Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jamo C805
Jamo C805
Elkelt koszonom
Jamo C805
Telefont többen is kérdezték 06-20-204-2573
- komarfamily
- V.I.P.

- Értékelés: 1101
Jamo C805
Ok dobok majd egy pmt.
Jamo C805
ÉRDEN vannak: )
- komarfamily
- V.I.P.

Jamo C805
Szia
Hol vannak a dobozok?
Ennyiert mar erdekel:)
Jamo C805
Hat igen valaki megvehetné már....
- Denonavr
- Fórumlakó

- Értékelés: 278
Jamo C805
Ez vicc ennyiért! Én a helyedben, persze csak ha nem nagyon kell a pénz, megtartanám őszig, akkor szerintem 130-ért is simán el fog menni.
Sajnos méltatlanul alul értékeltek ezek a Jamo-k, a hasonló kategóriájú Dali meg B&W-k meg ehhez képest kétszeres áron mennek...
Dunaudio Sing4you, AMPAPA D1, TMP Classic, Allo digione signature, DIY DAC, SMSL SU-1, Fiio BR15 R2R
Jamo C805
Mostantól 120 ezer ért mindennel együtt vihető!
Jamo C805
Jamo C805
Elkotyavetyéled ennyiért!!!
Hangváltó:
Figyelemreméltó!
Nézzetek meg az új C9 illetve C10-es szériát milyen ganaj hangváltót kapott!
Jamo C805
Mától 130 ezer ft kábellel márvánnyal!
Jamo C805
Valaki egy szep Jamot gyakorlatilag műfaj független dübörgős zenén is kiváló,reegin is rappen fergeteges, de igazán amin megmutatja mit is tud az az igényes élő igazi hangszeres zene. Nem rég hallgattam egy teszt lemezt es nagyon elgondolkoztam hogy innen mar mélyen zsebbe kell nyúlni ha jobbat akar az ember, az előző tulaj 816v vett helyére es annyit mondott mikor kérdeztem hogy na milyen az utód annyit mondott "hát nah túl értékeltem talan picit jobban bezenéli a teret " az azert 300 ezer volt kb majd hogy nem azt mondta hogy kár volt lecserélni
Jamo C805
Most ilyen amerikai konyha nappali stilusban zenél 35-40 négyzetméter es bőségesen elég...
- komarfamily
- V.I.P.

Jamo C805
Szia
nekem a jamo c8 szeria orok szerelem. Mindig is vagytam ra es amikor megkaparintottam imadtam. Jamo c803al kezdtem ami szenzacios kis hangsugarzo foleg a hasznalt araert. A c805 melyben tobb ezert tokeletes valasztas. Ezert az arert szerintem nagyon jo vetel. Amint latom az arat is jol tartja. Csak ajanlani tudom szerintem 25-30nm vigan eleg.
udv
Laci
Jamo C805
A concept 6 hoz kepest sztem jobb nem egy helyen olvastam hogy inkabb ikon kategoria, en anno a saturnban hallottam ott tetszett meg b&w 684 683 nál nekem jobban bejott, pláne aki most használtan vesz jol jár, nálam ez az első hangfal aminél le esett az állam mikor meghallottam a mélyeit tudnilik nagyon szar az akusztika most ahol vagyok + a van damme kábelt meghálálta nagyon foleg mikor bejaratodott rengeteget számított. Igazából ami nekem tetszik benne a baromi pontos mélye egységessége nagyon jo a tere testes egységes nagyon,és piszkosul birja a terhelést nem tudok bele kötni ennyiért nehéz jobbat találni sajnálom is hogy el kell adnom!
Jamo C805
Dali c6 hoz képest mennyivel jobbak ezek a kis Jamo-k?Ha van valaki,akinek van ilyen tapasztalata megírhatná,akár pm.ben is...
Szemezgetek már régóta a C805-el
Jamo C805
Erősítő elment úgy hogy erősítőt majd kell hozni a meghallgatáshoz. Sztem szebb mint feketében, vedd meg es ha lessz fekete eladod
Jamo C805
De kár hogy nem fekete, már is mennék érte
Nagyon jól fog vele járni valaki
Jamo C805
Mától 140ezerft
Jamo C805
0620 204 2573
Jamo C805
Mi lesz helyette?
Jöhet privátban is.
Jamo C805
Eladó egy hibátlan Jamo c805 hibátlan karc mentes tüskék alátétek megvannak.
Aki alkú nélkül elviszi ajándék 3cm-es márvány és egy hozzá passzoló Van Damme 4x2,5 2m-es kábelt adok.
Úgy illik hogy leírjam hogy van egy nem látható a jobb hangfalon amit az előző tulaj leírt képen is láttam de élőben sehol semmi nem látszik ,elég érzékeny vagyok az ilyenekre de ezt azért megemlítem meg az előlap el is takarta de levételkor is kb 15 cm ről látni csak.
Ára :150000Ft