Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jamo Classic 10
Jamo Classic 10
Elkelt....köszönöm a lehetőséget ! Szeretném,ha átértékelné mindenki a nyilvánosan megírt "gáláns" árajánlatait !
Jamo Classic 10
Üdvözlöm!
Érdekelné esetleg egy jamo classic 8 cserébe ráfizetéssel?
-
- V.I.P.
- Értékelés: 52
Jamo Classic 10
Érdekes, hogy mindenki azt mondja, hogy a régiek mennyivel jobbak voltak.... pedig a technika, a technológia óriásit fejlődik...
Elnézést mindenkitől, hogy nem teljesen ide illő hozzászólással írok, de szeretném megjegyezni, hogy ami újabb, az nem feltétlen mindig jobb, sőt!
Én is amondó vagyok (tapasztalatból mondom ill. írom), hogy általánosságban nézve sok mai műszaki cikk elbújhat a régiek mellett, még ha talán valamivel/valamiben jobbak is, mint a régiek. Mivel sok példát lehetne említeni, ezért csak annyit írok röviden, hogy amit ma megveszel adott árban (márpedig nem mindenkinek futja a közép-felső, felső kategóriára), az közel sem lesz olyan tartós, mint a régebbi dolgok, nem beszélve arról, hogy sok esetben csak külsőre néz ki jobban, belsőleg meg 10 Ft-ot nem érnek adott dolgok. Hogy van az pl. hogy egy 20-30 éves hangfalra/erősítőre (még ha anno a felső kategóriába is tartozott) nagyobb igény van, mint a mai ócska, pár éven belül sokszor teljesen tönkre menő, szándékosan javíthatatlannak tervezett erősítőre.
Egyébként én is hallottam ilyen Jamo Classic 10-est szólni, és szerintem jó hangja van, és elég erős is a dupla 20-as mélyeknek köszönhetően, de mint azt sokan írták, az árán még alakítani kell. Amúgy 70-ért én sem adnám el, ha lenne, még akkor is ha Jamo és nem valami nagyobb, nevesebb márka.
Jamo Classic 10
Ön az alapján mondja hogy megér 200fölött,hogy látta itt elkelni 250ért(ha igaz az eladás).Én az alapján mondom,hogy én 75ért adtam el,kék izzókkal,és ez biztos eladás volt,mert ott voltam személyesen.Ha jól megnézzük,ön is ár megmondó,és én is az vagyok,vagy nem?Én is nagy rajongója vagyok a cégnek,nem akarok senkinek ártani,biztos el lehet adni 200fölött,csak meg kell találni a megfelelő gyűjtőt.Béke.
Szép elkótyavetyélés volt az akkor, még úgy is, hogy akkor abban cserélve lettek az izzók már...sokat többet ér 75-ért, hidd el....
- Voyager
- V.I.P.
- Értékelés: 2104
Jamo Classic 10
Miért nem mentek át, a JAMO topikba? Ott legalább olyanokkal is folytathattok vitát, akik értenek is a Jamo-hoz, ráadásul ez ár trollkodás, amúgy is tök értelmetlen.
„A világban a csodák a legapróbb rezdülésekben rejtik maguk táncát.”
- KOLBÁSZGYÁROS
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
Jamo Classic 10
Már ne haragudj, de te mi alapján állítod azt hogy egy Technics TX50 nem ér 200 ezer fölött? Pont itt az AVX-en is elkelt egy 250 ezer Ft-ért! Az egész világon évente egy-két darab van eladó, tehát nem hazánkban, az egész világon....mennyiért kellene adni ezt a kuriózumot tehát, ami a Technicsen belül is egy csúcsgép volt? Nem értettem soha, hogy emberek miért érzik magukat ármegmondónak....
Ön az alapján mondja hogy megér 200fölött,hogy látta itt elkelni 250ért(ha igaz az eladás).Én az alapján mondom,hogy én 75ért adtam el,kék izzókkal,és ez biztos eladás volt,mert ott voltam személyesen.Ha jól megnézzük,ön is ár megmondó,és én is az vagyok,vagy nem?Én is nagy rajongója vagyok a cégnek,nem akarok senkinek ártani,biztos el lehet adni 200fölött,csak meg kell találni a megfelelő gyűjtőt.Béke.
Jamo Classic 10
Jeleznèm a 90es èvek jamo dobozaihoz köszönő viszonyban nincsenek a 2000es èvek silány darabjai.Az a bizonyos thx minősítés még már megvolt a 90es èvek vègèn jamo thx one nèven...
Érdekes, hogy mindenki azt mondja, hogy a régiek mennyivel jobbak voltak.... pedig a technika, a technológia óriásit fejlődik...
