Azért zártam be mert mert az egyik közép hsz. néha nem muzsikált csak ha megböktem a membránt így volt hogy napokig ment de utoljára pl hetekig így rendeltem hozzá egy újat az audiophile szalon segítségével ( ezúttal is köszi nekik gyorsak és korrektek voltak ) ami szállítással együtt kb 210k volt . Így most tovább hirdethetem az ár változatlan .
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sonus faber elipsa
Re: Sonus faber elipsa
Köszönöm az újbóli nyitást 
Azért zártam be mert mert az egyik közép hsz. néha nem muzsikált csak ha megböktem a membránt így volt hogy napokig ment de utoljára pl hetekig így rendeltem hozzá egy újat az audiophile szalon segítségével ( ezúttal is köszi nekik gyorsak és korrektek voltak ) ami szállítással együtt kb 210k volt . Így most tovább hirdethetem az ár változatlan .
Azt elfelejtettem megemlíteni hogy beszámítás lehetséges.
Nagyon korrekt fórumtárs, bátran ajánlom. A hangsugárzó korábban az enyém volt és valóban újszerű az állapota. Maga a hang léptékekkel jobb mint a hasonló árú mostani SF dobozok amiket mostanában hallottam (Olympica III és III Nova) Egyszerűen nem tudnak ilyen nagyvonalú hangot produkálni, már csak a membránfelület miatt is mélyebb színpadot teremt az Elipsa, a presence pedig különleges.
Semmilyen érdekem nem füződik az eladáshoz, sőt bármikor visszatenném a helyére is szívesen.
Semmilyen érdekem nem füződik az eladáshoz, sőt bármikor visszatenném a helyére is szívesen.
Sonus faber elipsa
Eladó a címben szereplő hangfal addig amíg a kiszemelt utód eladó ! Nagyon jó hang csak a szokásos Bogár
éppen ezért nem minden áron eladó !
Erről a hangfalrol lenne szó : viewtopic.php?f=33&t=214539&p=2957933&h ... a#p2957933
Bp Újpesten leledzik szállításához nem elég egy kombi.
Érdeklődni a 06203953712 es tel számon lehet vagy priviben.
Az ára 3 150 000 Ft
Erről a hangfalrol lenne szó : viewtopic.php?f=33&t=214539&p=2957933&h ... a#p2957933
Bp Újpesten leledzik szállításához nem elég egy kombi.
Érdeklődni a 06203953712 es tel számon lehet vagy priviben.
Az ára 3 150 000 Ft