Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Canton Vento Reference 7 DC
Udv,
PÜ ment.
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,
Ma a Black Friday leárazás keretében legolcsóbban is 300 ezer forinttal drágábban találtam, mint amennyiért én kínálom újszerűen, még 4,5 éves magyarországi hivatalos garanciával, első tulajdonosként.
Fájdítsd még egy kicsit a szívemet...
Onkyo Integra A807 (megjavítva, de még tunning előtt áll)
Canton Chrono 509 DC
Philips CD723 (analóg és tápköri módosítással)
Összekötőkábel: Oehlbach 9021 ice blue
Hangfalkábel: Oehlbach 1017 reference
Denon PMA-860 - a garázsban.
Kramer XL VI - több, mint negyed évszázados + BOSS MT2 /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Xiaomi Redmi 3s B20-szal.
- magicvoice
- V.I.P.

- Értékelés: 57
Ma a Black Friday leárazás keretében legolcsóbban is 300 ezer forinttal drágábban találtam, mint amennyiért én kínálom újszerűen, még 4,5 éves magyarországi hivatalos garanciával, első tulajdonosként.
Itt egy saját videó róla. Van két szubom, amit szeretnék megtartani, de mellé elég lenne egy monitor is.
... akkor gondolom az Ősz c. számot is ismered Ágnestől. Amikor a dal elején belép a bőgő ........ húúúúúúúúútejóég ezen hogy szólhat
én is szemezek a hangfallal, de akkor a többieknek is fel kellene nőni hozzá ...
- magicvoice
- V.I.P.

Ha a kistesóját elviszik, jelentkezek... addig pedig türelemmel várok.
(Amúgy ez a dal a felvételen nálam a mai nap dala lett... )
Köszi!
Itt egy saját videó róla. Van két szubom, amit szeretnék megtartani, de mellé elég lenne egy monitor is.
Ha a kistesóját elviszik, jelentkezek... addig pedig türelemmel várok.
(Amúgy ez a dal a felvételen nálam a mai nap dala lett... )
Canton Chrono 509 DC
Kramer XL VI - több, mint negyed évszázados + BOSS MT2 /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Örömmel hallom, hogy más is hallgat ilyesmit....
Ágnes legjobb albuma - szerintem.
( Köszönhetően persze Radnótinak is.)
És nem utolsósorban, nagyon jól szól a felvétel.
- magicvoice
- V.I.P.

- magicvoice
- V.I.P.

Teljesen újszerű állapotban eladó egy pár Canton Vento Reference 7 DC hangfal fényes fekete zongoralakk kivitelben. Idén márciusi itthoni vásárlás, így 5 év garancia van rá. Doboza, tartozékai és minden papírja megvan. Az ára fix 450 ezer forint.
- magicvoice
- V.I.P.

- magicvoice
- V.I.P.

Kérdezték, hogy miért ennyi, mert az új ára jelenleg 400 ezer. Igen, de egy darabnak, én egy párat kínálok 450 ezerért szinte új állapotban, közel 5 év hivatalos magyar garanciával.
- magicvoice
- V.I.P.

- magicvoice
- V.I.P.

Teljesen újszerű állapotban eladó egy pár Canton Vento Reference 7 DC hangfal fényes fekete zongoralakk kivitelben. Idén márciusi itthoni vásárlás, így 5 év garancia van rá. Doboza, tartozékai és minden papírja megvan. Irányára: 450 ezer forint.
- magicvoice
- V.I.P.

- magicvoice
- V.I.P.

hellőka !mikori dobozok?
2016. márciusi, itthoni vásárlás, 5 év hivatalos garanciával.
hellőka !mikori dobozok?
- magicvoice
- V.I.P.

- magicvoice
- V.I.P.

- magicvoice
- V.I.P.

