Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Onkyo D-032A

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
Gampa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 5

Onkyo D-032A

Hozzászólás Szerző: Gampa »

Hétvégi akció!!!

16.000-

Gampa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Onkyo D-032A

Gampa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Onkyo D-032A

Ujra vihetö fix ára 20.000-

Gampa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Onkyo D-032A

Köszönöm mindekinek,a hangfal inkább marad,tegnap bekötöttem,és bizony rájöttem hogy ennyiért ilyen hangot nem igazán kapni! 

irishcream
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1202

Onkyo D-032A

Hozzászólás Szerző: irishcream »

Bocsánat.     

Baszajev
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 29

Onkyo D-032A

Hozzászólás Szerző: Baszajev »

Ha elkelt zárd le a hirdetést.
Nem kelt el, nem olvastad végig .
Pioneer VSX-D2011,Wharfedale Diamond 8.4, Wharfedale Diamond 8.2, Wharfedale Power Cube 8, Wharfedale W-H2 dipol, Kenwood KA-405, Pioneer DV-757Ai. Sony CDP-797, Sony ST A3L, TEAC A 103, Revox A78-MKII, Vibavoice Tequila II integra Mini, Tequila 6 DAC, Pioneer DV585A, Kenwood KRF-5060D, AKG K-66, Celestion Ditton 15, DUAL 6006, Popcorn V-ten, Zyxel 520 NAS, Vibavoice Mini Horn, LG 43UF680V, HP t610 thin Client,  Vibavoice hangsugárzó választó.

irishcream
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1202

Onkyo D-032A

Hozzászólás Szerző: irishcream »

Ha elkelt zárd le a hirdetést.

Gampa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Onkyo D-032A

Én vagyok az a szerencsés aki megvásárolta a D202Aii-t, ami megmentett attól hogy nagy összeget költsek egy, amúgy kiváló Dynaudio-ra. Nem teljesen azonos karakterek, de mindkető gyönyörűen zenél, persze aki nem szereti az őszinte hangfalakat, annak nyersnek és túl direktnek is hangozhatnak bizonyos esetekben.

A D2002Aii-ről:

Az énekhang lélegzetelállítóan kristálytiszta és mintha a szobában lenne az énekes, annyira élethű. A hangszerek élettel teliek, és a mikrorészletek terén is helyén van minden.  A tisztasága, természetessége, részletei és a finomsága tapasztalatom szerint az említett Dynaudio polcsugárzóinak a szintjén van, használtan azok új árának töredékéért (újként nem volt ekkora különbség köztük árban.)
Méretéhez képest egészen stabil és testes méllyel is rendelkezik, nem fogja megremegtetni a földet, de sok azonos méretű polcsugárzóval ellentétben (ahol teljesen hiányzik) legalább finoman érezteti a 40 Hz körüli tartományt is. Doboza vaskos, jól megépített, csillapitóanyagok és merevítők mindenhol ahol kellenek, nem véletlen hogy 8 kiló darabja.

Ez a D-032A a kistesója, nem hallgattam, de gondolom a zene lényegét azonos módon közvetíti, csak kevesebb méllyel. Nem nyúlhat mellé aki ennyi pénzért minőséget és nem dübörgő bulihangfalat keres. Szereti a jó/kiváló minőségű erősítőt és lejátszót, hisz maga is az. Én ES Sony-val hallgatom, ami már jó. A japán belpiacra gyártották őket, ami azt jelenti hogy nem spóroltak az anyaggal, mint pár európába importált olcsóbb szériánál, így azokkal nem összetévesztendő. A méltán híres, szintén belpiacos, és ma is méregdrága Scepter széria kvalitásait szerették volna átültetni a mikrohifi világába, ami sikerült is nekik.

A rossz felvételeket is őszintén, rosszul játssza le.

Köszönöm a hozzászólást,örömmel olvasom,hogy bevált a kis 202-es! Sok hangfalat kipróbálva,sikerült nekem is megtalálni azt ami a 202es "szintjén" van,egy Focal 807V

D-032 röl pár szó! A hangja valóban a 202est idézi,tisztességes mélyei vannak,hangja messze tulmutat a méretén!

