól használható,erre a célra is.
Órajel generátorral kapcsolatban kérdezném, hogy a hangkártyámnak van órajel generátor kimenete és bemenete, tehát külső jelgenerátor csatlakoztatható hozzá.
A ti általatok gyártott órajel generátor felhasználható ilyen célra?
- Bodoraudio
- V.I.P.
- Kapcsolat:
Október 27-én, nyílt napot tartunk. Mindenkit szeretettel várunk.
Szia vackor , abszolúlt igazad van , inkább olvasom mint fárasztom a fórumot:)
Én is irhatnék a tranziensekröl , a tonalitásról , transzparenciáról , fázisproblémáról , de megteszik helyettem ezt mások . Jókat is szoktam derülni néha , de szeretem a hi-fi környéki dolgokat , olvasni , látni , beszélni róla . Meg aztán tőlem sokkal okosabb fiúk is vannak itt a fórumokon , mint pl . Marky , hg , mit osszam itt én az észt ! De ezt a teljesítményt le kellet írnom , amit Feri kireszelt a hk-ból . Ez valami , és hátha másoknak is a hasznára válik , ha olcsóbban jutnak kiváló hanghoz . Ez hazafias kötelességem volt , a magyar felebarátaimmal szemben:)))
Úgy látom nem vagy szószátyár a fórumon, kedves omen.
Örülök, hogy örülsz.
Szia Freddi , no csak azé voltam ilyen soká néma , mert nagyon át akartam halgatni , és lól megérteni , hogy mi is történt a hk hanjában , amióta beépitetted az új tápot a digi részbe. Ha csak egy szóval akarnám summázni , akkor k*rvajólett Szóval jól gondoltam amikor nem egy" nagy" gépet vettem használtban , hanem veled keztem el gyógyítatni a kis hk-t . Szinte hihetetlen mit hagytak benne a mérnökök , de benne hagyták , és mi kellet még hozzá . Akkora lett a tere , a teljes freki sávban több , gazdagabb , és mégis rettenetesen fogott zenei a hangja , napokig csak nagyon mosolyogva halgattam . Tudom ez teljesen közhejes , de csak ezekkel a szavakkal tudom leirni a változást . Nem akarom olyan okosan , értően , high-end- esen leirni a történést , mert ilyen egyszerü a dolog , és ilyen nagy lett a változás. Te bekötötted az új tápot , a hk meg szárnyakat kapot , előtte sem volt már rossz , de komolyan nem mertem remélni ezt a változást . Abszolúlt három dimenziós lett a hangja , és még nem vagyunk a végén ugye . Jön az új analóg , ha fele ekkorát hoz már ok , de ki tudja , eddig mind a két lépcső nagy dobás volt , de a digi tápnál ezt azé nem gondoltam volna. Szóval úgy látszik a cd dolog kezd megoldódni nálam , hát...... ideje volt , húsz éve a nálam zenélgető cd-ék ,/ voltak köztük komolyabbak is/ , mind felejthetők . De ez most teljesem más . Bocs hogy csak sablonokban irtam körül a hangját de mindene jobb lett , sokkal , legalább is én igy érezem , és ez a legfontosabb . kösz haver :vazeg:
Egy kis érdekesség. :taps:
http://www.underwoodhifi.com/mod_musichall.html
táp tuningot nem látok!!!!!
- Bodoraudio
- V.I.P.
- Kapcsolat:
A philips,az jó alap szokott lenni.Nos, ha felkészültél rá,hozhatod is
Kérhetek rá extrákat is pluszba ami nincs a gépen?Vagy ezt ti rendezitek a saját belátásotok szerint? Egy megközelítőleges árat tudsz nekem mondani? Ha nem publikus lehet privibe is...
az ár sokmindentől függ. a többit személyesen.
Kérhetek rá extrákat is pluszba ami nincs a gépen?Vagy ezt ti rendezitek a saját belátásotok szerint? Egy megközelítőleges árat tudsz nekem mondani? Ha nem publikus lehet privibe is...
- Bodoraudio
- V.I.P.
- Kapcsolat:
Csak az a cd játszó jöhet szóba, amit jónak látunk feljavítani. Mi minőségi átalakítást végzünk,ami pénzbe kerűl,de megéri/eddig ez derűlt ki/.
És ez miből derül ki, hogy érdemesnek tartjátok -e?
Szemrevételezés,meghallgatás.
Hát sztem ami nekem van , olyat már láttatok nem 1x, nem sok mi van a drágámban A futómű az szokás szerint Philips.
- Bodoraudio
- V.I.P.
- Kapcsolat:
Csak az a cd játszó jöhet szóba, amit jónak látunk feljavítani. Mi minőségi átalakítást végzünk,ami pénzbe kerűl,de megéri/eddig ez derűlt ki/.
És ez miből derül ki, hogy érdemesnek tartjátok -e?
Szemrevételezés,meghallgatás.
És ez miből derül ki, hogy érdemesnek tartjátok -e ? Inkább úgy kérdezem az enyémnek érdemes-e nekiállni ?
- Bodoraudio
- V.I.P.
- Kapcsolat:
Na de legyen egy kis ON is...Lenne egy kérdés ezzel a CD modifikációval kapcsolatban. Bármilyen cd-vel megcsináljátok? Mit takar ez a modifikáció a gyakorlatban?
Az nem baj ha vitatja, csináljanak jobbat és elválik
Ez kicsit ingoványos.
Mi az, hogy jobb? Milyen felvétellel? Milyen rendszeren? Milyen körülmények között? Milyen szobában? Milyen kiegészítőkkel? Kinek?
Ezt kérdezd meg a gyártóktól, nekem mind bejön, eltudnék élni bármelyikkel ebben a katban
Az nem baj ha vitatja, csináljanak jobbat és elválik
Ez kicsit ingoványos.
Mi az, hogy jobb? Milyen felvétellel? Milyen rendszeren? Milyen körülmények között? Milyen szobában? Milyen kiegészítőkkel? Kinek?
Bodorék hangfalat is csinálnak?
Nem esetleg a Master Audioról van szó? Vagy valami hasonlóról..
Sajnos az Egglestonnál nem nagyon van feljebb.
A legtöbb gyártó ezt gondolom vitatja...
Az nem baj ha vitatja, csináljanak jobbat és elválik :taps:
A legtöbb gyártó ezt gondolom vitatja...
Vikibácsi!Ha egyszer mégis lecseréled a hangfalaidat, akkor nekem megszámíthatod olcsón!
Nyugi le fogja.
Bodorral most kezdünk bele egy csúcs hangfal projectbe.
Bodorék hangfalat is csinálnak? :taps:
Nem is biztos, h ez sajnos Nekem az a sajnos, hogy nem az én pénztárcámnak találták ki :taps: