Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Echotech L6
Echotech L6
Csere is szóba jöhet!Ki mit ajánl?
Echotech L6
senkinek?
Echotech L6
A héten 40
Echotech L6
Senkinek?
Echotech L6
Még mindig eladó!45.000 + adok ajándékba egy sony cd játszót!Mostmár foglalja a helyet nagyon,mert nincs mivel meghajtani sem!
Echotech L6
Nos az hogy olcsó- vagy drága mindig a piac dönti el. De! Én próbáltam most hírtelen rákeresni erre és szinte semmi. Az eggyetlen ami most hírtelen előjött, az itt volt a fórumon, czaki01 fórumtársunk 2014 nov. 17.-én árulta 42000-ért aztán eladta 38000-ért. Ahoz képest drága. De ha mondjuk ez ugyanaz' és mondjuk angol, és ez az egy van belőle?!?! Hűha?
De nem Angol.... egyébként viszont nem rossz hangfal. Gondolom az ára alkuképes így akár jó vétel is lehet.
Forrás: Egreat A8 PRO, PC
Dac: Parasound Zdac v1
Erősítő: Rega Elex-R
Hangfal: B&W 606
Kábelek: Valhalla, Audioquest, Furutech, Hydrasound, Isotek.
Dac: Parasound Zdac v1
Erősítő: Rega Elex-R
Hangfal: B&W 606
Kábelek: Valhalla, Audioquest, Furutech, Hydrasound, Isotek.
Echotech L6
Lehet még mindig drága!!! Nos az hogy olcsó- vagy drága mindig a piac dönti el. De! Én próbáltam most hírtelen rákeresni erre és szinte semmi. Az eggyetlen ami most hírtelen előjött, az itt volt a fórumon, czaki01 fórumtársunk 2014 nov. 17.-én árulta 42000-ért aztán eladta 38000-ért. Ahoz képest drága. De ha mondjuk ez ugyanaz' és mondjuk angol, és ez az egy van belőle?!?! Hűha?
Echotech L6
Senkinek?
Echotech L6
Üdv.
A doboz méretei érdekelne,ill. merre található?
Echotech L6
Senkinek nem kell?
Echotech L6
Utolsó ár 50!
Echotech L6
Most őszintén!Sokért adom?
Echotech L6
akkor Kínai!A hangszórók hátoldalán Made in England van!
Echotech L6
Tudtommal angol gyártmány!
Echotech L6
Milyen gyártmány?
Echotech L6
Milyen gyártmány?
Echotech L6
Senki?
Echotech L6
Lehet még mindig drága!!!
Echotech L6
Megy pü.