Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony Pascal SS-MS7 5db-os hangszóró szett
Piluka69, ment pü.
Nekem vannak hozzá gyári talpaim és kék színű hibátlan előlapok.Eladók 5000ft-ért ha esetleg kellene.
Majd ha összejön az üzlet, az új tulajnak felkináljuk, ha meg nálam marad érdekelni fog.
Nekem vannak hozzá gyári talpaim és kék színű hibátlan előlapok.Eladók 5000ft-ért ha esetleg kellene.
Majd ha összejön az üzlet, az új tulajnak felkináljuk, ha meg nálam marad érdekelni fog.
-
Vendég
Ment pü
Akkor ahogy megbeszéltük jegelem neked holnap reggelig amig ide nem érsz.
Ment pü
Akkor ahogy megbeszéltük jegelem neked holnap reggelig amig ide nem érsz.
Elkészültek a képek,egyik hangszóróselyem szakadt,lyukas.
Elkészültek a képek,egyik hangszóróselyem szakadt,lyukas.
Eladó használt 5db SONY SS-MS7 Pascal hangszóró szett egyben. használt állapotban,mindegyiken vannak apró halvány karcok, 1db talp van hozzá( centernek jó) és 3db falra felfúrható fali tartó,igy egyiknek nincs tartója. a gyári sub-ja soha nem volt meg nekem másfajtával volt használva.
Ára:29.000.-
Érd: privát üzenetben
Posta küldés: lehetséges előre utalás esetén jól becsomagolva
Eladás oka: Dali Concept 1+Dali Concept 2+Dali Concept Center érkezése így csere hangfalra már nem érdekel.
Képek készitése folyamatban van.
Eladó használt 5db SONY SS-MS7 Pascal hangszóró szett egyben. használt állapotban,mindegyiken vannak apró halvány karcok, 1db talp van hozzá( centernek jó) és 3db falra felfúrható fali tartó,igy egyiknek nincs tartója. a gyári sub-ja soha nem volt meg nekem másfajtával volt használva.
Ára:29.000.-
Érd: privát üzenetben
Posta küldés: lehetséges előre utalás esetén jól becsomagolva
Eladás oka: Dali Concept 1+Dali Concept 2+Dali Concept Center érkezése így csere hangfalra már nem érdekel.
Képek készitése folyamatban van.