Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Wharfedale Daimon 8.4 eladó!
Mikor felraktad, február 20-án írtam egy privát üzenetet, hogy érdekelne a hangfalpár, hol lehet megnézni, de sajnos nem jött válasz tőled. Elmenni nem tudok érte, de el tudom hozatni tőled futárral, ha becsomagolod, az árát pedig utalom előre.
A privát üzenetben ott az elérhetőségem is. Ha kapok elérhetőséget egyeztetünk.
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam de hirtelen annyi üzenetet kaptam, hogy hirtelen azt se tudtam hol áll a fejem . Meg is vették már .
Tényleg jó darabok, nem bánja meg aki megveszi 36.000 ft-ért.
Meg is vettem volna azonnal a felkerülésekor ha nem lenne nekem is egy ilyen pár az olcsó házimozim frontjaként.
Hozza a "nagyok" tudásának 80-90%-át azok 10%-ának áráért (a jelen hirdetett árát véve).
Ennyiért nincs olyan pontja Magyarországnak ahova ne lenne érdemes lemenni érte.
És mi lesz helyette?
Infinity alpha 40 vagy Infinity reference 60 emit R
- guerciotti
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 9
Mikor felraktad, február 20-án írtam egy privát üzenetet, hogy érdekelne a hangfalpár, hol lehet megnézni, de sajnos nem jött válasz tőled. Elmenni nem tudok érte, de el tudom hozatni tőled futárral, ha becsomagolod, az árát pedig utalom előre.
A privát üzenetben ott az elérhetőségem is. Ha kapok elérhetőséget egyeztetünk.
Tényleg jó darabok, nem bánja meg aki megveszi 36.000 ft-ért.
Meg is vettem volna azonnal a felkerülésekor ha nem lenne nekem is egy ilyen pár az olcsó házimozim frontjaként.
Hozza a "nagyok" tudásának 80-90%-át azok 10%-ának áráért (a jelen hirdetett árát véve).
Ennyiért nincs olyan pontja Magyarországnak ahova ne lenne érdemes lemenni érte.
És mi lesz helyette?
Üdv. az nem csoda hogy nem mentek el mert mindenhonnan hívnak miatta csak el kell jönni érte az már problémásabb.. Gab 88 dobj üzit és megbeszéljük , eddig a te vagy a legelszántabb
Én is ezekkel kezdtem, most egy nagyobb kategória lépés van betervezve . Nagyon nehezen válok meg tőlük, de a padláson porosodni nincs semmi értelme inkább eladom élvezze más is
Nagyon érdekel! Holnap el tudnék menni érte ha még megvan és neked is megfelel.
Csak annyit mondok, nekem is ilyen van még színben is 5.1-ben (remélem bővül hamarosan 7.1-re) és életem egyik legjobb vétele.
2 hónapig olvastam utána milyet vegyek, ár/értékben verhetetlen!!!!! Én is csodálkozom még nem ment el!
- radiotechnika
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 11
Na ez az az ár,ami a nevetséges kategóriába tartozik ezekért a dobozokért,csoda,hogy még nem mentek el
Nagyon finom álló dobozok. Én anno ilyenekkel kezdtem a mozizást. YAMAHA RX-V 620 4db 8.4 és a center. Tudtátok hogy a 8.4-ből volt olyan amibe nem volt mély sugárzó? Dupla mély középpel van szerelve. Nekem az volt a háttér. Naggggyon jóóó volt. Ezért a pénzért szerintem még ma is nagyon jó vétel. sikeres értékesítést.
Szia! Hol lehet megnézni őket?
Szia. Érden.
Szia! Hol lehet megnézni őket?
Eladó a képeken látható hangfalpár.
Nincs széthajtva teljesen gyári . Az előlapok nincsenek meg.
Személyesen kipróbálható.
36.000 Ft