Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sonus faber elipsa

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
theo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Re: Sonus faber elipsa

Hozzászólás Szerző: theo »

Köszönöm az újbóli nyitást 👍
Azért zártam be mert mert az egyik közép hsz. néha nem muzsikált csak ha megböktem a membránt így volt hogy napokig ment de utoljára pl hetekig így rendeltem hozzá egy újat az audiophile szalon segítségével ( ezúttal is köszi nekik gyorsak és korrektek voltak ) ami szállítással együtt kb 210k volt . Így most tovább hirdethetem az ár változatlan .

theo
V.I.P.
V.I.P.

Azt elfelejtettem megemlíteni hogy beszámítás lehetséges.

galistvan
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 470

Hozzászólás Szerző: galistvan »

Nagyon korrekt fórumtárs, bátran ajánlom. A hangsugárzó korábban az enyém volt és valóban újszerű az állapota. Maga a hang léptékekkel jobb mint a hasonló árú mostani SF dobozok amiket mostanában hallottam (Olympica III és III Nova) Egyszerűen nem tudnak ilyen nagyvonalú hangot produkálni, már csak a membránfelület miatt is mélyebb színpadot teremt az Elipsa, a presence pedig különleges.

Semmilyen érdekem nem füződik az eladáshoz, sőt bármikor visszatenném a helyére is szívesen.

theo
V.I.P.
V.I.P.

:photograph:
IMG_0767.jpeg

theo
V.I.P.
V.I.P.

Sonus faber elipsa

Eladó a címben szereplő hangfal addig amíg a kiszemelt utód eladó ! Nagyon jó hang csak a szokásos Bogár 😁 éppen ezért nem minden áron eladó !
Erről a hangfalrol lenne szó : viewtopic.php?f=33&t=214539&p=2957933&h ... a#p2957933
Bp Újpesten leledzik szállításához nem elég egy kombi.
Érdeklődni a 06203953712 es tel számon lehet vagy priviben.

Az ára 3 150 000 Ft

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”