Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Martin Logan Descent subwoofer
Uppsz neki nekem is volt tud halkan dutuzsolni,meg vadulni is ha kell.Ha nem költözik a zeneszoba ki a nappaliból még mindíg meg volna.
Ne terjessz rólam hazugságot,cserében én sem terjesztem rólad az igazságot."Gordon Gekko"
Ha azt gondolod,hogy meg tudod csinálni,vagy ha azt,hogy nem tudod,mindkét esetben igazad van." Henry Ford"
Nincsen sem jó,sem rossz.Csak a gondolat teszi azzá" Shakespeare"
Ha azt gondolod,hogy meg tudod csinálni,vagy ha azt,hogy nem tudod,mindkét esetben igazad van." Henry Ford"
Nincsen sem jó,sem rossz.Csak a gondolat teszi azzá" Shakespeare"
Anyagi okok miatt eladásra kínálom ezt a remek subwoofert.
Irányár: 420 ezer Ft.
A fenti képen a FLUXUSKONDENZÁTOR belső felépítése látható?
Brutálisan jól néz ki ...és akkor még a hangját nem is....
Up
igazi nagy vad
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 863
Legyen már szem előtt.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
Húú! Ez brutál!
A CD nem eladó, viszont ajánlom mindenkinek, aki kedveli ezt a stílust!
Sziasztok,
eladó egy megkímélt Martin Logan Descent subwoofer!
6 éves, második tulajdonosa vagyok. Huszti Gábortól vettem.
Az előző tulaj, sztatikusok mellett használta zenére, én nem sokat használtam, mivel a házimozi projektemhez szántam, ami meghiúsult.
A neten nagyon sok infó található róla, de a legfontosabbak: a legjobb subok kötött említik, zárt, 3db 25 cm-es hangszórót hajt benne 3 erősítő, gyors, finom, de ha kell egy vadállat, megindítja a nem rögzített bútorokat
Az ára 420 ezer forint.
Érdeklődni pm-ben vagy telefonon: 303209100