Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Bontott BD filmek
Bontott BD filmek
Az eszetekbe sem jut, hogy bármilyen családi ügy, betegség, netán kórház is közbe jöhet?
És elutazni csak júliusban és augusztusban lehet???
De még ha semmi ilyesmi nincs, akkor sem hiszem, hogy elszámolással tartozik bárki felé is.
Felesleges személyeskedni, minősítgetni, meg ismeretlenül letolvajozni a másikat (tudom, az nem te voltál).
Ha ő akar eladni valamit, akkor max magától veszi el az eladás lehetőségét azzal, ha nem tud, vagy nem
akar a fórumos hozzászólásokra reagálni, titeket semmivel nem károsít meg.
Legfeljebb egy lehetőség megy el vele. Na bumm, katasztrófa...
Írsz ide, ha nem reagálnak rá, írsz privátba, ha arra sem, akkor ennyi volt.
De hogy mindenkit megnyugtassak ezügyben, én már vettem tőle itt hirdetett filmet, gyorsan, és teljesen
korrekt módon lezajlott minden.
Inkább igyatok 1-2 sört. Vagy bort. Az ellazít, és nem lesztek ilyen feszültek. És ennél a szájkaraténál még
sokkal több értelme is van...
Na písz mindenkibe!
Inkább Te vagy szánalmas ezzel a szöveggel. Mindenkinek van élete.
Milyen szöveget kellene értelmezni? Sehol se írtad, hogy 3 hétig nem leszel gépközelben.
Még, ha július vagy augusztus lenne, amikor az emberek nyaralni mennek.
Ha én meghirdetek valamit, azért csak érdekel, hogy van-e érdeklődő a termékem iránt.
Bontott BD filmek
Bocs, hogy van életem és nem a fórumon lógok, ill. kivan kapcsolva az email értesítés. Tipikus Magyar szánalmas gondolkodás. Értelmezni kell a szöveget, még ha nehéz némelyeknek. Ja igen, a cellámból írtam ezt is. Marha.
Inkább Te vagy szánalmas ezzel a szöveggel. Mindenkinek van élete.
Milyen szöveget kellene értelmezni? Sehol se írtad, hogy 3 hétig nem leszel gépközelben.
Még, ha július vagy augusztus lenne, amikor az emberek nyaralni mennek.
Ha én meghirdetek valamit, azért csak érdekel, hogy van-e érdeklődő a termékem iránt.
Bontott BD filmek
Bocs, hogy van életem és nem a fórumon lógok, ill. kivan kapcsolva az email értesítés. Tipikus Magyar szánalmas gondolkodás. Értelmezni kell a szöveget, még ha nehéz némelyeknek. Ja igen, a cellámból írtam ezt is. Marha.
Bontott BD filmek
Lehet, hogy megbukott a lopott filmekkel, aztán lecsukták.
Bontott BD filmek
Én írtam neki hogy mind megveszem és semmi reakció!
- Louisville
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 13
Bontott BD filmek
Írtam én is privit, meglátjuk mi lesz.
Szerintem agyilag rokkant a gyerek. Először kiírja, hogy elkelt minden, majd 5-10 perc múlva újra meghirdeti.
Azóta se jelentkezett be. Biztosan a gyógyszerét keresi már lassan három hete.
Bontott BD filmek
Írtam én is privit, meglátjuk mi lesz.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Bontott BD filmek
A Törésvonal és A holnap határa csak a 3D-s lemezt tartalmazza?
2D-s lemezek nincsenek hozzájuk?
Bontott BD filmek
Törésvonal steelbook 3D futurepak - 3000 Ft
Az uncle embere steelbook - 3000 Ft
Mad Max antológia (4 bd + 1 dvd + kártyák) - 4000 Ft
Holnap határán 3D - 2000 Ft
Csillagok között - 2000 Ft
Egyben 12.000 Ft
Ha egyben viszed, akkor akár házhoz is vihetem, Budapesten belül, de csak akkor! Máskülönben darabtól függetlenül érte kell jönni!