Jamo Classic 10
Érdemes figyelembe venni, hogy a Jamo több, időben egymáshoz közeli időben gyártott szériát is forgalomba hozott amelyek neve C betűvel kezdődött. A Cornet sorozat, a Classic, a Concert nem keverendő össze. Ezek a hirdetésekben gyakran csak Jamo C rövidítéssel jelennek meg, pedig mind minőségben, árban és kivitelben is nagyon különbözők.
A Cornet széria 2000 körül Jamo hangfalak egyik legjobbja volt, felülmúlta a Classic szériát kivitelben és hangzásban is.
Az előttem szóló is megjegyezte, hogy a Classic sorozat kivitele hagy némi kivánni valót, például a műanyag /bár famintás/ kabinet sem a csúcs minőségre utal. A Classic szériát nem a csúcs kategóriába pozícionálta a Jamo és ez a sorozat nem is ért oda. A Classic sorozat a tömeggyártás áldozata lett.
Ugyanakkor a Concert sorozat 1997-ben Európában az év hangszórója volt. Ez volt addig a Jamo legsikerültebb terméke.
Ez időre a Jamo már évente tízmilliós nagyságrendeben állított elő hangfalakat, természetesen kielégítve ezzel a kommersz vásárlói igényeket is.
Igazából a Jamo életében a Klipsch 2005 februárban hozott változást. 2005 februárban a Klipsch megvette a Jamo üzleti érdekeltségeit.
A legnagyobb elismeréseket 2010-ben érte el a Jamo több terméke is THX minősítéssel került piacra. Ezek mind kivitelben mind hangzásban és persze árban is a csúcskategóriába pozícionált termékek.
.......aztán, hogy egy Classic 10 pár mennyit ér forintban kifejezve, majd eldönti a vevő.
Jeleznèm a 90es èvek jamo dobozaihoz köszönő viszonyban nincsenek a 2000es èvek silány darabjai.Az a bizonyos thx minősítés még már megvolt a 90es èvek vègèn jamo thx one nèven...
- irishcream
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 1202
Jamo Classic 10
Érdemes figyelembe venni, hogy a Jamo több, időben egymáshoz közeli időben gyártott szériát is forgalomba hozott amelyek neve C betűvel kezdődött. A Cornet sorozat, a Classic, a Concert nem keverendő össze. Ezek a hirdetésekben gyakran csak Jamo C rövidítéssel jelennek meg, pedig mind minőségben, árban és kivitelben is nagyon különbözők.
A Cornet széria 2000 körül Jamo hangfalak egyik legjobbja volt, felülmúlta a Classic szériát kivitelben és hangzásban is.
Az előttem szóló is megjegyezte, hogy a Classic sorozat kivitele hagy némi kivánni valót, például a műanyag /bár famintás/ kabinet sem a csúcs minőségre utal. A Classic szériát nem a csúcs kategóriába pozícionálta a Jamo és ez a sorozat nem is ért oda. A Classic sorozat a tömeggyártás áldozata lett.
Ugyanakkor a Concert sorozat 1997-ben Európában az év hangszórója volt. Ez volt addig a Jamo legsikerültebb terméke.
Ez időre a Jamo már évente tízmilliós nagyságrendeben állított elő hangfalakat, természetesen kielégítve ezzel a kommersz vásárlói igényeket is.
Igazából a Jamo életében a Klipsch 2005 februárban hozott változást. 2005 februárban a Klipsch megvette a Jamo üzleti érdekeltségeit.
A legnagyobb elismeréseket 2010-ben érte el a Jamo több terméke is THX minősítéssel került piacra. Ezek mind kivitelben mind hangzásban és persze árban is a csúcskategóriába pozícionált termékek.
.......aztán, hogy egy Classic 10 pár mennyit ér forintban kifejezve, majd eldönti a vevő.
Jamo Classic 10
Ez egy hifi hangfal, annak is a csúcsa.
Az én régi - ez kb. 20 éve volt - Classic 6-osom reflexcsöve csak lazán bele volt tolva az amúgy műanyag, famintás burkolatú dobozba. A gyártó még ragasztással se "bajlódott". A keresztváltó lapkája 1 db tűzőgépkapoccsal volt a doboz belső oldalára rögzítve, mely bizonyos frekvenciákon hangosan rezonált...