Teljesen újszerű állapotban eladó egy pár Canton Vento Reference 7 DC hangfal fényes fekete zongoralakk kivitelben. Itthoni vásárlás, ezért 5 év garancia van rá. Doboza, tartozékai és minden papírja megvan. Jelenleg két pár hasonló kategóriájú és méretű hangfalam van, a másikat itt hirdetem. A házimozi rendszer felszámolása miatt elég lenne egy. Ha valamelyiket elviszik, a másik marad.
Irányára: 450 ezer forint.
- magicvoice
- V.I.P.

- magicvoice
- V.I.P.

Elnézést., ha félreérthető volt amit írtam.
Az igaz, hogy sokan ismerik, de én arra gondoltam, ennek a sorozatnak a hangját hallották nagyon kevesen. (Lehet, igazad van az eredeti ára miatt.)
Szerintem a Canton nagyon eltalálta a Vento Reference sorozatot. Továbbra is azt mondom, hogy meg kell hallgatni.
Up a Ref 7-nek.
Köszönöm. Aki ebben a kategóriában gondolkodik, annak tényleg érdemes meghallgatni.
Szerintem nem kevesen ismerik, csak eredeti áron kevesen fizethetik (fizethették) meg. Ennek a párnak az ára teljesen reális (tekintve a mostani új "kifutó" árat is ide értve).
A kialakítás (dizájn) is bejön (nekem legalábbis, bár nekem csak alsóbb kategóriás "jutott")
Elnézést., ha félreérthető volt amit írtam.
Az igaz, hogy sokan ismerik, de én arra gondoltam, ennek a sorozatnak a hangját hallották nagyon kevesen. (Lehet, igazad van az eredeti ára miatt.)
Szerintem a Canton nagyon eltalálta a Vento Reference sorozatot. Továbbra is azt mondom, hogy meg kell hallgatni.
Up a Ref 7-nek.
Sajnos a Canton-nak ezt a sorozatát kevesen ismerik, pedig kiváló hangfal, érdemes meghallgatni.
Aki ebben az árszegmensben keres hangfalat, annak bátran tudom ajánlani, ennyi pénzért kiváló hangot kap.
Szerintem nem kevesen ismerik, csak eredeti áron kevesen fizethetik (fizethették) meg. Ennek a párnak az ára teljesen reális (tekintve a mostani új "kifutó" árat is ide értve).
A kialakítás (dizájn) is bejön (nekem legalábbis, bár nekem csak alsóbb kategóriás "jutott")
Canton Chrono 509 DC
Sajnos a Canton-nak ezt a sorozatát kevesen ismerik, pedig kiváló hangfal, érdemes meghallgatni.
Aki ebben az árszegmensben keres hangfalat, annak bátran tudom ajánlani, ennyi pénzért kiváló hangot kap.
- magicvoice
- V.I.P.

Újszerű állapotban eladó egy pár Canton Vento Reference 7 DC hangfal fényes fekete zongoralakk kivitelben. Két hónapja itthon vásároltam, 5 év garancia van rá. Doboza, tartozékai és minden papírja megvan. Jelenleg két pár hasonló kategóriájú és méretű hangfalam van, a másikat itt hirdetem. A házimozi rendszer felszámolása miatt elég lenne egy. Ha valamelyiket elviszik, a másik marad.
Irányára: 450 ezer forint.
Type High-End floorstanding speaker Nom. /Music power handling 170 / 340 watts SPL (1 watt/1m) 88.5 db Frequency response 22...40.000 Hz Crossover frequency 220 / 3.000 Hz Woofer 2 x 180 mm (7''), Aluminum (Wave surround) Midrange 1 x 180 mm (7''), Aluminum (Wave surround) Tweeter 1 x 25 mm (1''), aluminum-manganese Special Features DC-technology Cabinet 21 mm MDF, 2 chamber system in sandwich design High end cabling with Black Science Intergrated loudspeaker base with shock absorbers Gold plated bi-wiring/bi-amping screwclamp terminals Nominal Impedance 4...8 ohms Dimensions (WxHxD) 22.5 x 105 x 33.5 cm (8.9'' x 41.3'' x 13.2'') Weight 29.6 kg