Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Royd Sintra II

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
Vendég

Royd Sintra II

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ha esetleg úgy alakulna, mégis hagynám elköltözni...

Viszont megértéseteket kérve, a (csökkentett) ár nem alkuképes.

Vendég

Royd Sintra II

Ha elég gyorsak vagyunk, akár még húsvétra is odaérhet... 

Vendég

Royd Sintra II

Négynapos ünnepi up! 

Vendég

Royd Sintra II

Egy kis (remélhetőleg...  ) kedvcsináló képözön:

Vendég

Royd Sintra II

Egy hónap alatt kiörömködtem magam, így ismét eladóak ezek a kis csöppségek.

Buzdításképpen  egy kis áresés; 140 E Ft.

Vendég

Royd Sintra II

Szóval csak tovább ezen az úton!

Köszönöm a biztatást (is), hát akkor ezt most én jól lezárom. Úgyis van még két Sintra (meg nem mellékesen egy Sorcerer is) a fórumon.

(Bár most éppen a JPW Sonata-k muzsikálnak a VbV mögött.   )

rudko65
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 18

Royd Sintra II

Hozzászólás Szerző: rudko65 »

A kifejezés ósdi kissé (pedig nagyon igaz), mely szerint a szinergia révén részek összessége több mint maguk a részek egyszerű összege.

Szóval csak tovább ezen az úton!

Vendég

Royd Sintra II

...egy jó rendszer ami -bár ósdi...
Köszönöm, de mi "ósdi" ebben a rendszerben? 

rudko65
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 18

Royd Sintra II

Hozzászólás Szerző: rudko65 »

Gratula!
Öröm hallani arról, hogy vaskos árcédula nélkül is összeállhat egy jó rendszer ami -bár ósdi, de igaz a kifejezés- több mint a részek összessége.

Vendég

Royd Sintra II

Ne fojtsd magadba, ha kialakult a véleményed!

A Sintra-val a Vibavoice falapos erősítő véleményem szerint jól megérti egymást. Egy nagyon kicsit talán fátyolos, lehet, hogy a legalja és a legteteje hiányzik (bár ez a Royd-nál majdhogynem természetes), de cserébe csodálatos tere, jelenlétérzete van, és ami számomra rendkívül fontos, ezt halk hangerőn is tudja. A Royd amúgy is nagyon jó középtartományára még talán kicsit rá is erősít, az énekhang, szaxofon, klarinét csodálatos. 

Giorgio12
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 387

Royd Sintra II

Hozzászólás Szerző: Giorgio12 »

Na erre állati kíváncsi vagyok!
Ne fojtsd magadba, ha kialakult a véleményed!

Vendég

Royd Sintra II

A Vibavoice féle "meztelen erősítővel" (http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ci%C3%A1s/) párosítva elég érdekes dolgokat művel. 

A hirdetést ugyan (egyelőre? ) nem zárom, de egy vevő esetleges jelentkezése esetén nagy valószínűséggel kérni fogok egy kis türelmet.

Köszönöm a megértéseteket.

Vendég

Royd Sintra II

Egy kis spontán fülelés (mielőtt esetleg valaki elviszi)  ​ :

Vendég

Royd Sintra II

Szolgálati közlemény: a lejjebb emlegetett Naim Nait 5i mégis eladó lett, megtalálható (mindjárt...) a megfelelő helyen.

Ja, hogy ez a Royd Sintra II topic-ja,  hát akkor uppp. 

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Royd Sintra II

Hozzászólás Szerző: Indy »

Azért a Sapphire-okat is beleszámolva, szerintem már jócskán több volt, mint egy "sima" kóstoló.
Nem is neked szántam, hanem a leendő vevőnek.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

Vendég

Royd Sintra II

Érdemes együtt élni ezekkel a dobozokkal, nem csak futólag megkóstolni a Royd hangot.
Azért a Sapphire-okat is beleszámolva, szerintem már jócskán több volt, mint egy "sima" kóstoló.   (Meg volt Rega Ela is, ami ugyan nem Royd, de,,,)

Másrészt, lesz még időm  , ahogy elnézem, mostanában nem eszik olyan forrón a kását... 

