Így van, monopole vagy dipole üzemmód van. Rosszul írtam.
A thx szabvány dipól háttereket ajánl, de én monopólban használtam, így egy nagyon jó sima háttér hangfalnak felel meg. Ha valaki meghallgatná sztereóban az egy méllyel kiegészítve, az biztos elvinné.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Monitor Audio Gold gx-fx háttérsugárzó
- Xuy
- Törzsvendég

- Értékelés: 266
Re: Monitor Audio Gold gx-fx háttérsugárzó
Bladelius Oden Valhalla, Franco Serblin Ktema, Rockna Wavedream... állandóan változik...
- terminátor76
- Fórumlakó

- Értékelés: 47
Kár, hogy a bipolt nem tudja. Nem semmi hangfalak.
Ha tudná lehet, hogy tennék vele egy próbát. 
- Xuy
- Törzsvendég

180 ezer Ft
Bladelius Oden Valhalla, Franco Serblin Ktema, Rockna Wavedream... állandóan változik...
- Xuy
- Törzsvendég

200 ezer Ft.

- Xuy
- Törzsvendég

220 ezer Ft
- Xuy
- Törzsvendég

Monitor Audio Gold gx-fx háttérsugárzó
Eladó a címben említett háttérsugárzó pár hibátlan állapotban. Első tulajdonosa vagyok. Nagyon keveset ment és végig dedikált moziszobában volt. A doboza sajnos már nincs meg, de hibátlan az összes grillrács is.
(Biztos van nálam profibb is a Monitor Audio hátterek fejlődéstörténetében, de azért leírom, amit tudok.
Ez egy nagyon különleges háttérsugárzó: 11 kg a súlya, ami nem véletlen, mert a hangja a legjobb önálló monitorsugárzóival vetekszik, talán a felépítése miatt csak mélyben lehet lemaradása. Akár trigerrel is kapcsolható a bipól- dipól üzemmód !
Anno szerintem nagyon túlárazta a gyártó, mert hatszázezer felett volt a darab listaára, emiatt nem sokat adtak el. Később a Gold széria neve alatt ezért sokkal egyszerűbb típusok futottak, amik hangban nem hasonlíthatók ezekhez.)
Ár: 250 ezer / pár
Martonvásár.
Tel: 20/458-58-nulla kilenc
(Biztos van nálam profibb is a Monitor Audio hátterek fejlődéstörténetében, de azért leírom, amit tudok.
Ez egy nagyon különleges háttérsugárzó: 11 kg a súlya, ami nem véletlen, mert a hangja a legjobb önálló monitorsugárzóival vetekszik, talán a felépítése miatt csak mélyben lehet lemaradása. Akár trigerrel is kapcsolható a bipól- dipól üzemmód !
Anno szerintem nagyon túlárazta a gyártó, mert hatszázezer felett volt a darab listaára, emiatt nem sokat adtak el. Később a Gold széria neve alatt ezért sokkal egyszerűbb típusok futottak, amik hangban nem hasonlíthatók ezekhez.)
Ár: 250 ezer / pár
Martonvásár.
Tel: 20/458-58-nulla kilenc