Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Vandersteen 2Ce

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
lac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 189

Vandersteen 2Ce

Hozzászólás Szerző: lac »

Köszönöm a lehetőséget, és a sok pozitív hozzászólást, a hangfalak elkeltek. 

qxa
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 315

Vandersteen 2Ce

Hozzászólás Szerző: qxa »

21.520 megtekintés
up e remek hangfalnak!

lac
V.I.P.
V.I.P.

Vandersteen 2Ce

Komoly vételi szándék esetén, a saját rendszerben való meghallgatás is lehetséges.
Esetleg a szállításban is tudok segíteni. 

fff
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 184

Vandersteen 2Ce

Hozzászólás Szerző: fff »

Az egész úgy kezdődött , hogy eladtam a hangfalam és még nem jött a házhoz az új . Lacival megtárgyaltuk , hogy itt az ideje meghallgatni nálam a Vandikat . Elcipeltük , bekötöttük . Utána döbbenten figyeltünk és csak néztünk egymásra hümmögve . Ezt nem gondoltuk volna , hogy a 2,5X 5 méteres panelba ezt fogjuk hallani . Azt gondoltuk ide sok lesz . De nem . Kellemes nyugalom és elegáns erő , hatalmas térben szóló hangszerek . Az ének minden rezdülése figyelhető de nem az a hájend részletezés amikor elveszünk a részletekbe . Természetes részletek , izgalmas hangok . Szóval részemröl újra bizonyított a Vandi . Ha nem volnék AN függő , biztos építenék köré egy láncot . Mindenkit biztatnék aki ebbe a szegmensbe keres , hogy fülelje meg . Érdemes . Hajrá Vandi !

A zene maga az üzenet .

menyus2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 485

Vandersteen 2Ce

Hozzászólás Szerző: menyus2 »

Akinek van hozza egy combosabb erositoje feltetlen tegyen egy probat vele.Keves doboz otvozi a termeszetes tonalitast, jo savszelekkel es nagy szinpaddal karoltve..
„A balgatag ember úgy van az élet igazságával, mint a gyerek a káposztafejjel. Száz levelét leszaggatja, s csak mikor a kemény torzsához ér, akkor veszi észre, hogy a káposztát eldobta.”

lac
V.I.P.
V.I.P.

Vandersteen 2Ce

Heybrook TT2 beszámítás még mindig aktuális lehet....

lac
V.I.P.
V.I.P.

Vandersteen 2Ce

Vége a nyárnak, az ár legyen 425 ezer forint.
Érdemes meghallgatni. 

lac
V.I.P.
V.I.P.

Vandersteen 2Ce

Nagyon szépen szól ám....    

lac
V.I.P.
V.I.P.

Vandersteen 2Ce

Köszönöm a méltatást, tényleg fura, hogy még mindig itt van.
Végül is, nem sürget már semmi, jól megvagyunk.  

t-z-
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 15

Vandersteen 2Ce

Hozzászólás Szerző: t-z- »

Tényleg döbbenetes, hogy ennyi idő után még mindig vevőre vár ez a szép páros... Nekem az 1B kistestvérek vannak, de dacára a 90dB-es érzékenységüknek, nagyon fontos az erősítő (is). MX Audio-s nagyvassal hajtva egészen más világ a megszólalás, mint a korábbi erősítőkkel. Csövessel is próbáltam, de a félvezetős nekem jobban tetszik.

Kétkedőknek egy kiegészítő információ: a DAC és erősítő között Audience Au24 XLR összekötő van, a hangfalvezeték is Audience Au24. Aki szereti a színezett, turbózott hangot, nem javasolt, de aki viszont tényleg a felvételen található, a valósághoz leginkább közel álló információt szeretné hallani, ajánlott beszerezni! Száraz, naturális, valóban semleges hang. Ezt is nagyra értékeli a Vandersteen - aki szereti a túlzott csillogást és a kiemeléseket, ne ebben gondolkodjon.

Beszéltem többször is Lacival, azért nem voltam (és vagyok jelenleg) a potenciális vásárlók között, mert autót cseréltünk nemrég és az egy kicsit más árkategória... De ha úgy jön össze, Btomi ígéretét is beváltom és meghallgatom a mi nappalinkhoz méretben közel álló tömblakás-nappaliban hogyan képes jól szólni a nagyobb testvér!

lac
V.I.P.
V.I.P.

Vandersteen 2Ce

A nagy melegre való tekintettel, az ára ismét 450 ezer forint, amennyiért én vettem.
Azt gondolom, hogy ennyiért is nagyon jó vétel, megfelelő erősítővel párosítva csodálatos zenei produkciót nyújt.

lac
V.I.P.
V.I.P.

Vandersteen 2Ce

Esetleg Heybrook TT2 lp gyalut beszámítanék....

pferi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 283

Vandersteen 2Ce

Hozzászólás Szerző: pferi »

A jó minőségű gumi peremes hangszórók, ennek a többszörösét.
És ez az.

Köszönöm.
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Audiolab 7000N, DAC: RIF DAC, Erősítö: Musical Fidelity A1; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Nordost Red Dawn, Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid., Chord clearway.

lac
V.I.P.
V.I.P.