Jewdi76
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 13

Onkyo D-032A

Hozzászólás Szerző: Jewdi76 »

Én vagyok az a szerencsés aki megvásárolta a D202Aii-t, ami megmentett attól hogy nagy összeget költsek egy, amúgy kiváló Dynaudio-ra. Nem teljesen azonos karakterek, de mindkető gyönyörűen zenél, persze aki nem szereti az őszinte hangfalakat, annak nyersnek és túl direktnek is hangozhatnak bizonyos esetekben.

A D2002Aii-ről:

Az énekhang lélegzetelállítóan kristálytiszta és mintha a szobában lenne az énekes, annyira élethű. A hangszerek élettel teliek, és a mikrorészletek terén is helyén van minden.  A tisztasága, természetessége, részletei és a finomsága tapasztalatom szerint az említett Dynaudio polcsugárzóinak a szintjén van, használtan azok új árának töredékéért (újként nem volt ekkora különbség köztük árban.)
Méretéhez képest egészen stabil és testes méllyel is rendelkezik, nem fogja megremegtetni a földet, de sok azonos méretű polcsugárzóval ellentétben (ahol teljesen hiányzik) legalább finoman érezteti a 40 Hz körüli tartományt is. Doboza vaskos, jól megépített, csillapitóanyagok és merevítők mindenhol ahol kellenek, nem véletlen hogy 8 kiló darabja.

Ez a D-032A a kistesója, nem hallgattam, de gondolom a zene lényegét azonos módon közvetíti, csak kevesebb méllyel. Nem nyúlhat mellé aki ennyi pénzért minőséget és nem dübörgő bulihangfalat keres. Szereti a jó/kiváló minőségű erősítőt és lejátszót, hisz maga is az. Én ES Sony-val hallgatom, ami már jó. A japán belpiacra gyártották őket, ami azt jelenti hogy nem spóroltak az anyaggal, mint pár európába importált olcsóbb szériánál, így azokkal nem összetévesztendő. A méltán híres, szintén belpiacos, és ma is méregdrága Scepter széria kvalitásait szerették volna átültetni a mikrohifi világába, ami sikerült is nekik.

A rossz felvételeket is őszintén, rosszul játssza le.

Gampa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Onkyo D-032A

Köszönöm a hozzászólást! Ahogy tapasztaltam a Japan belpiacos cuccok sokkal jobbak,mint azok amiket lehetett itthon kapni! Volt egy Onkyo D202AII hangfalam,a mai napig bánom hogy eladtam!
Meg 1998 magassagaban volt szerencsem hallgatni ilyen hangfalakat nehany hetig, es nagyon meglepett a teljesitmenyuk. Lovesem sincs, hogy milyenek az Onkyo egyeb hangfalai, de ez a picike siman odaverte pl. a Jamo classic 4-et reszletezosegben, szinpadkepben. Azt hiszem, 15-20 negyzetmeterig siman vallalhato hangfal meg jazz-re es akusztikusra is, a tucc-tucc-rol nem is beszelve. Messze tulteljesit az aran, kispenzu forumtarsaknak szerintem jo vetel.

Centurio
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 3

Onkyo D-032A

Hozzászólás Szerző: Centurio »

Meg 1998 magassagaban volt szerencsem hallgatni ilyen hangfalakat nehany hetig, es nagyon meglepett a teljesitmenyuk. Lovesem sincs, hogy milyenek az Onkyo egyeb hangfalai, de ez a picike siman odaverte pl. a Jamo classic 4-et reszletezosegben, szinpadkepben. Azt hiszem, 15-20 negyzetmeterig siman vallalhato hangfal meg jazz-re es akusztikusra is, a tucc-tucc-rol nem is beszelve. Messze tulteljesit az aran, kispenzu forumtarsaknak szerintem jo vetel.

Gampa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Onkyo D-032A

Gampa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Onkyo D-032A

Eladó Onkyo D-032A tipusu hangfalpárom! Gyári doboza is megvan,szép állapotu,hibátlanul müködik!

Budapesten megtektinhetö,kipróbálható!

Ára:25.000-

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”