Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Dynaudio A42
Dynaudio A42
Ment válasz is!
Dynaudio A42
Nemrég, ment pü.
Köszi a meghallgatás lehetőségét.
Köszi a meghallgatás lehetőségét.
ArgonAudio Solo / Dell XPS 13, ValhallA CuAu-Reference S/PDIF, Denafrips Ares II / Chord Moyo 2, Andre Charlin Blue 1100 MKII RCA, Nordost Shiva, Pioneer A-400, TMR Audio – Ramses II SC, Dynaudio Audience 42 + Dynaudio Stand 6 / Dynaudio Audience 122
Dynaudio A42
Ez milyen doboz?
Visonik. elvileg visotek magassal van szerelve.
Dynaudio A42
Jól gondoltam.. az én dobozaimban is hasonló magas van... Nagyon szeretni való a hangja! a Dyn-nek!
Ez milyen doboz?
Dynaudio A42
28
https://www.madisoundspeakerstore.com/m ... ar-chambe/
Ami érdekes, hogy a gyári spec szerint 8ohm-os, létezhet 4-ohmos is? Valszeg, mivel az A42 4ohmos!
Szerintem nem kell ettől a magastól félni, akár még jobb is lehet, mint a D28-2.
(Viszont a sarut érdemes lenne kihajintani...és cserébe egy normális forrasztást elkövetni.)
Jól gondoltam.. az én dobozaimban is hasonló magas van... Nagyon szeretni való a hangja! a Dyn-nek!
Dynaudio A42
Ezek 28, vagy 29mm-es magasak?
28
https://www.madisoundspeakerstore.com/m ... ar-chambe/
Ami érdekes, hogy a gyári spec szerint 8ohm-os, létezhet 4-ohmos is? Valszeg, mivel az A42 4ohmos!
Szerintem nem kell ettől a magastól félni, akár még jobb is lehet, mint a D28-2.
(Viszont a sarut érdemes lenne kihajintani...és cserébe egy normális forrasztást elkövetni.)
.
Dynaudio A42
Ezek 28, vagy 29mm-es magasak?
Dynaudio A42
...
(csak zárójelben jegyzem meg,hogy a Morel magas nem feltétlen hátrány....és az is tény,hogy mindkét magassugárzó tervezője ugyanaz a személy....Ejvind Skaaning.....)
Korábban enyém volt ez a doboz, sőt, párhuzamosan volt egy másik 42-esem is (egy pár itthonra, ez az irodába).
Engem nem zavart a nem egyforma magas, igazából ez egy régebbi széria volt (a másik egy újabb, más színű, és azt 100e felett adtam el).
Természetesen összehallgattam őket anno, és ez (a régebbi) szebben szólt: valszeg emiatt a magas miatt is.
Szóval tényleg nem hátrány ez a magas
100e alatt nehezen tudok elképzelni jobb monitort, de persze annak tetsszen, aki megveszi,
Én ennyiért megvenném, ha tudnám hova tenni... Komolyan.
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
Dynaudio A42
A Morel is egy kiváló márka szerintem és ez a magassugárzója is.
Hát ilyen világot élünk, sok termék és márka van, amiben más márka szíve dobog.
Pl. az új Toyota Avensisben BMW dízel motor van/lesz, egyik sem rossz.
Dynaudio A42
Továbbra is eladó!!!
- 4you
- V.I.P.

- Értékelés: 1155
Dynaudio A42
Sikerült leellenőrizni a sugárzókat. MOREL MDT 32-S típusú magassugárzók vannak benne. Erről sajnos nem tudtam, de tisztáztuk a kérdést.
Tehát a hangfalpáros továbbra is eladó!!!
IMG_1326-1.jpg
Korrekt!
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Dynaudio A42
Sikerült leellenőrizni a sugárzókat. MOREL MDT 32-S típusú magassugárzók vannak benne. Erről sajnos nem tudtam, de tisztáztuk a kérdést.
Tehát a hangfalpáros továbbra is eladó!!!
-
Vendég
Dynaudio A42
Ne már.Most nagy csalódás ért.
Apropó tisztánlátás. Tavaly október 21-e óta a Dynaudio 83%-a a GoerTek kínai cég tulajdonába került ( Wilfried Ehrenholz 15%, Johannes Bogh 1%, Lars Prisak 1% ), ez általában azt jelenti, ha az összeszerelés marad is Dániában előbb vagy utóbb a beépített hangszórók egy része Kínában készül majd. Ezek után még inkább lehet sasolni, hogy milyen hangszórók vannak beépítve. Eddig is rengeteg másolat volt a piacon ( Lyeco, Dynavox, Swans stb. ). Én úgy gondolom akinek régebbi Dynaudio hangdoboza van az jól becsülje meg.
Dynaudio A42
Apropó tisztánlátás. Tavaly október 21-e óta a Dynaudio 83%-a a GoerTek kínai cég tulajdonába került ( Wilfried Ehrenholz 15%, Johannes Bogh 1%, Lars Prisak 1% ), ez általában azt jelenti, ha az összeszerelés marad is Dániában előbb vagy utóbb a beépített hangszórók egy része Kínában készül majd. Ezek után még inkább lehet sasolni, hogy milyen hangszórók vannak beépítve. Eddig is rengeteg másolat volt a piacon ( Lyeco, Dynavox, Swans stb. ). Én úgy gondolom akinek régebbi Dynaudio hangdoboza van az jól becsülje meg.
Fasza...
Dynaudio A42
- 4you
- V.I.P.

