Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jamo HCS3 5.0 hangfalszett
Valakinek egy szép Jamo hangfalszett?
Engem is érdekelne, hogy miben más a Diamond 8.4 hangja, az S606-hoz képest. Hallottad, mind a kettőt?
Hallottam. De szerintem nem ide való téma. Ne offoljunk.
Forrás: Egreat A8 PRO, PC
Dac: Parasound Zdac v1
Erősítő: Rega Elex-R
Hangfal: B&W 606
Kábelek: Valhalla, Audioquest, Furutech, Hydrasound, Isotek.
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 97
Erősítő és helység függő is a dolog. Ez egy mozi szett arra lett kitalálva a Wharfi pedig egy hifi hangfal. Zenére nyilván jobb a Wharfi. Upp a Jamoknak.
Engem is érdekelne, hogy miben más a Diamond 8.4 hangja, az S606-hoz képest. Hallottad, mind a kettőt?
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
- supermono
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 5
Helló!
Írtam privátban.
Erősítő és helység függő is a dolog. Ez egy mozi szett arra lett kitalálva a Wharfi pedig egy hifi hangfal. Zenére nyilván jobb a Wharfi. Upp a Jamoknak.
H/K AVR 255 az erősítő, 5x4 es szobába.
Üdv!
Melyik szett lehet jobb, ez vagy egy Wharfedale Diamond 8.4, wh-20 surrounddal es centerrel?
Forrás: Egreat A8 PRO, PC
Üdv!
Melyik szett lehet jobb, ez vagy egy Wharfedale Diamond 8.4, wh-20 surrounddal es centerrel?
Ezt felejtsd el hogy melyik a jobb!!!!
Kinek a pap kinek a papné
Ha van lehetőséged hallgasd meg mindkettőt.
Annyit azért mondanék Wharfedale-ről hogy a kategóriájában a 8.4-ek igen kellemes hangú hangfalak.
Finom részletező muzikális a hangjuk zenén és minden hangszert egész jól tolmácsol.
A Jamok inkább mozi hangfalak a sztereót nem erőltetném velük.
De ez az én szubjektív véleményem és mindkettő szett remek választás
Üdv!
Esetleg még annyit hozzá, amikor anno a Cantont vettem, a Klipsch-el is összehasonlítottam és igazából a Canton zeneibb, részletezőbb hangfal szerintem, de az RF62 viszont nagyon érzékeny, úgyhogy nem kell akkora erő hogy kiadja amit tud...Valahogy olyan volt a Klipsch hangja mintha egy lepedő lett volna előtte:) Dögösen szólt, jó mélyekkel de nem annyira szépen!!
A bowers-t sajnos nem hallgattam még, úgyhogy abban nem tudok tapasztalati segítséget nyújtani:)
Remélem tudtam segíteni:)
Esetleg még annyit hozzá, amikor anno a Cantont vettem, a Klipsch-el is összehasonlítottam és igazából a Canton zeneibb, részletezőbb hangfal szerintem, de az RF62 viszont nagyon érzékeny, úgyhogy nem kell akkora erő hogy kiadja amit tud...Valahogy olyan volt a Klipsch hangja mintha egy lepedő lett volna előtte:) Dögösen szólt, jó mélyekkel de nem annyira szépen!!
A bowers-t sajnos nem hallgattam még, úgyhogy abban nem tudok tapasztalati segítséget nyújtani:)
Remélem tudtam segíteni:)
Szia!
Nekem Caton GLE 496 os frontokkal volt az 5.1-em. Filmekre oda voltam érte de a zenei tudása akkor derült ki, amikor sztereora váltottam és eléraktam egy komolyabb NAD sztereo vasat! Olyan hangok jöttek belőle amit amit a Marantz házimozi erősítő soha nem tudott kihozni belőle! A hangszer és énekhangok sokkal sokkal részletezőbbek és testesek lettek, és olyan mélyek kerültek elő, hogy leesett az állam!!
Nagyon jó szívvel ajánlom a Cantont (sztem a 490nem tud különösebben kevesebbet) de fontos, hogy milyen elektronikától kapja az infót!! (persze melyiknél nem..)
Jó válogatást;)
Szia!
Nekem Caton GLE 496 os frontokkal volt az 5.1-em. Filmekre oda voltam érte de a zenei tudása akkor derült ki, amikor sztereora váltottam és eléraktam egy komolyabb NAD sztereo vasat! Olyan hangok jöttek belőle amit amit a Marantz házimozi erősítő soha nem tudott kihozni belőle! A hangszer és énekhangok sokkal sokkal részletezőbbek és testesek lettek, és olyan mélyek kerültek elő, hogy leesett az állam!!
Nagyon jó szívvel ajánlom a Cantont (sztem a 490nem tud különösebben kevesebbet) de fontos, hogy milyen elektronikától kapja az infót!! (persze melyiknél nem..)
Jó válogatást;)
Esetleg szakértő tanácsotokat meghallgatnám, ha tudtok ajánlani valamit 100 ezer körüli sávban. Egy yamaha r-n301 után lenne kötve.
Én ezekkel szemezgettem:
Bowers & Wilkins 603 dm s1
Canton GLE-490
Klipsch RF-62
Előre is köszi, ha tanácsot adtok.
Sztereora váltottam. Utódja még nincs.
Szentendrén található.
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 97
Mi lesz helyette?
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
- Yo-ka
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Eladó még ?
- Yo-ka
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Szia. A szett eladó még ?Helyileg hol lenne ?
Eladó a címben szereplő 5.0 szett, szép állapotban, hibátlan működésssel, tüskék már sajnos nincsenek meg.
A szett tartalma:2 db Jamo S606 front1 db S60 CEN Center2 db S60 SUR Háttérsugárzó
Az ár legyen 85.000 Ft
Teszt:
http://www.av-online.hu/hangfal/jamo-s- ... -teszt_551