Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Polk Audio Reserve R300 új center és R200
-
Carlo655
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Re: Polk Audio Reserve R300 új center és R200
Szia érdekelne a polk r200. Kaphatnék egy telefont?!
Polk Audio Reserve R300 új center és R200
Eladóvá vált 2 hetet használt Polk Audio Reserve R300 szinte új center sugárzó
Csak kipróbálva volt, én bontottam ki, papírja nincs meg, ezért adom kb. féláron ezt a vadi új hangszórót, csodaszép hangja van
Eladás oka: régebbi Polk Audio LSI szettet szeretnék (LSI FX vagy RTI A4, RTI A6 beszámolok)
Ára: 125.000 Ft
Új ára: 200.000 Ft
Továbbá eladó Polk Audio Reserve R200 állványos hangszóró pár hasonló állapotban, szinten féláron (155.000 Ft)
Kettő együtt 260.000 Ft
Megtekinthető/átvehető Devecser, Veszprém, Győr, Tata, Székesfehérvár, Budapest környékén és ezek vonalán, de el is tudom vinni, posta megoldható
Csak kipróbálva volt, én bontottam ki, papírja nincs meg, ezért adom kb. féláron ezt a vadi új hangszórót, csodaszép hangja van
Eladás oka: régebbi Polk Audio LSI szettet szeretnék (LSI FX vagy RTI A4, RTI A6 beszámolok)
Ára: 125.000 Ft
Új ára: 200.000 Ft
Továbbá eladó Polk Audio Reserve R200 állványos hangszóró pár hasonló állapotban, szinten féláron (155.000 Ft)
Kettő együtt 260.000 Ft
Megtekinthető/átvehető Devecser, Veszprém, Győr, Tata, Székesfehérvár, Budapest környékén és ezek vonalán, de el is tudom vinni, posta megoldható