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Royd Sintra II

Hozzászólás Szerző: Indy »

Egyébként érdekes dolog ez, egy-két éve, a nagy Royd hype idején sorba álltak (álltunk) egy Sintra-ért, alku és hirdetés nélkül egy-két nap alatt cseréltek gazdát. Most meg a Royd topic halódik, a Royd dobozok (finoman fogalmazva ) nemigen kapósak. Éreztem ezt már az előző eladó hirdetésekor is, de ezzel együtt sem bántam meg, hogy megvettem. 

Én nagyon szerettem az enyémeket és szeretném most is, ha meglennének (persze a hozzá való nagyvasakkal együtt). Érdemes együtt élni ezekkel a dobozokkal, nem csak futólag megkóstolni a Royd hangot. Annyira tényleg nem rossz. 
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

Vendég

Royd Sintra II

...mi lett a Sapphire-ral?
A Sapphire jó ideje egy kedves fórumtársnál muzsikál. Próbálkoztam, de nem adja vissza... 

Egyébként érdekes dolog ez, egy-két éve, a nagy Royd hype idején sorba álltak (álltunk) egy Sintra-ért, alku és hirdetés nélkül egy-két nap alatt cseréltek gazdát. Most meg a Royd topic halódik, a Royd dobozok (finoman fogalmazva ) nemigen kapósak. Éreztem ezt már az előző eladó hirdetésekor is, de ezzel együtt sem bántam meg, hogy megvettem. Nem olyan nagy kín hallgatni  , és szerencsére a családot sem a (reménybeli) vételárból etetem.

Komolyra fordítva a szót (bár egy eladó szájából ez nem túl hitelesen hangzik  ), tényleg tudnak valami érdekeset ezek a pöttöm kis dobozok. 

Giorgio12
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 387

Royd Sintra II

Hozzászólás Szerző: Giorgio12 »

Rotox szaktárs, magának ilyen is van?
Csak kapkodom a fejem, mi lett a Sapphire-ral?

Vendég

Royd Sintra II

A hirdetés másik fele valamiért mindig eltűnik:

150 E Ft

Egyelőre az egyik előző tulajdonos által készített képet tudok csatolni, remélem nem haragszik meg érte. (És természetesen nagyon köszönöm.   ) Előbb-utóbb azért készítek ám saját képeket is.  

Van egy makulátlan Naim Nait 5i (mkII) erősítőm is, de az csak a Royd eladása után (vagy vele együtt) lesz eladó, mert különben nem marad hozzá illő erősítőm.

Vendég

Royd Sintra II

Brit hifi környékén tett kalandozásaim egyik utolsó állomásaként eladóvá vált egy pár szép állapotú - a fórumon meglehetősen jól ismert  - Royd Sintra II hangsugárzó barna színben.

Nagyon szép emlékeim vannak az elmúlt időszakból a Royd, Rega, Exposure, Naim, Heed, Mission, Cambridge Audio "vonalról", de most már tényleg másfelé kacsintgatok. Ezt már a vásárláskor is nagyon jól tudtam, de a Sapphire után mindenképpen ki akartam próbálni egy Sintrát is. (Aki nem hiszi  , olvassa el az Exposure erősítőm eladásának nyitó bejegyzésében írtakat: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... fok/page-2 )

(Azért a Rega Planar 3 marad.   )

150 E Ft

Egyelőre az egyik előző tulajdonos által készített képet tudok csatolni, remélem nem haragszik meg érte. (És természetesen nagyon köszönöm.  ) Előbb-utóbb azért készítek ám saját képeket is. 

Van egy makulátlan Naim Nait 5i (mkII) erősítőm is, de az csak a Royd eladása után (vagy vele együtt) lesz eladó, mert különben nem marad hozzá illő erősítőm.

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”