Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ess AMT monitor +1 ajándék
- LaurensHammond
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 26
Nem eredeti a melynyomo, es sosem volt a regi verzio fekete szinben. Ezt lefestette valaki ráadásnak!
"music is the best"
Frank Zappa
Frank Zappa
Igen, tényleg nagyon jók!
Tudtommal valóban eredetiek a mélyközepek!
- menyhardman
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 175
Jogosnak találom a kérdést, ilyen mélyközéppel én sem találtam képet. Általában ilyet rakott bele a cég. Amennyiben nem eredeti, azt fel kellett volna tüntetni a hirdetésben.
Core Audio Ultimate PC, DAC, SPDIF, Canton CA 30 full active, Stealth Dream kábelek.
Ezek az eredeti mélyközepek, mert a neten nézegetve a különböző képeket, egyik sem hasonlít erre.
- baluauto
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 16
Vannak még képek?
- menyhardman
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 175
Nagyon jók az ESS hangfalak. A magas sugárzója ami szabadalmaztatott, szerintem a legjobbak között van.
Core Audio Ultimate PC, DAC, SPDIF, Canton CA 30 full active, Stealth Dream kábelek.
ESS AMT MONITOR ELADÓ!Egy igaz hangfal különlegesség, abszolút High-end kategória. Súly 50 kg/db. Megkímélt, szép állapotban.Ez egy valódi különlegesség, az ESS dobozok legnagyobbika.Irányár: 220.000FtKöltözés miatt SÜRGŐSEN ELADÓ!Most AJÁNDÉK +1db AMT Monitor! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!HÍVJON BIZALOMMAL!+36-30/447-77-16