Vandersteen 2Ce

Szerintem sokan a kora miatt vacillálnak, ha jól vettem ki a leírtakból 17+ éves. Ennél a típusnál mennyit bírhatnak ki a membránszélek ?

A jó minőségű gumi peremes hangszórók, ennek a többszörösét.
És ez az.

lac
V.I.P.
V.I.P.

Vandersteen 2Ce

Sziasztok!

Van ötlete valakinek ez melyik típus lehet?

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 7-172-3328 

Köszönöm.

Kérlek, ne az én hirdetésemet szemeteld tele ilyenekkel....
Köszi

lac
V.I.P.
V.I.P.

Vandersteen 2Ce

Sziasztok!

Köszönöm.

Kérlek, ne az én hirdetésemet szemeteld tele ilyenekkel....

Köszönöm.

kistibcsi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 80

Vandersteen 2Ce

Hozzászólás Szerző: kistibcsi »

Sziasztok!

Köszönöm.

pferi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 283

Vandersteen 2Ce

Hozzászólás Szerző: pferi »

Szerintem sokan a kora miatt vacillálnak, ha jól vettem ki a leírtakból 17+ éves. Ennél a típusnál mennyit bírhatnak ki a membránszélek ?
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Audiolab 7000N, DAC: RIF DAC, Erősítö: Musical Fidelity A1; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Nordost Red Dawn, Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid., Chord clearway.

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Vandersteen 2Ce

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

http://www.soundstagefineaudio.com/page16/page16.html
Én ezek közül az 1C és 3A típusokat hallottam, illetve az 1B-t, valamint van itthon a saját 2CE Signature. Most éppen egy Accuphase P-300-as nagyvassal ízlelgetik egymást. Egészen elképesztő energiák áradnak a dobozokból. Meg kell mondjam, nekem a 2CE Signature még a 3A-nál is jobban tetszik egy kicsit - ízre. A 3A valószínűleg mindenben jobb egy kicsit, de amikor freebánál először hallottam őket, akkor a szívem mégsem a 3A felé húzott, hanem a kisebb doboz felé. Minden hifis tapasztalatom azt mondatja velem, hogy ha valaki komolyan gondolja a zenehallgatást (nem a kütyüzést, azt hagyjuk most), akkor egy pár 2-es Vandersteen simán végállomás lehet. Ugyan uborkaszezon van, de ezt egyszerűen nem lenne szabad hagyni, hogy itt árválkodjon. 
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

lac
V.I.P.
V.I.P.

Vandersteen 2Ce

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1673

Vandersteen 2Ce

Hozzászólás Szerző: viri »

Sztem aki gondolkozik a vandin , az kérje meg Viri fórumtársunk , hogy demonstrálja saját rendszerén a vandik tudását . Igaz Virinek 3A van , de a vandi feeling lejön . Utána sztem szaladni fog ezért a kiváló dobozért .Taxival fog értük rohanni De viccen kívül, most egy szuszra végig olvastam a topikot, és nem emlékszem még egy ilyen hirdetésre, ahol ennyi felhasználó, ennyi pozitív véleménnyel gyűlt volna össze, és mégis talán két emberről tudok, aki elment meghallgatni (egyik vett is, csak külföldről).
Szóval persze, én is hozzájárulok, ha tudok, nálam egy 20-30 éves már már vintage rendszeren meghallgathatjuk azokat a híres hangszerhangokat amikről freebá is írt pár oldallal ezelőtt. Egyébként tényleg utolsó érdekes élményem az volt, hogy most egy hétig csak élő zenét hallgattam (Everness fesztivál) kihangosítva, és hangosítás nélkül, utána itthon a legnagyobb örömmel hallottam, hogy ez ugyan olyan csak kisebbe. Persze nincs akkora energia, de arányaiban nagyon átjön ugyanaz a feeling, mint a kisebbik jam színpad előtt ülve. (és nem pedig hifit hallgat az ember, nagyon nagy különbség!)
Egy szó mint száz, ha valaki elviszi ezeket a dobozokat, és jól párosítja (nem annyira pénz kérdés, mint ízlés-tapasztalat-szerencse) akkor megvan az esély arra, hogy átkerül a hangsúly a zenére, az lesz a lényeg, hogy mit hallgasson az ember, és nem az, hogy milyen eszközök vannak az útjában.
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - JBL 250Ti Classic Edition -Rythmik Audio F15 subok- sub ic-k: AQ Husky - Audience Conductor hf kábel+ic-k, tápok: Kondo Avocado, Kondo Persimmon, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

fff
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 184

Vandersteen 2Ce

Hozzászólás Szerző: fff »

Sztem aki gondolkozik a vandin , az kérje meg Viri fórumtársunk , hogy demonstrálja saját rendszerén a vandik tudását . Igaz Virinek 3A van , de a vandi feeling lejön . Utána sztem szaladni fog ezért a kiváló dobozért .
A zene maga az üzenet .

lac
V.I.P.
V.I.P.

Vandersteen 2Ce

lac
V.I.P.
V.I.P.

Vandersteen 2Ce

Még eladó....       

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Vandersteen 2Ce

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

Gondolom.....

Kár, hogy messze lakunk egymástól, szívesen meghallgatnám.

Ha mégis erre vetődnél, szívesen látlak.... csak írj rám egy sort.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”