Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jbl Ti1000 hangsugárzó
-
KTomos
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Re: Jbl Ti1000 hangsugárzó
Leárazva!
Új ára állvány nélkül: 269.000 Ft.
Hangzása kategóriáján és árán messze túlmutató, kimagasló minőséget képvisel.
Új ára állvány nélkül: 269.000 Ft.
Hangzása kategóriáján és árán messze túlmutató, kimagasló minőséget képvisel.
Sajnos ennek köze sincs a gyári dómokhoz, az sima felületű emez meg barázdált. Az eredeti Ti050 membrán pedig beszerezhetetlen.KTomos írta: ↑2026.04.29., szer. 13:10Screenshot_20260429_130035_Samsung Browser.jpg
20 euroból pótolható, de teljesen szükségtelen mert nem befolyásolja a hangot.
A hangfalak kb 5 éve vannak nálam már így vettem van egy másik párom is ezért tudom hogy nem befolyásolja a hangot a benyomodás. A hangfalak hangja messze túlmutat az árukon fantasztikus tere van és mérteit meghazudtoló mélyekre képes. Nagyon különleges darabok. Teljeskörüen tesztelhető a rendszeremben akár nagy hangerőn is! Nincs semmilyen negatív hatása a hangképre.
Eversolo DMP-A8, Proton AA-2120, Canton CT1000/JBL 250 TI Jubilee
- tomrider
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 113
Ez már számtalanszor ki lett tárgyalva. Ilyen szinten deformálódott dóm, minden esetben befolyásolja a hangot.KTomos írta: ↑2026.04.29., szer. 13:10Screenshot_20260429_130035_Samsung Browser.jpg
A hangfalak kb 5 éve vannak nálam már így vettem van egy másik párom is ezért tudom hogy nem befolyásolja a hangot a benyomodás. A hangfalak hangja messze túlmutat az árukon fantasztikus tere van és mérteit meghazudtoló mélyekre képes. Nagyon különleges darabok. Teljeskörüen tesztelhető a rendszeremben akár nagy hangerőn is! Nincs semmilyen negatív hatása a hangképre.
Lehet, hogy nem hallod, de mérve biztos hogy kijön.
Auralic Aries LE - Beresford TC7510 - Nuforce IA7 V3 - Magneplanar MG12
-
KTomos
- Újonc fórumos

- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6686
Re: JBL Ti1000 hangsugárzó
Vagy inkább maga a hangszóró?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 4209
-
KTomos
- Újonc fórumos

Jbl Ti1000 hangsugárzó
Szervusztok!
Eladó egy pár kiváló állapotú JBL Ti1000 hangsugárzó, a legendás JBL Titanium szériából. A hangfalak megkímélt, (Az egyik magas porvédő kicsit horpadt, hangot nem befolyásolja.) szép esztétikai állapotban vannak, műszakilag hibátlanul működnek. Hangjuk rendkívül részletező, dinamikus és precíz, nagyon jó térábrázolással – igazi audiofil élményt nyújtanak többféle zenei műfajon is.
A hangfalakat masszív Nordstone állványokkal adom, amelyek stabil elhelyezést és jobb rezgéscsillapítást biztosítanak. Emellett prémium Van Damme stúdió minőségű jumperekkel vannak szerelve, amelyek hallhatóan jobb hangminőséget adnak a gyári megoldáshoz képest, de természetesen az eredeti jumperek is járnak hozzá.
A hangsugárzók bi-wire/bi-amp csatlakozásúak, masszív, rezonanciamentes kabinettel és Titanium magassugárzóval szereltek. Igényes rendszerből, füstmentes környezetből származnak. Meghallgatás komoly érdeklődők számára megoldható.
Budapesten 18. kerben rendszeremben tesztelhető átvehető.
Ár: 369.000 ft.
Eladó egy pár kiváló állapotú JBL Ti1000 hangsugárzó, a legendás JBL Titanium szériából. A hangfalak megkímélt, (Az egyik magas porvédő kicsit horpadt, hangot nem befolyásolja.) szép esztétikai állapotban vannak, műszakilag hibátlanul működnek. Hangjuk rendkívül részletező, dinamikus és precíz, nagyon jó térábrázolással – igazi audiofil élményt nyújtanak többféle zenei műfajon is.
A hangfalakat masszív Nordstone állványokkal adom, amelyek stabil elhelyezést és jobb rezgéscsillapítást biztosítanak. Emellett prémium Van Damme stúdió minőségű jumperekkel vannak szerelve, amelyek hallhatóan jobb hangminőséget adnak a gyári megoldáshoz képest, de természetesen az eredeti jumperek is járnak hozzá.
A hangsugárzók bi-wire/bi-amp csatlakozásúak, masszív, rezonanciamentes kabinettel és Titanium magassugárzóval szereltek. Igényes rendszerből, füstmentes környezetből származnak. Meghallgatás komoly érdeklődők számára megoldható.
Budapesten 18. kerben rendszeremben tesztelhető átvehető.
Ár: 369.000 ft.