Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Chario Constellation Lynx újszerű állapotban eladó!
Elkelt, köszönöm a lehetőséget!
A felső talpon kialakított mélyedések vannak a hangfalak gumilábainak,úgyhogy nem stimmelnek a méretek.Szélességben és mélységben sem.
Nagy UPP a Lynxsnek,nekem is van egy pár,imádom.
-
Vendég
Upp, de nem teljesen önzetlenül...
Egy láma kérdést szeretnék feltenni itt is: a Delphinus állvány és a Lynx állvány ugyanaz, vagy esetleg a felső lap méretében van különbség?
Köszönöm, csere nem érdekel!
Azt gondoltam, hogy azonnal elkel, mivel ez egy nagyon jó hangfal, és még gyönyörű is!
Biztos vagyok benne, hogy valaki nagyon jól jár vele!
Nem túl nagy a tolongás ezekért a szuperjó kis dobozkákért! Pedig nem biztos hogy roszabb a hangja mint a Delphinusé! Főleg kisebb szobában...
Egyetértek.
Szerintem a Lynxnek jobb a tonális balansza, a nagytesó picit kiemeli a felsőbasszusokat...pedig az ember pont fordítva gondolná.
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Nem túl nagy a tolongás ezekért a szuperjó kis dobozkákért! Pedig nem biztos hogy roszabb a hangja mint a Delphinusé! Főleg kisebb szobában...
Köszi a segítséget Koriori, a távolság miatt ez így nem fog megvalósulni, a postát inkább nem rizikóznám. Ennyiért ezeknek repülniük kell az új gazdához!
Szállítani Budapestre nem tudom... Talán itt a környéken (Kecskemét - Kiskunfélegyháza) belefér egy házhozszállítás, minden egyéb esetben személyes átvétel, posta, vagy ha a vevő küldi a futárt, akkor futár lehetséges...
- Koriori
- V.I.P.

- Értékelés: 113
Én Salzburgban élek, és jövő héten pénteken vagy szombaton utazok haza Ajkára egy hétre, ahol régen laktam. Hát nem tudom hogyan lehetne ezt nyélbe ütni...
Itt nálam eláll egy hetet, aztán eljössz érte... A szállítást vállalom ahogy mondom, az eladóval egyeztesd a többit.
Ha a plázacicák tudnák, hogy mennyibe kerül egy traktor, akkor a farmer fiúkra buknának...
Figyuzzatok!
Ha pénteken - szept 4-én délután kb 16 -17 óra között a tulaj feljuttatja BP Ferihegyre a később pontosított - megbeszélt időben, akkor szívesen elhozom Veszprémig...ez persze feltételezik, hogy a gyári csomija valóban megvan, a dobozok feladó által lezárva - vevő által nyitva. Átvételkor fotózok, átadáskor fotózok.
Én Salzburgban élek, és jövő héten pénteken vagy szombaton utazok haza Ajkára egy hétre, ahol régen laktam. Hát nem tudom hogyan lehetne ezt nyélbe ütni...
- Koriori
- V.I.P.

- Értékelés: 113
Szia,
ez a postai feladás mennyire megbízható, lehet ezt biztosítva is postázni?
(Ajkára kellene feladni)
Üdv.
Figyuzzatok!
Ha pénteken - szept 4-én délután kb 16 -17 óra között a tulaj feljuttatja BP Ferihegyre a később pontosított - megbeszélt időben, akkor szívesen elhozom Veszprémig...ez persze feltételezik, hogy a gyári csomija valóban megvan, a dobozok feladó által lezárva - vevő által nyitva. Átvételkor fotózok, átadáskor fotózok.
Ha a plázacicák tudnák, hogy mennyibe kerül egy traktor, akkor a farmer fiúkra buknának...
Szia,
ez a postai feladás mennyire megbízható, lehet ezt biztosítva is postázni?
(Ajkára kellene feladni)
Üdv.
Nagyon jó hangú kis dobozok ezek! Ma meghallgattam őket... magas és középtartományban még talán egy hajszállal jobb is mint a Delphinus!
Chario Constellation Lynx dió színben, gyári állvánnyal eladó!
Egy barátom (fórumtárs) megbízásából hirdetem, Ő vette a forgalmazótól újan!
2013. 10. 23.-án vásárolt, tehát 2015 10. 23.-áig még garanciás!
Gyári doboza a hangsugárzóknak és az állványoknak is megvan...
Állapotuk újszerű, minimálisat voltak használva másodrendszerben!
Megtekinthető/megfülelhető Kecskemét mellett, Fülöpjakabon!
Előreutalás esetén posta megoldható!
Tel.: voda 3 12 nyolcvankilenc 77
Ára: 139 000 Ft
Friss képek: