Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heco Astron 500
Heco Astron 500
...kellett is vagy 5 másodperc, míg az első szám indulását követően elhangzott a "megvettem" szó... vagy 8 másodperc volt?
Köszönöm a jókedélyű meghallgatást és mindenkinek hasonló korrekt vevő(ke)t kívánok!
Köszönöm a lehetőséget, ezennel zárom.
Heco Astron 500
Nekem is volt lehetőségem meghallgatni a szóban forgó dobozokat, és bizony mosolyt csaltak az arcomra! Szem/fültanúja lehettem egy szombat délelőtti "rablásnak" , és ezért még kávé is járt!!
- glevente
- Újonc fórumos
- Értékelés: 2
Heco Astron 500
Most már nálam muzsikál...Ha vakteszten hallom simán adtam volna érte 2x 3x ennyit. Második rendszerbe szántam, egyelőre bekötöttem őket az elsőbe és csak ámulok bámulok ... ár érték arányban a legjobb összetevő a rendszeremben.
Köszönöm a lehetőséget és a finom kávét
Heco Astron 500
valószínűleg ezt nem fogjuk meghallgatni (megvan bakeliten is! ), de én itt most még így munka befejezése környékén még élvezni tudom...
Heco Astron 500
szombat délelőtt meghallgatás lesz
Heco Astron 500
hoppá-hoppá
Heco Astron 500
Ennyiért szép!
Heco Astron 500
Természetesen az elektronikus zenei és a rockos irány áll neki legjobban, de - ezen az áron - egyáltalán nem vállalhatatlan egyéb műfajokban sem. Valószínűleg ezt nem azért veszi meg valaki majd, hogy operát hallgasson, de határozottan el lehet vele lenni jazz-t hallgatva is.
Leginkább hétköznapi zenehallgatásra tudnám elképzelni, ahol hol ilyen, hol olyan stílus kerül elő.
Esetlet budget házimozi vonalon, frontnak.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Heco Astron 500
Most ezért a pénzért még mindig itt vannak?
Azt gondoltam hogy màr rég másnàl zenélnek...
Urak, ezért a pénzért mit kaptok?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Heco Astron 500
akit a "garázs" szó elrettentett: sosem használtam garázsban.
Tavaly ősz eleje tájékán vettem meg "szobából", majd nem használtam, majd otthon használtam egy kicsit, majd irodában hallgatom egy ideje. Szval nálam biztosan nem látott kenőzsírt meg láncfűrészt...
a dolgot valahogy így kell most elképzelni, néhány igazán rossz minőségű telós kép (mivel kint borús az idő, és amúgy is fénnyel szemben fényképeztem, mindegy volt, hogy áll a függöny).
Normális tüskékkel még jobb lenne az összkép.
Zenehallgatási távolságból semmilyen hiba nem látszik rajta (kb. egy méter tájékán kezd gyanús lenni és 50-60 centiről láthatóak a bibik), és a teljes szövettel szerintem nem is néz ki olyan rosszul...
Ez biztos nem audiofil, de a hétköznapi zenehallgatási igényeket tökéletesen és árához képest nagyon kellemes módon szolgálja ki.
Hangszóróin sérülés nyomai nem láthatóak.
Heco Astron 500
Amikor én megvettem, csak egy normális, elfogadható árú álló hangsugárzó párat kerestem, amit "garázsban" tudok hallgatni. Ennélfogva alacsony árkategóriában kerestem, de a Standart fertőzöttség miatt, már a 15e Ft-os dobozban is azt a tudást kerestem, amit csak drágábban kaphatóak tudnak, és mindig csak fanyalogtam, meg nem találtam semmit.
Aztán feljebb kezdtem keresni, olyan 30e Ft környékén. Megláttam ezt, utaztam érte 150 km-et csak a meghallgatás miatt és teljesen kellemesen lepődtem meg, leginkább azon, mennyire teres. Aztán együtt utaztunk vissza újabb 150 km-et.
Arra számítottam, hogy ezért az árért még mindig dobozból szóló zenét kapok, de nem.
28e Ft-ért ez egy remek hangzás!
Nem Audio Note, Conway stb., de nem is annyiba kerül.
Heco Astron 500
Jászberényben
- caratyuska
- Újonc fórumos
- Értékelés: 1
Heco Astron 500
Merre található?
Heco Astron 500
Szia,
küldtem üzenetet.
Zsolt
Heco Astron 500
Nem gondolom, hogy itt fog elkelni (a jófogáson nagyobb az érdeklődés... ), de az esélyt adjuk meg neki.
Ára mától 28.000 Ft.
Hivox DAC értékegyeztetéssel érdekel (csak optikai bemenetes érdekel, falapos is jöhet, sőt!)
Heco Astron 500
második rendszerben, vagy indulásnak tökéletes. Azért, mert olcsó, még nem rossz. Sőt.
Cat 7 kábellel (pontosabban az abból kibelezett vékonka vezetékekkel), bi-wire használom az irodában, teljesen jó... ez is budget vonal. A cat 7-et adom hozzá, ha valaki kéri Nem makulátlan állapotú, de a hangzást nem befolyásolja, illetve nem feltűnő kisebb hibák (egyelőre nem fényképeztem).
Átmenetileg otthoni környezetben fényképezve.
Ára: 30.000 Ft, személyes meghallgatási lehetőség és átvétel.
Van hozzá egy aktív sub szintén fekete színben, az plusz 10e, ha valakit érdekel.