Jamo Classic 10
Szerintem a reális ára ennek a hangfalnak 80.000 - 120.000 Ft között van. Amúgy meg ki mennyit hajlandó adni érte. Közhelynek hangzik, de tényleg így van, hogy a piac majd eldönti. Ha túl nagy az ára, akkor úgy sem megy el, éppen ezért nem kell fikázni az eladót. Bár az is igaz, hogy talán a segítő szándékot tényleg értékelni kellene. (ha az tényleg segítő, és nem sértő)
Amúgy tavaly 90.000 Ft-ért kelt el egy ilyen hangfal, kb. másfél nap alatt, úgyhogy a 40-70 ezer forintos ár hülyeség, mint ahogyan az is hogy ez nem jó hangfal. Aki ezt mondja, az vagy nem ért hozzá, vagy nem hallotta még szólni. Persze mindenkinek lehet saját véleménye, de a régi technika tanárom szerint, " az hogy mi az hogy jó, mindig az dönti el, hogy mire akarod használni": Persze hogy vannak jobb hangfalak, de nézni kell azt is hogy ki milyen zenét hallgat rajta. Ez egy hifi hangfal, annak is a csúcsa. Azt sem szabad elfelejteni, hogy 180/250 W a teljesítménye, és egyáltalán nincsen belőle sok, szerintem elég ritka, és az árnál ezt is figyelembe kell venni. Nem itt ugyan, de tavaly csak kettőt hirdettek tudomásom szerint, előtt meg talán évekig nem volt.
Jamo Classic 10
Én tényleg csak segíteni szeretnék (Attis 480) fórumtársnak,aki Classic 2 árfekvésben keres évek óta ilyen hangfalat a Jófogáson,de valamiért nem sok sikerrel!
Valóban nepper vagyok,egész pontosan 3 db terméket már felkínáltam eladásra az avx-es pályafutásom során:) Gratu
1.nem mondtam hogy évek óta keresek,több más hangfal árát is figyelemmel kísérem.
2.a segítség pedig tőlem,tőlünk érkezett,egy gyorsabb,sikeresebb eladáshoz, a reálisabb piaci ár megbecsüléséhez.Erre lehet elfogadóan,kedvesen elutasítóan,vagy épp arrogánsan is reagálni.Ez a téma mindenesetre nem sikerült jó ízűre v.miért..De ez nem mindenkinek fontos..és ez sem baj..a legjobbakat,sok sikert!
Jamo Classic 10
Egyrészt van olyan márka (T betűvel kezdődik), melynek használt árai az elmúlt két évben emelkedtek, ezen belül a ritkább, felsőbb kategóriás gépeik nem tévedés, akár 50%-al is!!! Másrészt miért ez az etalon hirdetés az ár meghatározásában???? Lehet az illető adta olcsón már akkor is....Azért mert most találtál egy hirdetést 70 ezer Ft körül, na és?
Itt meg 150 körül árulják...
További jó 150 ezres hirdetést,és sikeres eladást kivánok az eladónak !
Jamo Classic 10
Azért tájékozodás képpen segit, még a három évvel ez elötti ár is,mivel az ota nem sok volt az infláció,talán 2-3 százalék,és a mü
szaki cikkek inkább lefele mentek,és talán ez a jamo nem olyan "RITKA" mint ahogy a vaterán szokták irni.
Egyrészt van olyan márka (T betűvel kezdődik), melynek használt árai az elmúlt két évben emelkedtek, ezen belül a ritkább, felsőbb kategóriás gépeik nem tévedés, akár 50%-al is!!! Másrészt miért ez az etalon hirdetés az ár meghatározásában???? Lehet az illető adta olcsón már akkor is....Azért mert most találtál egy hirdetést 70 ezer Ft körül, na és?
Itt meg 150 körül árulják...
Jamo Classic 10
Ennek aztán nagy értelme van...3 éves hirdetés...sokat nem jelent 2016ban.
Azért tájékozodás képpen segit, még a három évvel ez elötti ár is,mivel az ota nem sok volt az infláció,talán 2-3 százalék,és a mü
szaki cikkek inkább lefele mentek,és talán ez a jamo nem olyan "RITKA" mint ahogy a vaterán szokták irni.
Jamo Classic 10
1.észrevételem:Az egyik fórumtársnak igaza van,hogy tényleg vannak itt személyek,akik bizonyos árucikkeket az egekig dicsérnek(classic-8)legutóbb,mert a haverjuk árulja.Szerintem a classic-10-es nagyon jó hangfal(nekem is ilyen van)de a reális ár az 75-80e ft körül lenne.150e forintot ugyanúgy nem ér mint a Technics Sa-Tx30 120-at,vagy a Tx-50 200ezer fölött.Azt is Kecskeméten árulják.De hogy az eladót is védjem kicsit,ha valaki (szemtelen ajánlatot tesz)előre is kérjen elnézést,és mondja azt hogy ő csak ennyit tud rá szánni.
