Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Royd Sintra II
Royd Sintra II
Ha esetleg úgy alakulna, mégis hagynám elköltözni...
Viszont megértéseteket kérve, a (csökkentett) ár nem alkuképes.
Royd Sintra II
Egy hónap alatt kiörömködtem magam, így ismét eladóak ezek a kis csöppségek.
Buzdításképpen egy kis áresés; 140 E Ft.
Royd Sintra II
Szóval csak tovább ezen az úton!
Köszönöm a biztatást (is), hát akkor ezt most én jól lezárom. Úgyis van még két Sintra (meg nem mellékesen egy Sorcerer is) a fórumon.
(Bár most éppen a JPW Sonata-k muzsikálnak a VbV mögött. )
Royd Sintra II
A kifejezés ósdi kissé (pedig nagyon igaz), mely szerint a szinergia révén részek összessége több mint maguk a részek egyszerű összege.
Szóval csak tovább ezen az úton!
Royd Sintra II
...egy jó rendszer ami -bár ósdi...
Köszönöm, de mi "ósdi" ebben a rendszerben?
Royd Sintra II
Gratula!
Öröm hallani arról, hogy vaskos árcédula nélkül is összeállhat egy jó rendszer ami -bár ósdi, de igaz a kifejezés- több mint a részek összessége.
Royd Sintra II
Ne fojtsd magadba, ha kialakult a véleményed!
A Sintra-val a Vibavoice falapos erősítő véleményem szerint jól megérti egymást. Egy nagyon kicsit talán fátyolos, lehet, hogy a legalja és a legteteje hiányzik (bár ez a Royd-nál majdhogynem természetes), de cserébe csodálatos tere, jelenlétérzete van, és ami számomra rendkívül fontos, ezt halk hangerőn is tudja. A Royd amúgy is nagyon jó középtartományára még talán kicsit rá is erősít, az énekhang, szaxofon, klarinét csodálatos.
- Giorgio12
- V.I.P.
- Értékelés: 387
Royd Sintra II
Na erre állati kíváncsi vagyok!
Ne fojtsd magadba, ha kialakult a véleményed!
Royd Sintra II
A Vibavoice féle "meztelen erősítővel" (http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ci%C3%A1s/) párosítva elég érdekes dolgokat művel.
A hirdetést ugyan (egyelőre? ) nem zárom, de egy vevő esetleges jelentkezése esetén nagy valószínűséggel kérni fogok egy kis türelmet.
Köszönöm a megértéseteket.
Royd Sintra II
Egy kis spontán fülelés (mielőtt esetleg valaki elviszi) :
Royd Sintra II
Szolgálati közlemény: a lejjebb emlegetett Naim Nait 5i mégis eladó lett, megtalálható (mindjárt...) a megfelelő helyen.
Ja, hogy ez a Royd Sintra II topic-ja, hát akkor uppp.
- Indy
- V.I.P.
- Értékelés: 1633
Royd Sintra II
Azért a Sapphire-okat is beleszámolva, szerintem már jócskán több volt, mint egy "sima" kóstoló.
Nem is neked szántam, hanem a leendő vevőnek.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
Royd Sintra II
Érdemes együtt élni ezekkel a dobozokkal, nem csak futólag megkóstolni a Royd hangot.
Azért a Sapphire-okat is beleszámolva, szerintem már jócskán több volt, mint egy "sima" kóstoló. (Meg volt Rega Ela is, ami ugyan nem Royd, de,,,)
Másrészt, lesz még időm , ahogy elnézem, mostanában nem eszik olyan forrón a kását...
- Indy
- V.I.P.
- Értékelés: 1633
Royd Sintra II
Egyébként érdekes dolog ez, egy-két éve, a nagy Royd hype idején sorba álltak (álltunk) egy Sintra-ért, alku és hirdetés nélkül egy-két nap alatt cseréltek gazdát. Most meg a Royd topic halódik, a Royd dobozok (finoman fogalmazva ) nemigen kapósak. Éreztem ezt már az előző eladó hirdetésekor is, de ezzel együtt sem bántam meg, hogy megvettem.
Én nagyon szerettem az enyémeket és szeretném most is, ha meglennének (persze a hozzá való nagyvasakkal együtt). Érdemes együtt élni ezekkel a dobozokkal, nem csak futólag megkóstolni a Royd hangot. Annyira tényleg nem rossz.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
Royd Sintra II
...mi lett a Sapphire-ral?
A Sapphire jó ideje egy kedves fórumtársnál muzsikál. Próbálkoztam, de nem adja vissza...
Egyébként érdekes dolog ez, egy-két éve, a nagy Royd hype idején sorba álltak (álltunk) egy Sintra-ért, alku és hirdetés nélkül egy-két nap alatt cseréltek gazdát. Most meg a Royd topic halódik, a Royd dobozok (finoman fogalmazva ) nemigen kapósak. Éreztem ezt már az előző eladó hirdetésekor is, de ezzel együtt sem bántam meg, hogy megvettem. Nem olyan nagy kín hallgatni , és szerencsére a családot sem a (reménybeli) vételárból etetem.
Komolyra fordítva a szót (bár egy eladó szájából ez nem túl hitelesen hangzik ), tényleg tudnak valami érdekeset ezek a pöttöm kis dobozok.
- Giorgio12
- V.I.P.
- Értékelés: 387
Royd Sintra II
Rotox szaktárs, magának ilyen is van?
Csak kapkodom a fejem, mi lett a Sapphire-ral?
Royd Sintra II
A hirdetés másik fele valamiért mindig eltűnik:
150 E Ft
Egyelőre az egyik előző tulajdonos által készített képet tudok csatolni, remélem nem haragszik meg érte. (És természetesen nagyon köszönöm. ) Előbb-utóbb azért készítek ám saját képeket is.
Van egy makulátlan Naim Nait 5i (mkII) erősítőm is, de az csak a Royd eladása után (vagy vele együtt) lesz eladó, mert különben nem marad hozzá illő erősítőm.
Royd Sintra II
Brit hifi környékén tett kalandozásaim egyik utolsó állomásaként eladóvá vált egy pár szép állapotú - a fórumon meglehetősen jól ismert - Royd Sintra II hangsugárzó barna színben.
Nagyon szép emlékeim vannak az elmúlt időszakból a Royd, Rega, Exposure, Naim, Heed, Mission, Cambridge Audio "vonalról", de most már tényleg másfelé kacsintgatok. Ezt már a vásárláskor is nagyon jól tudtam, de a Sapphire után mindenképpen ki akartam próbálni egy Sintrát is. (Aki nem hiszi , olvassa el az Exposure erősítőm eladásának nyitó bejegyzésében írtakat: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... fok/page-2 )
(Azért a Rega Planar 3 marad. )
150 E Ft
Egyelőre az egyik előző tulajdonos által készített képet tudok csatolni, remélem nem haragszik meg érte. (És természetesen nagyon köszönöm. ) Előbb-utóbb azért készítek ám saját képeket is.
Van egy makulátlan Naim Nait 5i (mkII) erősítőm is, de az csak a Royd eladása után (vagy vele együtt) lesz eladó, mert különben nem marad hozzá illő erősítőm.