Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Egyedi szélessávú polcsugárzó hárfa hangsugárzó állványon
Köszönöm a lehetőséget, zárom!
A hangsugárzók holnap útra kelnek új gazdájukhoz.Ha odaérnek akkor zárom.
Az állvány gazdára talált így már csak a szélessávú sugárzók eladók.Áruk 22.000ft
Még a furnér is össze lett hozzá válogatva.. Szép igényes munka.. nem pénz érte..
Hol lehetne ezt a dobozpárt átvenni?
Helyileg Baján található.
Hol lehetne ezt a dobozpárt átvenni?
Mivel az előlap külön levehető, szerelhető ezért annak is érdekes lehet aki esetleg más hangszóróval lát benne fantáziát.Tulajdonképpen az ára a furnérozott doboz elkészítését az aranyozott csatlakozókat a belső gyapjú csillapítást és a fényezést sem fedezné.....
Ezért meghirdetem az alkatrészek eladási topicban is.
Mivel az előlap külön levehető, szerelhető ezért annak is érdekes lehet aki esetleg más hangszóróval lát benne fantáziát.Tulajdonképpen az ára a furnérozott doboz elkészítését az aranyozott csatlakozókat a belső gyapjú csillapítást és a fényezést sem fedezné.....
Ezért meghirdetem az alkatrészek eladási topicban is.
Az állvány gazdára talált így már csak a szélessávú sugárzók eladók.Áruk 22.000ft
Annyira imádom hogy mindig olyankor durrantasz be ilyet cuccokat amikor lenne is pénzem megvenni.
Nagyon szép és igényes kivitelezés.
Ez a jobbik eset amikor van rá pénz és ezzel az asszony se kergetne ki a házból, mert élőben még szebbek mint ezeken a gagyi fotóimon
Annyira imádom hogy mindig olyankor durrantasz be ilyet cuccokat amikor lenne is pénzem megvenni.
Nagyon szép és igényes kivitelezés.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
Minden munkád nagyon igényes, gyönyörű kivitelezés!
Köszönöm! Igyekszek
-
Vendég
Srácok! Béke , főleg így Karácsony után! Nem szívtam mellre semmit .
Az említett sugárzók azért többet érdemelnek minthogy a kukába végezzék.Én sajnáltam volna ilyenformán megszabadulni tőlük ezért új " ruhát " kaptak.Sok esetben a régi dolgok jobbak mint némelyik új.A puding próbája az evés!
Amúgy az állvány úgy néz ki hogy elkelt, így már csak a hangsugárzók eladók.
Minden munkád nagyon igényes, gyönyörű kivitelezés!
Srácok! Béke , főleg így Karácsony után! Nem szívtam mellre semmit .
Az említett sugárzók azért többet érdemelnek minthogy a kukába végezzék.Én sajnáltam volna ilyenformán megszabadulni tőlük ezért új " ruhát " kaptak.Sok esetben a régi dolgok jobbak mint némelyik új.A puding próbája az evés!
Amúgy az állvány úgy néz ki hogy elkelt, így már csak a hangsugárzók eladók.
Félreértetted... Remélem az eladó nem. Ez egy burkolt célzás volt, hogy szívem szerint elajándékoznám az enyémeket. Akár az eladónak, ha később kedve támadna ilyen hangszórókból megint dobozt építeni (építtetni).
Elnézést ha nem fogalmaztam kellőképpen egyértelműen.
Dehogy értette. Te fogalmaztál rosszúl.
Ezzel az építő jellegű hozzászólással bizonyára segítetted az itteni portéka eladását.
Félreértetted... Remélem az eladó nem. Ez egy burkolt célzás volt, hogy szívem szerint elajándékoznám az enyémeket. Akár az eladónak, ha később kedve támadna ilyen hangszórókból megint dobozt építeni (építtetni).
Ezzel az építő jellegű hozzászólással bizonyára segítetted az itteni portéka eladását.
Ilyen hangszórókkal épített gyári doboz nálam porosodik már évek óta. Helyhiány miatt hamarosan a kukában fogják végezni...
Ilyen hangszórókkal épített gyári doboz nálam porosodik már évek óta. Helyhiány miatt hamarosan a kukában fogják végezni...
Nagyon dizájnos, szép munka! Sok sikert!
A képeken látható egyedi kivitelű egyutas hozzá való különleges állványon.
A felhasznált sugárzók típusa a mellékelt képen látható.
Ár: egyben 55.000 ft.
Külön-külön is hirdetem őket ezért ha valakinek így egyben szimpatikus csapjon le rá, mert már van több érdeklődő külön az állványra és a dobozokra is.