Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Sonus Faber Solo Home Center
Eladva
A házimozi szettem kissé eklektikus, így nincs egyéb Sonus hangsugárzóm. Ez a példány hosszú ideig szolgált nálam, és bátran kijelenthető, hogy ennyi pénzért ennél jobbat nem nagyon lehet venni.
A magas és közép tartomány a helyén van, és ebből már azért mélyek is érkeznek, mint ahogy az a műszaki paraméterekből is látható. Kimondottan hajtható darab, nem ijed meg a drasztikusabb hangerőtől sem.
A külső alapvetően ízlés dolga, de az biztos, hogy kinézete felüdülés az átlagos center (sokszor szó szerint) dobozok mellett.
Úgy gondolom aki olyan szempontokat is figyelembe vesz a vásárlásoknál mint külső, anyaghasználat, azok szerintem bepisílnek a gyönyörűségtől. Nemtudom mit keres még itt ez a gyönyörűség. Nagy upp. Vajon frontokat lehetne venni mellé?
Végső ár: 57 000 Ft
Újabb árcsökkenés: 62 000 Ft
Ennyit bőven megér. Nekem is ilyen centerem van most, sok drágább centersugárzó elbújhat mögötte...Sok sikert az eladáshoz!
SF Grand Piano Home, Krell KAV 400xi, Lumin T2, Oppo UDP 203, AQ Gibraltar, AQ Fire, Lessloss Reference, Isotek GII Sigmas; MZ/X switch és PSU, Synology DS 918+
Árcsökkenés: 65 000 Ft
Ára újonnan közel 200 ezer Ft volt, így hibátlan állapotára tekintettel ez egy elég jó vételnek tekinthető.
Ennek a doboznak a segítségével már minőségi házimozizást lehet folytatni.
Második tulajdonos vagyok, a kora pedig kb. 12 év. Fejér megyében található.
Új ára: 70 000 Ft
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy lehet e tudni valamit a center előéletéről, kor, stb? Merre található? Köszönöm szépen! Miklós
Eladóvá vált a képeken látható hangsugárzóm, hibátlan műszaki és esztétikai állapotban, eredeti csomagolásával.
Ára: 75 000 Ft
Műszaki és egyéb adatok:
Solo Home 2-way center speakerDrivers: 11/2" silk-dome tweeter, 7" multi-coated glass-fiber-cone wooferFrequency response: 40Hz-20kHzNominal impedance: 6 ohmsSensitivity: 88dB (2.83V @ 1m)Recommended amplification: 30-200WDimensions: 18.5" x 9" x 10.5" (WxHxD)Weight: 18.7 lbsPrice: $950 eachRead more at http://www.soundandvision.com/content/s ... 8HsRpzf.99
Üdv.