- Értékelés: 1155
Dynaudio A42
Latom nagyon okos itt mindenki, de kerem hogy azok jelentkezzenek, akik meg szeretnek vasarolni! Egyeb hozzaszolas nem hinnem hogy elosegitene az eladast! Koszonom!
Nem az okosságról van szó, hanem a tisztánlátásról!
Rendszer:
Dynaudio A42
Latom nagyon okos itt mindenki, de kerem hogy azok jelentkezzenek, akik meg szeretnek vasarolni! Egyeb hozzaszolas nem hinnem hogy elosegitene az eladast! Koszonom!
Az eladást nem feltétlenül segíti elő.....de a későbbi vitákat mindenképpen megelőzheti.
Talán szeretnéd,ha a leendő tulaj jól teleírná a fórumot azzal,hogy te mekkora genyó vagy,mert átverted.....?
Nem a termék ellen beszélek,hiszen pl én is keresek valami hasonló kisdobozt......de a leendő vásárló egy Dynaudio A42-est szeretne...nem pedig egy Dyno dobozt Morel magassal....
(csak zárójelben jegyzem meg,hogy a Morel magas nem feltétlen hátrány....és az is tény,hogy mindkét magassugárzó tervezője ugyanaz a személy....Ejvind Skaaning.....)
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Dynaudio A42
Ebben igazad van és elnézést is a sok offért. Azt viszont neked sem ártott volna megemlíteni, hogy nem gyári kivitelű a hangsugárzó.
Sok sikert.
Dynaudio A42
- Speedy Gonzales
- V.I.P.

- Értékelés: 218
Dynaudio A42
Nekem is ugyan olyan magasok vannak a Dynoimba,de az igaz hogy szintben vannak,talán azért vannak beljebb a képeken mert már valaki szerelte és a alátét szigetelést nem tette vissza !!! Ezt csak gondolom !!! És akkor a képek a saját Dynaudio A42-ekről !!!
A képek alapján pont nem ez látszik, nézd meg a belső 3 csavar közti különbséget.
Philips Cd950/Wiim Pro- Audio Note C - TMP Ant DAC SE - SAEC - Moth Series 30 - Kondo - Contrast Audio Model One AS-3 Reference
Dynaudio A42
Szerintem ebben nem Dyno magassugik vannak. (sorry...)
Dynaudio A42
Egészen egyszerűen három csavar kicsavarása után meg lehet bizonyosodni, hogy pontosan milyen a magas benne. A képek alapján szerintem is Morel van benne.
Dynaudio A42
Nekem is ugyan olyan magasok vannak a Dynoimba,de az igaz hogy szintben vannak,talán azért vannak beljebb a képeken mert már valaki szerelte és a alátét szigetelést nem tette vissza !!! Ezt csak gondolom !!! És akkor a képek a saját Dynaudio A42-ekről !!!
Dynaudio A42
Keressetek képeket.....vagy akinek van nézze meg.....mindegyiken síkban van a magassugárzó előlapja,és a csavarok is süllyesztettek.
A hirdetésben szereplő képeken jól látszik,hogy az előlap beljebb van a síknál.....és a csavarok sem süllyesztettek.....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
-
Vendég
Dynaudio A42
Flexx szerintem nem kell itt a felesleges beszéd.
Sok dynos van akinek az A40-ese D260 magassal jött ki a gyárból.Nem véletlen hogy sokan jobbnak hallották az A42nél.
Magam mint sokat dynozott emberke is tanusíthatom az A40-es körüli dolgott.Nem pletyka az.A40-ben igenis volt gyárilag D260.