Már ne haragudj, de te mi alapján állítod azt hogy egy Technics TX50 nem ér 200 ezer fölött? Pont itt az AVX-en is elkelt egy 250 ezer Ft-ért! Az egész világon évente egy-két darab van eladó, tehát nem hazánkban, az egész világon....mennyiért kellene adni ezt a kuriózumot tehát, ami a Technicsen belül is egy csúcsgép volt? Nem értettem soha, hogy emberek miért érzik magukat ármegmondónak....
Jamo Classic 10
1.észrevételem:Az egyik fórumtársnak igaza van,hogy tényleg vannak itt személyek,akik bizonyos árucikkeket az egekig dicsérnek(classic-8)legutóbb,mert a haverjuk árulja.Szerintem a classic-10-es nagyon jó hangfal(nekem is ilyen van)de a reális ár az 75-80e ft körül lenne.150e forintot ugyanúgy nem ér mint a Technics Sa-Tx30 120-at,vagy a Tx-50 200ezer fölött.Azt is Kecskeméten árulják.De hogy az eladót is védjem kicsit,ha valaki (szemtelen ajánlatot tesz)előre is kérjen elnézést,és mondja azt hogy ő csak ennyit tud rá szánni.
Köszönöm az egyetértést!
Az utolsó mondathoz hozzászólva..... amikor épp csak regisztráltam (ami nem régen volt) rögtön nekem estek egy ilyenért, hogy nem szeretik, ha nyilvánosan lényegesen olcsóbb ajánlatot teszek. Nyilván nem véletlen....
- KOLBÁSZGYÁROS
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
Jamo Classic 10
Jamo Classic 10
http://hardverapro.hu/apro/jamo_classic ... friss.html
Egyetértek!
Akit érdekel, úgy is utána néz és megtalálja a korábbi hirdetéseket a neten!
Ne felejtsük el, ami a netre felkerül, az mindig ott lesz!
Így felesleges elrugaszkodott árakkal próbálkozni.
Vagy múzeumot nyit az illető!
Tv: Samsung UE55AU7102KXXH
Denon 1912 7.1
Frontok: Klipsch RP-260f
Center: Klipsch RP-440c
Sorrundok: Klipsch RP-160m
Subwoofer: Klipsch R112 sw
Lejátszó Himedia Q5 pro
Nas: Zyxel Nsa 326
Távirányító: Logitech Harmony 350
Denon 1912 7.1
Frontok: Klipsch RP-260f
Center: Klipsch RP-440c
Sorrundok: Klipsch RP-160m
Subwoofer: Klipsch R112 sw
Lejátszó Himedia Q5 pro
Nas: Zyxel Nsa 326
Távirányító: Logitech Harmony 350
Jamo Classic 10
http://hardverapro.hu/apro/jamo_classic ... friss.html
Ennek aztán nagy értelme van...3 éves hirdetés...sokat nem jelent 2016ban.
Jamo Classic 10
Én tényleg csak segíteni szeretnék (Attis 480) fórumtársnak,aki Classic 2 árfekvésben keres évek óta ilyen hangfalat a Jófogáson,de valamiért nem sok sikerrel!
Valóban nepper vagyok,egész pontosan 3 db terméket már felkínáltam eladásra az avx-es pályafutásom során:) Gratu
Jamo Classic 10
Az nem nepper, aki évente cserélgeti a gépeit? Valahol az is az, nem? Ad-vesz....
Másrészről meg megköszönhetjük pár "neppernek", hogy hazánkba kerülnek igen ritka gépek.....nem kötelező tőlük venni...meg lehet nézni, ki lehet próbálni a készülékeket, mi is a probléma? Inkább veszek így, mint postával külföldről zsákbamacskát, külföldi neppertől
Látom az előzményekről mit sem tudsz!
Jamo Classic 10
Régebben a neppereket szó nélkül törölték,most meg "a piac majd eldönti" szlogennel,mindent lehet.
Az nem nepper, aki évente cserélgeti a gépeit? Valahol az is az, nem? Ad-vesz....
Másrészről meg megköszönhetjük pár "neppernek", hogy hazánkba kerülnek igen ritka gépek.....nem kötelező tőlük venni...meg lehet nézni, ki lehet próbálni a készülékeket, mi is a probléma? Inkább veszek így, mint postával külföldről zsákbamacskát, külföldi neppertől
Jamo Classic 10
Régebben a neppereket szó nélkül törölték,most meg "a piac majd eldönti" szlogennel,mindent lehet.
Egyetértek. Viszont nem mindenki nepper, aki a valaki által megálmodott piaci ár fölött kínál valamit. Nem? Többször láttam már itt azért pici összebeszélésszagú dolgot, akár az ár letörése, akár az ár felvitele okán....... hm?