Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dali 1.2 Suite sub, subwoofer B&W ASW 650 -el egyenértékű
Koszonom a sok erdeklodest! Elkelt! Jo helyre kerult!
Írok privit...
- Taki84
- Nincs visszaút

- Értékelés: 5
Könyörgöm, vegye meg valaki!!! Kanapét kéne cserélnem, de ez...
Gyönyörű darab
Meg mindig aktualis, keressetek bizalommal. Az erdeklodonek messze volt Budapest.
...és még a színe is passzol...
Meg mindig aktualis, keressetek bizalommal. Az erdeklodonek messze volt Budapest.
Ment egy privát.
Kép, Stereoplay test
Eladósorba került szeretett mélynyomóm is. A Dali 1.2 Suite Sub egy 200 Watt sinusz teljesítményű, zárt rendszerű aktív subwoofer / mélynyomó, 300 mm-es tányérral. Hasonlít a concept subra, de csak a külseje miatt... ebben jóval komolyabb az erősítő és a tányér is... az ára is majdnem a duplája. Nagy előnye abban rejlik, hogy kiválóan alkalmazható kvázi bármilyen rendszerben. Zárt rendszerű és ebből kifolyólag rendkívül jó választás annak aki zenét is szeret hallgatni a mélynyomóval és nem csak házimozit. Jól illeszkedik, nagyon gyors száraz és precíz mélye van. Én egy B&W cdm rendszerben használom, a teljesítményét nem használtam ki soha...nem is lehet ha az ember csak Zenére használja normál körülmények között. A 200 Watt sinus tényleg bőségesen elegendő, mozira is bár ritkán lett ilyen célra használva , de képes akár leszedni a ház tetelyét. Érdemes meghallgatni.
Amikor vettem még a B&W ASW 650 volt a listámon és vele hasonlítottam össze, de aztán a Dali nyert, egyrészt mivel volt cseresznye színben, másrészt 30.000 forinttal olcsóbb is volt annó No mindegy, jó kis darab nincsen is vele semmi bajom, nem is terveztem az eladást csak örököltem egy nagyon komoly subwoofert és kettőre nincsen szükségem.
A képek között egy kivonat a Stereoplay subwoofer tesztjeiből (a Dali (700 EUR) jobban teljesített, de nagyjából egy szinten van a B&W ASW650 (800 EUR)-el). Képeket a hátuljáról nem csináltam, mert még a helyén van. Eredeti doboza nincsen már meg, állapota nagyon jó, nincsenek karcok rajta.
Ár: 85.000 FT
Budapest II. kerületben meghallgatható
tel:30/598 1633