Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Rel T5

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
ninjaa
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Re: Rel T5

Hozzászólás Szerző: ninjaa »

Elkelt. Koszonom!

ninjaa

Jégen

tbsr10
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: tbsr10 »

Üdv. Telefon számot kérhetnék. Köszönöm.

ninjaa

Rel T5

Eladó egy szép állapotú REL T5 mélysugárzó.

Ár:110.000 Ft

Takarításból adódó karcok vannak max a lakk fekete felületen. Gyári táppal, doboz nélkül, fehér porzsákjával eladó. +10e ft-ért a képeken látható 5m hosszú Supra sub kébel valamint egy kácsás Y rca csatlakozó is kérhető hozzá. Supra kábellel rca-rca csatival használtam sub outos erosítőn. Ugyan ezzel a kábellel valamint y rca kábellel pre out kimeneten is használtam. Valamint +15e ft- ért Audioquest x3 2méteres kábel dobozában kérhető. Eladás oka, hogy a hifi kiköltözött a nappaliba kis zenehallgató szobából funkció váltás miatt. Kef ls 50 mellé használtam, zseni páros volt de alló hangfalra váltottam. Szerintem 15-20 nm-ig jó. Megrartanám de mérete miatt az új hangfalam mellé nincs relevanciája, Talán egy t9 esetleg vagy nagyobb. Zárt doboz, gyors, pontos, D osztályú beépített erősítővel. Kifejezetten zenére tervezték. Bármely kérdésben állok rendelkezésre.

Átvehető/próbálható: 20/9 kerület.

Szép napot!
Csatolmányok
IMG_4920.jpeg
IMG_4926.jpeg
IMG_4925.jpeg
IMG_4927.jpeg
IMG_4923.jpeg

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”